icon

Tehuľky a mamičky zo sanatória HELIOS

cikyta
9. sep 2008

Ahojte dievčence.Myslím,že je najvyšší čas na založenie tejto témy,lebo tehuliek z Heliosu nám pribúda a nie každej snažilke padne dobre počúvať naše tehotenské debaty v témach "snažiliek".Ak tu už táto téma je,tak pardon,ale vážne som ju nenašla.Takže Mirka,domcek atd...šup šup sem! 🙂

denis19
30. sep 2010

jojo kosa jako lusk, nevím co vše navléct na malou.....

kuspitka
30. sep 2010

@denis19 ahoj moja.tak ako sa mate?

denis19
30. sep 2010

ahooj holky, máme se dobre! Karolínka práve usnula na dece, já požírám minonky. 😀 Včera jsem byla s malou vpráci na oslavu šéfových narozenin a nakonec to byla párty pro Karolínku 😀 byla úplne úžasná a veselá. JSME I na rizikové poradne a tam je vše ok, tak jsem spokojená a snad je už všemu konec. A co vy holky?

kuspitka
30. sep 2010

@denis19 a kedy pridete ku nam moja.
my sa máme super,mala búva tak som rada veľmi.

cikyta
autor
30. sep 2010

Dobre ranko... 🙂

@denis19 To,čo píšeš,su látkove plienky? Skoda,že to človek nemože vidieť,kto mu to ukáže...ako napr.tvoja švagrina.Takto potom väčšina skončí u pampersiek a hotovo.
Tak Karolinka dospava oslavu 😀

My sme po totál nočnej.Nespala som ani 1 minutku,takže dnes nepojdeme ani von.Proste nevládzem.Každých 15 minut mi Sisa revala 🙄 Ukludnil ju len cecok.Ani panadol nepomohol.Nič ☹

denis19
30. sep 2010

@cikyta jéje a proč rvala Siska? neco ji trápí ☹ Jo to jsou látkové pleny, mrkni na http://www.ekoplienky.sk/product/gro-via-shell-... sice byla dražší vstupní investice,ale jinak je to v zásade výhodnejší na ty dva roky a ekologie je také na dalším míste.....

kuspitka
30. sep 2010

@denis19 a to jej davas len tuto plienku?

cikyta
autor
30. sep 2010

@denis19 vizerá to fajn 😉

No mne Sisa často v noci plače od 6 mesiaca. Nemá cumlik,tak si pýta cecok a to plakanie je viac-menej so zavretými očami....Takže ona vyspatá je,len ja nie. Proste sa mi často budí,lebo citi,že nemá v puse cecok. Je to normálny jav a viac menej moja chyba,kedže som po 6 mes.neprestala s kojením. ☹

cikyta
autor
30. sep 2010

@denis19 No a ked nám idu zubky,je to 2 násobne horšie 🙄

kuspitka
30. sep 2010

@cikyta tak aj my placeme uz 2tyzdne ja som už tak unavená,že žijem na káve a idú nám zas zuby....

cikyta
autor
30. sep 2010

@denis19 No veru,asi by som sa akj dala nahovoriť,kebyže mám druhe bábätko-no už sme na to velký a nejak dobačujeme do jary na pamperskách. 😅 Inak je to super vec-a zrejme aj lacnejšie,ked sa to prepočita,že?

cikyta
autor
30. sep 2010

@kuspitka od 6 mesiaca vstavam v noci každu hodinu.To je fajn,už som si zvykla...................no ked mi teraz vstava každych 15 minut-TO JE UZ MOC.

kuspitka
30. sep 2010

@cikyta tak ja malu musím zas uspavať na fit lopte.predtým sme super spali a zas nám zle búva.

@denis19 tak ja by som tie plienky skusila...

cikyta
autor
30. sep 2010

@denis19 kolko ta vyšli tie plienky? + s náhradnými plienkami do toho?

denis19
30. sep 2010

@cikyta @kuspitka takže mne to vyšlo na 256 €, mám je na tri dny, takže pereme je jednou za tri dny a jsou rychloschnoucí, tak to je pohodička, až na ty bumgeniusky, ty mám 3v1 a ty schou déle, škoda ☹ a jak jsem to počítala, peru teda 100x za rok, spotrebuji na to cca 2 velké lovely a 100 hodin elektriky a 100x12l vody....takže cca mne to na rok vyjde praní na 70€ (približne asi)x2 ajsem na cene cca 400€ na dva roky. no a myslím, že do jednorázovek dá človek za dva roky více, s tím, že do techto plenek nekrémujete zadečky 😀

cikyta
autor
30. sep 2010

@denis19 hm...krásny rospis 😅

kuspitka
30. sep 2010

@denis19 mne sa to paci,len neviem ci to viem zohnat lacnejšie,lebo na nove nemám.a musela by som kúpiť aspoň dva kusy ,aby som videla zmenu nejaku...

denis19
30. sep 2010

@k 🙂 uspitka mrknu na to a dám ti vedet, ted pelášime ven

fopardi
30. sep 2010

@denis19 a kolko maš kusov tych akože vrchnych? a to potom len meníš to jadro ? alebo ako sa to vlastne používa? a ked bolo teba baliť naširoko tak ako si to robila?

kuspitka
30. sep 2010

@fopardi ja som stoho kus puk ,ale po čase zistím ,ako sa to používa....

cikyta
autor
30. sep 2010

@fopardi V linku sa píše tusim min.6 setov celých+7 balikov náhradných plienok a ešte nejaké maxi 4 baliky...ak som dobre citala.

fopardi
30. sep 2010

@kuspitka ja som ich tiež obzerala ked som čakala maleho ale fakt som v tom mala hokej a aj mam 😀 ale ved pri dalšom možno vyskušam uvidíme

kuspitka
30. sep 2010

@fopardi tak ja musím to najskôr vidieť a poriadne vysvetliť a potom to pochopím...

cikyta
autor
30. sep 2010

@fopardi je fajn,ak to niekto v tvojom okoli pouziva a pozrieš si to v praxi.Takto z obrazku je to o ničom...

fopardi
30. sep 2010

@cikyta ved presne o to ide je velmi vela druho tych plienok vrchnych+ vnutornych a neviem či to pasuje na všetky alebo ako no mišung riadny

trošku od temy neviete nič o lucule?

denis19
30. sep 2010

jojo, nejlépe je to u nekoho videt...ted fakt musím e ven,rozpíšu vám jak nejlépe budut odpoledne holky......

cikyta
autor
30. sep 2010

@denis19 pápá 🙂

kuspitka
30. sep 2010

mala mi je ako cert.... 😢

cikyta
autor
30. sep 2010

@kuspitka a bude už len "lepšie" 😀

kuspitka
30. sep 2010

@cikyta neviem ,ako to dnes zvládneme nič iné nepapáme len prívarok-....