Stretnutie "septembrovky 2008"
ahojte tehulky.. je nacas zacat zhanat kontakty, aby sme v tom neostali samy (kedze muzi vsetkemu nerozumeju..) 😉
claudi na ktore strane tu si mozem pozriet tie hotely, nemozes dat este raz linky, tych ktore pripadaju do uvahy? prosim, videla som len krivan
Ahojte, odpisali aj z hotela Maj (siet Sorea):
Pekny den prajem,
v nasom hoteli by sme mali volnu kapacitu (jun) pre Vasu akciu (30 dvojlozkovych izieb - 5.-7.06., 12.-14.06.,19.-21.06 a 26.-28.06.). Dvojlozkove izby su dostatocne velke, aby sa do nich vmestila cestovna postielka. Detske postielky mame len 4 a tiez detske stolicky.
Kuchyna je v prevadzke od 7.00 do 20.30 - kuchari alebo pomocny personal su k dispozicii. Mimo uvedeneho casu je na recepcii mikrovlnka a varna kanvica. Treba si doniest termosky.
V hoteli mame priestory, kde by sa mohli stretnut mamicky s babatkami (kongreska, saloniky).
Cena za ubytovanie:
35 € dospela osoba na pevnom lozku s polpenziou
28 € dospela osoba na pristelke s polpenziou
Pri Vami uvedenom pocte osob Vam mozeme ponuknut 10%-nu zlavu z ubytovania.
Deticky do 3 rokov pri dvoch dospelych platiacich su zadarmo.
Cena obeda je 7,8 € dospela osoba, 6,24 € detska porcia.
Chcem este poznamenat, ze nase pristelky su rovnocenne pevnym lozkam.
To by vyslo podla mojich vypoctov na dve noci aj s obedom - 69,34 €/ dospela osoba (2089,- Sk)
Tym padom lacnejsie vyjde Avena 😉
Sasi odpisali aj z hotela Larion:
Dobrý deň
Volné termíny na jún sú 19.-21.6.,26-28.6 ostatné dva termíny sú už obsadené.
Penzion je vhodný pre rodiny s deťmi- pieskovisko, šmýkačka, detský kútik, detské postielky – 3....
Prístup do kuchyne v noci nie je,kludne by sme sa mohli dohodnúť, variťsi môžete chodiť aj do apartmánu – v kuchynke- tam je všetko- kanvica,mikro.rúra...
Izby sú dostatočne velké na postavenie detskej postielky
Cena na osobu Ubytovanie - 400,-Sk, pre skupinu 11,95 Eur /360,-SK/ 1 osoba x 2 noci = 23,90 Eur
Dieťa do 3 rokov bez nároku na lôžko zdarma
Dieťa do 10 rokov 320,-Sk/ 1 dieťa
Stravovanie – raňajky Švédske stoly,večera-výber z troch jedál
STRAVOVANIE
Dospela osoba - ranajky 4 € (120,50 Sk), polpenzia 8,30 € (250 Sk), plná penzia 11,60 € (349,50 Sk)
Dieta do 10 rokov - ranajky 2,70 € (81,30 Sk), polpenzia 6 € (180,70 Sk), plná penzia 9,30 € (280,20 Sk)
Tak ja som vsetkymi desiatimi za Larion, vymakanaaaa cena..
ze 720 Sk na dve noci za osobu.. cize by nas to vacsinu vyslo 1440 Sk na dve noci ubytko..
A bud s polpenziou alebo plnou penziou, podla toho, ako sa dohodneme..
rony tie dalsie linky na spominane hotely, za ktore sa hlasuje:
www.avicenna.sk alebo www.avena.sk - tam najdes aj penzion Horec, aj hotel Avena
http://www.hotel-krivan.sk/index.php?mnu=5 - hotel krivan, ale akosi mi momentalne strajkuje a nejde mi otvorit ich stranka, tak ho najdes aj tu - http://www.vysoketatry.com/krivan.html
snad to je ten isty..
a tam je to mozno aj lacnejsie ako v Larione 😉
aha neni krivan lacnejsi.. teda aspon podla jeho cennikov, ja som furt v tom, ze 720 Sk chce Larion za noc a on to chce za dve 😵 😵
mne sa ten Larion hneď páčila ako to sem tá babenka hodila ten link, aj ona písala, že je tam super cena a je to tak... 😉
tak snad sa babule vyjadria co najskor, aby bol aspon jeden z nasich vikendov volny..
dudi veru, ale co najskor 😉 adopis sa do tabulky, lebo len do nedele sa malo prihlasovat 🙂
cafte...mne je to uplne jedno..my sa prisposobime...co vyberiete tam pojdeme.... 😉

ok