Stretnutie "septembrovky 2008"
ahojte tehulky.. je nacas zacat zhanat kontakty, aby sme v tom neostali samy (kedze muzi vsetkemu nerozumeju..) 😉
akurat som si vas tu precitala, aj mne sa paci Larion, len som to v tej tabulke asi pomotkala 😉 , idem to hned napravit
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=px3hiLOe...
UZ LEN DNES V PONUKE 😝 😝
PREDBEZNE: 1. MIESTO PENZION LARION
2. MIESTO HOTEL AVENA
3. MIESTO PENZION HOREC
4. MIESTO HOTEL KRIVAN
No takže to vyzerá naozaj buď Avena alebo Kriváň, ponuka z Kriváňa ešte neni? Asi chcú prísť o kopec srandy keď neodpisujú 😀 A Avena už dala ponuku? idem to kuknúť do tabuľky
Čiže ešte ani Aven sa neozvala však? No len dúfam že niekto z nich sa čoskoro ozve...
Avena akurat odpisala:
Dobry den,
v terminoch ktore ste uviedli mame volnu kapacitu maximalne pre 35 - 40 osob. Kapacita pre taky pocet osob by bola bud prvy alebo druhy vikend v juni.
V pripade zaujmu prosime o odpoved ci Vam mame danu kapacitu predbezne rezervovat.
Aha takže v prípade záujmu nás všetkcýh Larion teda padá a vyzerá to na Kriváň ktorý sa dúfam ozve každú chvíľu
no kto vedel ze ans pojde az tolko? aj tak mam z toho dobry pocit ze sme pre to urobili vsetko co bolo v nasich silach 😉
jeej v hoteli Krivan sme boli ubyvotani ked som bola mala ... boli sme na dovolenke 🙂
skrecok...radsej by si sa xcela rozdelit a riskovat ze sa nespozname ked pojde polka do aveny a polka do horca..povedzme? pockame na kalkucio...sama som hrozne zvedavaaaaa 😉

dobre..a zajtra sa definitivne rozhodne 😉