Stretnutie "septembrovky 2008"
ahojte tehulky.. je nacas zacat zhanat kontakty, aby sme v tom neostali samy (kedze muzi vsetkemu nerozumeju..) 😉
ale skrecok asi bdue mat apartman sama lebo predsa len si ona ako jedina platila sama a jej muzik asi bude spokojnejsi ked budu sami..takze ku skreckovi nikoho nedame a basta...cize amme dve trojky volne pre nahradnicky teda ak suhlasite 😉
to už som kuk
a ostatne kocky pojdu bud do aveny alebo nech si vyberu niekde nablizku hotel..ved pri larione je velikanky priestor na vatru tak tam sa vsetky stretneme..pripadne pojdeme na nejaku tururu 😀
v juny by sa tu uz mal riesit len pripadny program pre tolko osadenstvo 😀
win a paci sa ti to? 😉
baby kedy presne je to stretko??, 19-21.6??? 😀 😀 😀 ja už si nempamatám
vejus slavicu som tam supla ja 😉 do dvojky myslim
no vidis, ze pamataas 😉
a malo by sa mi niečo nepáčiť????jedine som prehodila s jurocko izbu....ak som spravne pochopila tie silne vyznačené dopisoval niekto z vás...a ja by som bola rada pri ba80....ja už tak málo chodím na koňa,že Vás nestíham sledovať
a skrecka sa opytame, ci chcu spolubyvajuceho..
jasne sedi vec
akurat kojim..
😉 😉 😉 ok.....
taaak nakojeny a ideme na trojkolku..tak pa kocky zatial 😉
kamilka..no nejako to bude musiet vydrzat, my to mame este dalej.
a tak my sme už niekoľko krát otočili BA-BB a päť...a bolo to v poho....na V.Noc sme dokonca pri ZH stvrdli v zápche a bola zlatá....
No my to tiež nemáme práve najbližšie ale hádam Lucka ak bude chcieť vidieť toľko kamošov a kamošiek tak pekne vydrží cestovať 😀
No a ja som z dediny pred Trnavou a uz sme boli tym smerom s malym, sme boli za Ruzomberkom, potom v terchovej, maly je uz zvyknuty na velke cesty, ale naposledy robil nezbedu...
Babeny a v piatok toho 19-teho tam kedy mame prist?
no to je indi-vindi kedy sa tam kto ukaze...ale my s muzom prideme v piatok pred obedom a teda to terba napisat v dalsom maily co tam budeme pisat..claudi 😉 no aby sme tam uz obedovali a v nedelu sa zasa bude odchadzat po obede 😉 teda aspom my..vy sa zariadte ako uznate za vhodne 😉
kedze nas tam budu ocakavat v piatok urcite budu ratat s tym ze prideme kadejako kedze sme z celeho slovenska
no a baby co sa tyka programu treba daco vymysliet aj keby prsalo..aj ked bude pekne urcite to nezosuladime zo vsetkymi babami a babatkami ale tak na hodinku do prirody by podla mna mohla ist kazda 😉
no a ked bdue skaredo..tak je tam nejaka spolocenska miestnost alebo take daco...tak zahrame karty 😀 😀 😀 😀
ozaj my asi bereme kocik kedze manducu mi muz neodsuhlasil ale kde ho tam dam to netusiim 😔
este skusim od niekoho pozicat...ale moc velku nadej tomu nedavam lebo v lete to bdue kazda maminka vyuzivat naplno
idem este raz podrobne pokukat ten larion...ci ma nieco nenapadne co by sme mohli robit 😀
ja berem ak kocik aj nosic, kocik dam na izbu
myslis ze sa zmesti?
ahojte baby a kde je to stretko nakoniec....neviem ci som taka prepracovana ale nemalo byt niekde inde....neviem preco si to myslim ale myslim si to....ten Larion je kde?
mrkni si moje foto a ja beriem ten kocik zeleny babypoint mark 4, ten ked sa zlozi, tak je total malicky, takze sa isto zmesti, uz sme ho tak ma mali na viacerych dovolenkach.

win...http://spreadsheets.google.com/ccc?key=px3hiLOe...
kukaj