Stretnutie "septembrovky 2008"
ahojte tehulky.. je nacas zacat zhanat kontakty, aby sme v tom neostali samy (kedze muzi vsetkemu nerozumeju..) 😉
takže 14 párov mám izbu (je tam 14 dvojložkových)a tých zvyšných 5 kde? Kedže apartmán jeden bude obsadený (maminky s bábami) a 4 trojložkové izby tiež( rodinky s ostatnými deťmi). Takže vystáva 1 trojložková a 1 apartmán.
a zrejme tento počet aj zostane, lebo keby sa aj niekto odhlási, sú tu náhradníčky, ktoré by išli 😎
ty kokso prave sa posral..musim koncit...prebereme to este dnes ale teraz nemozem
som mimo z tych vasich vypoctov 😀 😀
22 parov mame, z toho 4 si urcite vezmu trojlozkove - kedze maju aj jedno detuso navyse.. cize mame 18 parov.. cize dva pravdepodobne aj tak budu musiet ist do apartmanu, myslim dva pary a jeden si zoberie asi trojlozkove s tym, ze poprosime, ze sa nebude jedno lozko vyuzivat alebo by sa popripade dalo inde..
a posledny par budeme musiet nejako vyriesit alebo co 😒
A keby:
4 rodinky s deťmi - obsadia 4 trojložkové izby
3 maminky - obsadia 1 apartmán
18 párov - obsadí 14 dvojložkových izieb
1 trojložkovú izbu (tam bude treba asi to tretie neobsadené ložko zaplatiť...?)
1 apartmán (v ňom budú 2 páry)
To by vyšlo nie? 😎
nieee šak to pokračuje.... 4 dvojložkových izieb,1 trojložkovú izbu (tam bude treba asi to tretie neobsadené ložko zaplatiť...?) a 1 apartmán (v ňom budú 2 páry)
si napisala presne to iste, ako aj ja 😉 😉 cize jeden par tam vyskakuje furt 😀
ja som to pochopila az teraz, ze to pokracovalo k tomu.. hehe cize takisto rozmyslas, jak ja 😝
vsimli ste si, ze len tri-styri sa tu tocime posledne stranky?
ja vas citam, ale stale mi to nejak nejde do hlavy, ako sa tam akoze napraceme?? ved jeden par tam vyskakuje stale...ako to chcete vymysliet...ja osm z toho jelen,ako ratam , tak ratam nejak mi to nevychadza
Baby mám tu na návšteve kamošku, prídem sem až zajtra večer takže ani neviem pozerať o čom sa ešte ak tak rozhoduje. Ale súhalsím so všetkým čo rozhodnote 🙂
Ahojte, ja vás stále čítam, to s tým rozdelením sa už asi lepšie nevymyslí, lem čo ten jeden pár. 😕
Chápem baby, čo si chcú priplatiť, aby boli sami, lenže uznajme, že kapacita nám to nepovolí a myslím si, že lepšie je keď zdieľajú izbu dve cudzie ženy /tak sme boli aj v nemocnici 😉 / ako cudzí ľudia opačného pohlavia. Môj názor 🙂 . Veď hádam by ste niektorú nepriložili k môjmu chrápajúcemu mužovi 😀 😀 😀
sak uvidime, ako to nakoniec vyriesime.. kebyze naaaahodou, co dufam nie, jeden par vypadne, tak sa nebude hladat nahrada.. az po tom druhom 😉

teda to jedno bude bud s rodicmi v posteli alebo bude mat prenosnu postielku...alebo si priplatia pristelok do trojky sa vojde