Sú tu mamičky z Veľkého Krtíša?
Ahojte mamičky.Je tu niektora z Veľkého Krtíša ??
ahojte tak ja tiez pochadzam z okresu velky krtis, ale teraz uz byvame v samoríne 🙂 😀
jej, ale nas tu je 🙂
ja som sa do krtisa vydala.
lusaja, mas nejake deticky?
jej, som si prave vsimla, ze vsetci mame majove dievcatka 😵
Mirka20-neviem,ale my sa asi pozname 🙂 🙂 Poznam jednu Mirku,ktora sa vydala do krtisa ma dievcatko,ktore malo teraz rok 🙂 🙂
lusaja, prave som sa pozrela na tvoje deticky a pozname sa 😉 som jarkina kolegyna 🙂
No to je super nahoda, ale ako pozerame s manzelkou an foto, povedala ze vas nespoznava.
ale su to len foto , ake ste rocniy dievcata, moja manzelka je 84
No tak to sa nemozte poznat , nasa mala uz ma rocik a manzelka bola prec z VK uz minimalne 5 rockov dozadu.
MIRKA-ja som hned vedela,ze si ty len ma pomýlili valsy-ked si este robila,tak si mala blond a teraz je s teba ciernovlaska 🙂 🙂
YAOTZIN-ja som rocnik 83.Ako sa ti volala manzelka za slobodna(ak sa to mozem opytat)?????Mozno ju budem poznat..... .
lusaja, nemam cierne vlasy. to len tak vyzera na fotke. mam klasika svetle s blondavym melirom 😅
ako deticky? ako sa miloskovi paci v skolke?
Ahoj Lusaja, manzelka za slobodna sa volala Daniela Rehakova, a chodila na Gympel a potom sem sla na vyslku do PO a tu uz pri mne ostala.
MIRKA.deticky sa maju dobre,Nikolka je nam teraz chora(soplikuje,kasle)este do toho sa jej tlaci 16-ty zub.A Milosko???Som rada ,ze chodi do skolky,velmi sa mu tam paci,ma tam vela kamaratov.... .
A ako sa ma mala REBEKA????
ahojte tak ja som teiz rocnik 83
lusaja kde si chodila na skolu????
ja som prec uz z krtísa tiez 4 roky tusim 😒
YAOTZIN-tak potom ju asi nepoznam.Ale kedze moj otec je banik,tak som sa ho opytala ci nepozna Rehaka,tak povedal ze pozna(Viliam sa vola manželkin otec)ale ze uz tam nerobi.... .
No presne tak sa vola.....No odisiel robit do Bratislavz a teray sa stahovali za nami do Presova
ano presne to mi hovoril otec ,ze odisiel do Bratislavy .Tak to mate super,ze ste vsetci pokope.... .
No to ano ona bola velmi smutna ze ich mala od seba hlavne ked bola tehotna niekedy kvoli tomu aj plakala
lusaja, rebeka sa ma fajn. teda myslim, lebo sa nestazuje 😀 uz chodime, takze to je u nas vesele, mame 10 zubov, proste je nam super 😵
MIRKA-ved som pocula,ze mala je certica,neposedi na jednom mieste.Kedy sa ti pustila chodit?????

ahoj. ja som 😵