Stretnutie "septembrovky 2008"
ahojte tehulky.. je nacas zacat zhanat kontakty, aby sme v tom neostali samy (kedze muzi vsetkemu nerozumeju..) 😉
ved to..treba najskor urcit nejaky konkretny termin a miesto a potom sa dohodnut kto bude mat zaujem a kto nie...a ak yb som si mala ist uzviat vikend tak to mozem maleho rovno nechat doma, ale kedze maly je na mna strasne naviazany a s tatom nevydrzi ani 5 minut tak mi je jedno ci so mnou muz pojde alebo nie, tak ci tak bude maly stale so mnou..
babu avena stranka je zrusena a je nahradena http://www.avicenna.sk/index_avena.htm
je to to iste, aj avena, aj avicenna, ten prvy link babuci nejde, buhvi preco.. ten druhy uz ide 😉 😉
evitka nie je zrusena teraz som na tej stranke🙂
k tomu terminu, my pojdeme urcite iba ak to bude vikend. ak nie, tak to manzel pracuje.
tehulka moja rec.. u mna takisto je stale u mna a u muzika malo, tak to bude aj cez nas vikend urcite..
sauna a bazen? u mna nehrozi nic podobne.. 😀 nikto ma nedostane do plaviek..
inac bola som aj v tom hotely Horec a ten je tiez super. a ma tam tusim mensiu cenu za vikend.
je to 1099 za vikens na osobu s polpenziou.
claudi, ved to...muz je stale v robote a maleho tak sem-tam maximlne okupe a da mu vecer anjest..inak je maly nalepeny stale na mne...aj ked ho muz dava do postielky maly huci a ked ho odtial vyberiem a utisim tak sice sa obcas mrvi ale je kludny a zaspinka pomerne rychlo..minule osm muslea ist na pohotovost so sebou a cvratila som sa po hodinke a pol a maly este enspal....
sauna, bazen,soalrko a wellness, je sice parada, ale to mozem ist aj doma...co tam budeme robit s detmi....
bohuzial to nebude velmi relaxacny vikend, veru 😒 😒 ale len tak na oddychnutie od kazdodenneho stereotypu a starosti, ja ziadne vymozenosti typu sauna, bazen, hry nevyhladavam, budem rada, ze sa stihnem naranajkovat, naobedovat a navecerat 😀
ten Liptovsky Jan vyzera fajn.. aj keby muzik nesiel, tak by som isla sama s malym, ziaden problem 😉 😉
tehulka. okrem toho sa s detmi mozes jedine prechadzat vonku, alebo hrat na zemi v spolocenskej miestnosti.
a to iste budeme robit s detmi vsade inde. a ak ma bazen dobru teplotu, mozeme ist aj s detickami.
s detmi toho vela nevymyslite, este su v takom veku. ale naopak my by sme si mohli trochu oddychnut. 🙂
ve dto, ze na oddychnutie od toho bezneho stereotypu je to super...ale tiez by ma zaujimalo, ako to bude so stravovanim deti..myslim, ze niektore deturence este len budu v zaciatkoch s prikrmami a my v podstate tiez..neviem si celkom dobre predstavit ako si budem prihrievat malemu prikrmy apod...inak toto by ma zaujimalo ako to planujete riesit, ked pojdete aj niekde na dovcu..
v horci som bola aj ja, ten je pekny...
tehul, my si tatina tiez moc neuzijeme a zo solarka a bazenu som tiez neni navetvy... 😀 no, s detmi budeme chodit na prechadzky... teda budeme ich nosit na prechadzky... 😝 😀 😀
ba80, bazen a podobne aktivity, teda mna tiez nejak nenadchynaju..skor to ze vas konecne budem moct vidiet na zivo a aj skecnut s vami nazivo ...ja dufam ze sa mi maly uz pomaly zacne aspon v tom majiako tak potacat uz na vlastnych.. 😀
tehul, ak bude mala po mne, tak my budeme stale na mlieku... 😀 😀 ja som do vyse roka nechcela nic ine 😅 😅
cerstvy vzduch je pre drobcov to najlepsie co moze byt a hlavne vyvetrat hlavu od starosti a zoznamit sa osobne.
ahoooj te4hulka teba niekde stretnut to je umenie. Mame sa fajn a vy? Oli je velky fesak. Bolo by fajn zase sa niekde stretnut.
jasne, spolocne prechadzky na super cerstvom vzduchu 🙂 to nemame kazdy den, myslim ten cerstvy vzduch..
ba80, je to mozne a mozno ze uz aj nebudete...uvidis..ale ked jej mliecko chuti a staci jej tak naco spekulovat..
uf tak tu nemocnicu ako sme sa dohodli o 3 roky skor si na to asi netrufnem. Aj samko je na mna dost naviazany. Ale vieme ako to je ja si naplanujem ale nahoda je blbec 😀
ja by som skor bola za nejaky mensi penzionik so stravou, bez roznych welness vymozenosti, ja ich aj tak vyuzivat nebudem, to ked tam pojdem sama s muzikom na tyzden a vychutnam si to.. popripade ten bazen by padol celkom vhod nejaky kryty, ale tot vse.. viac ja osobne nepotrebujem 🙂 a nejaky areal na prechadzky..
ahojte
avena sa mi paci, ale ja by som sla do niecoho mensieho, kde by sme mali vlastnu miestnost na stretavky... znami boli prednedavnom v tej avene a hovorili, ze tym, ze su tam akciove pobyty, tak je tam vzdy vela ludi a velmi si tie sluzby ani neuzili...
ja by som skor za ten Horec = je to predsa len mensie

Ahojte, tak ja manzela na stretko urcite nenahovorim, lebo nebude moct odist z roboty, aj na dovolenku ideme s maminou a sestrou ☹
Ale my s Jakubkom by sme sa pridali radi, vyhovovalo by nam to v termine maj prip. zaciatok juna, lebo potom uz nebudeme v SR.