icon

Tehuľky a mamičky zo sanatória HELIOS

cikyta
9. sep 2008

Ahojte dievčence.Myslím,že je najvyšší čas na založenie tejto témy,lebo tehuliek z Heliosu nám pribúda a nie každej snažilke padne dobre počúvať naše tehotenské debaty v témach "snažiliek".Ak tu už táto téma je,tak pardon,ale vážne som ju nenašla.Takže Mirka,domcek atd...šup šup sem! 🙂

cikyta
autor
26. okt 2010

@denis19 😀 😀 😀 😀 😀 Správna si ty žena ! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

denis19
26. okt 2010

@cikyta no znám své lidi 😀 a vím, že by to tak dopadlo! Nevím co se stalo letos,ale poprvé jsem byla obdarovaná na narozeniny prekvapením, že sám od sebe koupil dáreček!! Možná pokročilý jeho vek 😀 😀 😀

cikyta
autor
26. okt 2010

@denis19 No tak čo sa týka narodenín,menín,či vianoc,to som obdarovaná stále...no toto pôrodne ma dostalo 🙄 (vraj tu sa také čosi nerobí a nepočul ešte o tom.....divne........)

cikyta
autor
26. okt 2010

A ešte vraj čo by som chcela,ked mám v kažom uchu po 2 náušnice,na krku retiazku s príveskom,náramok,4 prstene.

No myslím,že moj krk znesie aj 5 dalších retiazok 😠 Náramok by sa šikol aj druhej ruke 😠 no a prstenov nieje nikdy dosť ! Ked hned dám aj 2 na jeden prst !!!!

denis19
26. okt 2010

@cikyta no to tvrdí i kamarádky manžel, že to v živote neslyšel,ale já koho se zeptám , ten to zná 😀 no a vidím, že to máš vymyšleno také dobre....dyť se nosí prsteny i u prstu u nohou..tak to má co delat
😀 😀 😀 😀

cikyta
autor
26. okt 2010

@denis19 😀

denis19
26. okt 2010

@cikyta no to moje dítko se tu potichoučku trápí s usnutím, je úžasná, už ani nebrečí vztekem a jen odevzdane leží, žmochlí si hlavičku a čeká až usne!

cikyta
autor
26. okt 2010

@denis19 Tak toto ja nepoznám...........Ja z užasom hladím na deti,ktore same ležkaju vyše minuty ! 😅
Nikdy v živote to Sisa nedokázala.Mohla mať nad sebou hračky od výmyslu sveta,mna,ocka,aj pápeža....vždy sa jedovala a ťahala do sedu,na ruky a hor sa do sveta...............len nie ležááááááťťťťťť........poooooc !!!! 😀 😀 😀

cikyta
autor
26. okt 2010

@denis19 Karolínka je proste užastná dcerka ! 🙂

chorale1
26. okt 2010

@cikyta mne ked sa narodil adamko tak mi povedal viete čo. "teraz ti už budem musieť niečo kupovať aj na MDŽ"

cikyta
autor
26. okt 2010

@chorale1 Aj na den matiek ! 🙂 (A tvojmu drahému pribudol den otcov!) 😉

chorale1
26. okt 2010

@cikyta vidíš to som zabudla, takže dva darčeky naviac, jupííííííííí

cikyta
autor
26. okt 2010

@chorale1 😀

chorale1
26. okt 2010

@cikyta už ste zdravé kočandy?

cikyta
autor
26. okt 2010

@chorale1 Ešte nie,ale je to na dobrej ceste.

denis19
26. okt 2010

@chorale1
@cikyta MDŹ je jidiný svátek co dostanu kytku...
ale ona ležela odevzdane ze zoufalství,že nemuže usnout 😠

cikyta
autor
26. okt 2010

@denis19 A už spinká??? Moja sa už budí......po 2,5 hodine spánku !!!!!! Ked je chorá,je užastná ! 😀 V dobrom slova zmysle 😉

cikyta
autor
26. okt 2010

Začala som spať so Sisou na manželskej postely a spíme celu noc !!!!! Skoro celu teda.....Ocko je v obývačke,aby sme ho nenakazili,no nám je takto super-aj ked smutno bez ocka..................Začal aj chrápať strašne,tak je to horor ☹

chorale1
26. okt 2010

@cikyta za to my už týždeň spíme strašne. stále sa dávame na bruško ale tak vydržíme najviac 2 hod spať a potom si nevie najsť polohu a furt mrní.

chorale1
26. okt 2010

@denis19 a to ja vidíš na MDŽ nikdy nič nedostanem. uvidíme najbližšie

cikyta
autor
26. okt 2010

@chorale1 Ved si žena od 13 rokov !!!! 😉 Od pôrodu si matka 😉

denis19
26. okt 2010

@chorale1 tak tot se spaním na bríšku a následném otočení na záda znám duverne!!!! Je to des.

@cikyta už usnula, i se probudila, snedla kousek banánu a ted jde pít mléko, spala celé 4 minutky.....už nevím co s tím, asi mrknu ješte jednou i ty dásna, neboť má strašne rudé tváre a nemá mít proč!

chorale1
26. okt 2010

@cikyta to som mu aj ja povedala a on že to sa neráta, tak som potom pýtala na MDD niečo a zasa mi povedal že som už neni dieťa. chlapi si nájdu výhovorky ked chcú.
@denis19 to mi hovor s tým spaním. my sme cez deň začali dobre spávať a v noci zle. dnes mu chcem dať vyššiu dávku mlieka a ked ani to nepomôže tak vyskúšame kašu na dobru noc.

denis19
26. okt 2010

@chorale1 myslíš jako originál s názvem na dobrú noc?

fopardi
26. okt 2010

@chorale1 no nem ked začal maly spať tak som muv noci začala robiť 150ml a cez den mu nadalej robim 120ml a takto zase spinka pekne 😉

baby ja vam sem niečo hodim ak to najdem aby ste pochopili akoto je s tymi našimi mm 😉 a uvidite že mi date všetky za pravdu 🙂

fopardi
26. okt 2010
fopardi
26. okt 2010

no ale asi sa to takto nebude dat prečitať dam to do albumu mojho

fopardi
26. okt 2010

tak možete kuk v albume je to vidno 😉

cikyta
autor
26. okt 2010

@fopardi nemáš to v albume ☹