Stretnutie "septembrovky 2008"
ahojte tehulky.. je nacas zacat zhanat kontakty, aby sme v tom neostali samy (kedze muzi vsetkemu nerozumeju..) 😉
Do tabulky s izbami by sa mohli podopisovat aj ostatné babulky, nech vieme, či teda je problém alebo nie je problém s tým počtom ľudí, ktorí zatial zaplatili..poprípade, či niekto z tých čo zaplatil chce apartmán alebo nie..(myslím že skrecok raz o tom uvažovala..)
Samozrejme tabulka nie je zavázná, je to len orientačne, ak to nebude vychádzať...skúsia sa vybaviť aj tie chatky.
ja by som do ba prišla na stretko. teraz už nie som na rizikovom 😉 😉 , mno, ak ma mužík zavezie. ja si totiž netrúfam do ba sama s malou, dlho som sama nešofe 😵
buduci tyzden moze byt? a kde teda dame spicha? medicka zahrada, strkovec..?
ok tak to urcim sama a bud sa to konat bude alebo nie.. ja som za medicku zahradu napriklad alebo strkovec.. a poobede, okolo druhej - tretej, ked uz nepaqli tak slnko 😉 kto sa prida????
napriiiklad po Velkej Noci dalsi tyzden - 21. april v utorok???
aj my by sme sa pridali na sretko, Strkovec mame najblizsie ale dopravime sa hocikam 🙂
my sa tiez vieme dopravit hocikam,len by nam vyhovovalo miesto,kde sa lepsie parkuje,co je pri Medickej trosku problem ☹
moze byt 😉
budeme sa snazit prist nacas,ale poobede zvykne spinkat do druhej,tretej-ako kedy
!!!STRETKO V KE TENTO TYZDEN!!!!
--------------------------------------------------
Ahojte,
nakolko je rony v KE, tak nas je viac vychodniarek na stretnutie, tak sup vyuzit krasne pocasie a stretnut sa.
Zatial Lisula, Rony, ja... kto sa este prida? Jurocko, Momoyka?
Rony v nedelu odlieta, takze mame cas do soboty. Ja napisem moje preferencie - streda az piatok mozem byt cca tak do tretej v KE, aby som o 4-5 mohla byt v PO. V sobotu som povodne myslela, ze mam free, ale chcem ist gratulovat na jednu svadbu o tretej, ale keby sa to nestihlo nic to.
Co sa tyka miesta - Anicka by bola aj fajn, len ma musi potom niekto pockat na stanici, pojdeme malym busom, alebo vlakom, podla toho ako sa rozhodnem ist - ci s kocikom, alebo len nosicom.
Tak baby, napiste, kedy by ste sa vy mohli/chceli stretnut, nech to dame nejak dokopy.

mirus budeme to v najblizsich dnoch riesit 😉 ale pravdepodobne budu volne miesta, kedze napr. ewulqa sa odhlasila, babuci a tehulka asi tiez nejdu..