Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
Ahojte babeny ako kočky? Ako sa mi mate? Mna zas zacina podbrusko bolet ja neviem ak to bude ako vcera pojdem asi zajtra k dr.je to presne take ako ten prvy krat co som bola na pohotovosti. Aj vcera po poobednom utrogestane aj dnes 😒 a vy ako
Tak baby,nedockavost vyhrala,riskla som to,vyplnila profil-vzapati vymazala a som v skupine🙂..uvidim,ci budu chodit gratulacie alebo ostanem nenapadna😀
@mistisa mna v podbrusku pobolieva,ale vzdy len vecer..ako keby mrcha zacinala..a cez den ma sem-tam tak riadne pichne,hlavne pri prudkom pohybe. Prsia stale nebolia- len bradavky mam citlivejsie na dotyk..a daka nenazrana som.pri prvom.som pribrala 28kg..dufam,ze sa neprekonam...🙂
@mistisa - mne podbrusko uz dalo pokoj, len je napnute a teda vecer ma naduva aj z vody, s toho ma ide porazit, ale to uz poznam aj z prvych tehotenstiev, nastastie sa to po prvom trimestri unormalni 😕 Prsia su napnute a chystam sa cez vikend slavnostne natiahnut prve tehu nohavice, toto proste uz nejde 😀
@mamulienka30 mas pravdu vcera to mlieko este tak nesmrdelo 😉 ale ani muzovi nevonia...a dufam, ze si na to zvykne, lebo chcem aby este pila mliecko...ona toho moc nezje 😒 veru aj mne by sa zisli uz tehotenske nohavice, ale som ich pozicala sestre a nevratila zatial...a nechcem to este prezradit 🙂 tak som nahrata...a podla mna obycajny tampon rovnako splni funkciu...
@mistisa ale moja na to ani nemysli, ze by bolo nieco zle...tymi bolestami by som sa az tak neriadila, mne dr. v minulom tehu povedal, ze bolesti su uplne normalne kym nekrvacas...napr.aj uplne na zaciatku, kym este nemeska ms alebo aj par dni meska tak ma zena pocit ze ide ms a pritom je tehotna a nepride, tie bolesti mozu miast nedaj sa tym vystrasit...mne sa momentalne dost zhorsuju nevolnosti a citlivost na pachy 😒 uz som aj myslela ze pobezim na zachod..inak fajn 🙂
dievčatá asi tým, že mám za sebou dve bezproblémové tehotesntvá, mne chodia po rozume samé pragmatické veci typu rýchlo sa objednať na dentálnu hygienu, preventívnu zubné prehliadku a čo nasjskôr si dať dokopy zuby, ak sa na preventívke niečo nájde.... a keďže popri práci brigádujem ako inštruktorka vo fitku, tak neviem, čo teraz s tým, lebo po novom roku máme nával cvičenia chtivých....
@denuss ved daj leginy, to na tie prve tyzdne bude stacit hadam ;)
@evelin1986
@mamulienka30
@denuss mala som krv babenky nie moc ale bolo aj zrazeninky aj krv trolinku.hm uvidime co bude. Som na pohotovosti ked su bolesti silnejsie ako byvaju a bola aj krv tak sme radsej bezali. Tak uvidime drzte palce. 😉
@zamilion no fitko ak si na to zvyknuta je asi ok, len to neprehanat a nerobit kondicne veci ci zdvihat prilis tazke.
@mistisa joj drzim vsetky palce co mam
@mamulienka30 dakujem draha moc. 😉
@mamulienka30vidis aj tie si musim kupit 🙂
Myslim na Teba a moc drzim palce! @mistisa
@katkav
@denuss
@mamulienka30
@evelin1986 No tak robil vysetrenie hovori ze sa to jemnunke krvacanie je z krcku co dufal ze nebude ale je.ze mam aj hrozne prekrvenu sliznicu. Robil sono a taky nadherny getacny som nemala ani jedno tehotenstvo.taktiez sme videli zltkovy vacok a aj plodik ten mal asi 3 mm fotku mi nedal. Srdiecko este nebolo hovori ze uz by mohlo byt ale nemusi.take ze troska vyraznejsie bolesti a spinenie a troska krvi moze byt a ze ak bude take staci az 13.1 kontrola u dr ak by sa krvacanie rozbehlo a boli by krce tak mam prist. Takze vsetko co ma byt bolo ale to srdiecko este nie.tak sa budem.modlit do 13.1 aby bolo vestko okik a aby sme videli aj srdenko 😉
@mistisa to su skvele spravy, tak oddychovat, opatrovat sa a dohovarat bublinke.
@mamulienka30
@denuss
@katkav dakujem babulky duufam aj ja ze najblizsie tam.pojdem az na povinnu kontrolu pred porodom 😀 chacha. A stastlivo az do augusta.stale.mam krv nie moc ale je tak ale aj ma vysetroval a tak tak snad je to oki 😉 nozky mam vylozene lezim mm ma obskakuje aj s maminkou a je mi fajn -D
@mistisa tak je dobre..neboj,slabe krvacanie naozaj nemusi znamenat zly koniec..ja som pri malom tiez krvacala a dopadlo to dobre🙂 pozitivne mysli,vela oddychuj a ziadne horuce kupele!🙂
@mamulienka30 no..... ja som instruktorka jumpingu.... asi to este nejake tri tyzdne potiahnem. Vcera som mala plny stav co vsetci chcu po novom roku cvicit... skakalo sa mi zatial v pohode...
@zamilion tak to by som teda nerobila, jumping nie je pre tehotne veru ani nahodou 😖 Babatko ma v tomto proste prednost.

@zamilion vitaj 😉 uspesne tehulkovanie