Stretko - decembrovky 2007 🙂))
Kedze som sa este na MK nedocitala o ziadnom stretku decembroviek 2007, zakladam tuto temu a verim, ze sa vas co najviac prida k diskusii a neskor aj k stretku....
Uz teraz sa tesim... 😵 😵 😵
baby, verte tomu, ze to deti zvladnu, my sme boli na lyzovacke v zazrivej, je to od nas 222 km a maly to zvladol v pohode, len sme ho cestou zabavali, ale isli sme po dialnici, takze to rychlo preslo 😉
dobre si pozerala,,ja som zle,,,jedneho v dvojlozkovej izbe,,,a tam maju len ranajky asi ze?
luci nie. to tá jedna osoba v dvojke je preto taká cena, lebo si priplácaš za luxus, že máš sama pre seba veľkú posteľ...a raňajky nie sú zahrnuté v cene ubytka. tie sa doplácajú 3€ na osobu. Len alinka písala ohľadom tých služieb, tak snáď napíšu aj cenu polpenzie...
no tak som Vás aspoň tu dočítala podľa mňa už nešpekulujme a berme tú severanku mne už je jedno že koľko je to km keď každému vyhovuje termín 12-14 tak poďme vtedy a do tej severanky to bol druhý favorit
a keď detičky robia cirkus pri ceste skúste ísť v tom čase kedy by mali spať možno aspoň pólku cesty prespia aspoň u nás to vždy fungovalo (teda doteraz)
ajul uz mi to cvaklo,,,
tie ranajky,,to viem som tam nasla,,len ostatne ze polpenzia a tak preto sa pýtam,,
jani ved aj ja som tak uvazovala,,ale malá spáva az o jednej,,no ale to je este pol roka,,,dalek,,,
ja to nechápem,,sak my stale chodime niekam autom uz od narodenia,,,minimálne kazdý druhý vik. k svokre,,,a stále si nezvikla 🙄
jani no ono tam sa dá aj tak ubytovať až o 15.00 takže tak by bolo dobre potom plánovať cestu. myslím, že by to bolo v čase obeda a to by detičky asi pospali v aute.
a ja si tiež myslím, že niet čo špekulovať už. uvidíme teda čo odpíšu Alinke a podľa toho sa zariadime.
ozaj a to ako sa potom objednáva strava? polpenzia len na sobotu vlastne?
tak to by nam teda akurat spala,,,, 😵 mohla by 3 hodky 😅 😀
luci strava sa počíta následovne: piatok večera, sobota: raňajky, večera, nedeľa: raňajky. Takže ti to výjde 2 x polpenzia.
ajulka, bocmanka berie apartmán, idú všetci 5-ti . Maťa, nebude ti to moc vadiť? Teda ak dobre čítam, že je tam len jeden apartmán
ali myslím že sú dva tie AP, nie? jeden rodinný a jeden 4 posteľový s odd. posteľami....
http://www.severka.sk/2008080002-ubytovanie.html
baby ja nechcem kresliť čerta na stenu, ale tuším tá severka je pre nás malá... 😅
oni majú v ponuke dokopy 20 izieb a my by sme potrebovali 23 🙄
aha, už som to zbadala, je to ináč. hm, jedine že apartmán si vezmú dva páry, sú to dve izby, ak som dobre čítala
no neviem, či by to niekto takto chcel. v podstate sme cudzí a apartmán aj keď sú dve izby je to spolu a majú jedno socilane a sprchy. takže nemyslím, že by to niekto zobral. 😒

a co tam ja pozeram 19?