Tehuľky s termínom pôrodu september 2015
ahojte. neuveriteľný zázrak sa mi stal. dnes som si náhodou urobila test, že čo ak motyka vystrelí, no a našla som tam zreteľné 2 čiarky🙂 tak sa teším, že až. neuveriteľné je to preto, že síce sme veľmi chceli druhé bábo, ale ja som ešte po pôrode (19 mesiacov)nedostala menštruáciu - keďže stále dojčím. no a vlastne sa zamýšľam, že v decembri som mala také mini - špinenie, tak to možno predsa len bola menštruácia. a podľa toho mám termín koncom septembra. neviem, kedy zájsť k doktorovi, aby už bolo čosi vidieť? až okolo 6 tt?
môžte ma, prosím, pridať do súkromky? aby ma tu niekto nevyšpiónil, keďže to ešte nechcem zverejniť medzi známymi a tak sa potrebujem s niekým o tom podebatiť a potešiť. ďakujem.
@red_kika
@red_kika ahoj,pridáš ma prosím do súkromnej témy? ďakujem
@gragre v prvom rade gratulujem🙂..a v druhom rade- osobne si myslim,ze "vyspionit" Ta tu bude mimioriadne zlozite,kedze nemas foto,ani zadany vek,ani bydlisko a dokonca ani ziadnych pridanych priatelov+ prazdny fotoblog🙂...a neber,prosim,osobne,ze som si klikla na Tvoj profil,ale odkedy nam v sukromke sarapatili zvlastne osoby,prezeram si kazdeho noveho,resp.potencialneho clena😉@red_kika
@gragre a k lekarovi sa skor ako v 6tt neoplati. Ideal ist v 7-8tt,to by uz malo byt aj srdiecko😉
@evelin1986 uplne chapem tvoje obavy,ale ja nie som ten typ,co by chcel robit zle.nemam dovod.ja si len svoje sukromie chranim a preto nezverejnujem o sebe vela info.priatelov pridanych nemam,ale zato kamosky vedia moj nick a nrchcem,aby to riesili,hlavne ked je to takto skoro a clovek nikdy nevie,co sa este stane. Ja som sa len chcela pridat k babam,co momentalne prezivaju to iste,co ja,pripadne sa poradit,ak bude treba. Ale ak to vadi,ok,chapem. Prajem nam vsetkym prijemne prezivanie tehotenstva a zdrave deticky.
Takze ak nie som vitana,pokojne ma zablokujte @red_kika
@gragre
@evelin1986 ale baby, toto co tu... nemame preco ta vyhodit, mne si to vysvetlila v sukromnej sprave
@red_kika. Ahoj môžem sa aj ja pripojiť do vašej súkromky? Bola by som rada keby si ma pridala. Ďakujem 🙂
@saskiaaa66 ahoj a kolko ti už mešká menzes? Pekné testy 😉
@chorucka. Dnes je to už 22 deň 🙂 prvý test som si robila 13.1.15 to je ten úplne vrchný a na moje počudovanie vyšiel pozitívne... U lekára som bola nabehnuta 15.1.15 😀 no nebolo vidieť ešte skoro nič bolo to veľmi maličké... Teraz vo štvrtok idem k lekárovi tak som zvedavá dúfam že už bude aj srdiečko... Veľmi sa bojím keďže som už raz potratila :-/ a ty ako? Už si bola u Dr..?
@saskiaaa66 ja som bola 10.1 v heliose na ultrazvuku lebo som mala začať stimuláciu na 2 IVF všetko bolo ok len som mala sliznicu 10mm čo u mňa je už moc ja tak bežne len 8mm a na pravom vaječníku som mala žlté teliesko 11.1 som ráno vstala okolo 6:00 a šla som na malú a cestou ma napadlo že mám ešte jeden tehu test tak ho ocikám aby ma po stimulácii nelákal a bum druhá čiarka 😎 Tak som volala hned ráno do heliosu a tam ma objednali na krv a ultrazvuk na 19.1 a krvičku som mala 9639 hcg a na ultrazvuku plodový obal Mám foto vo fotoblogu 😉
@red_kika Ahojte, tak mne vychádza terimín približne 18.9.2015, bude to naše druhé mimi. Možem aj ja poprosiť pridať do súkromky?ďakujem 😀
@chorucka jeej tak to predsa vyšlo prirodzene veľká gratulácia... Teším sa tíško s Tebou lebo viem čo to je... Na kontrolné sono ideš kedy?
@saskiaaa66 na sono idem až 2.2 to by už pri troche šťastia mohlo byť aj srdiečko či ešte nie? Ty si pár dní skôr asi ja som mala PM 17.12 + nepravidelný menzes 19-25 dc tak ani netuším kedy sa to udialo 😀 😀
@chorucka no to by už malo byť srdiečko si myslím. Ja som mala PM 6.12.14 čiže by som mala byť v 7tt + 4 d ak to správne rátam... Tiež som mala mrchu v poslednej dobe nepravidelnú takže tiež neviem kedy sa to stalo 😀
ahojte babule aj my sa tešíme na september 🙂
ahojte zeny oj taka som nachladnuta ...aj uzlina mi opuchla taka som ostala vystrasena lebo je to presne na tom mieste kde som mala pri toxoplazmoze,,ale uz som volala lekarke a ukludnila ma ze to je z toho ze som chore..v hrdle mam taku hrcu :( ze len cakam kedy vydu von ranajky .. uz aby bolo toto hnusne obdobie zamnou 😔
@saskiaaa66 ja som mala poslednú 8.12. a mne lekár pred 2 týždňami napísal 6tt, takže teraz by som mala byť 8tt + 1 deň, ale ja som z toho počítania jeleň.
moja MS je priemerne 29 dní, ale v podstate je od 26 - 30. pred tehotenstvom mi dokonca prišla výnimočne na 34 DC. každopádne posledný možný deň oplodnenia bol 18 DC a prvý možný 12DC.
@lavinis fakt? Tak to som potom už total mimo z toho počítania 😀 ja vôbec netuším kedy mohol byť deň oplodnenia nakoľko som mala MS nejakú rozhadzanú. Vo štvrtok idem na sono tak uvidím čo mi povie ktorý tt vlastne som a hlavne či je všetko OK.
@saskiaaa66 no mne podľa internetových kalkulačiek vychádzal - 1 týždeň, ako mi určil, ale už som si povedala, že to neriešim, pôjdem tam o týždeň, čiže podľa neho v 9 tt a uvidíme.... 🙂
@lavinis zaujímavé....ale tak hlavné je že je mimi v poriadku 🙂 daj potom vedieť ako si dopadla...a už si videla aj srdiečko či ešte nie?
@saskiaaa66 ešte nie, takže sa zatiaľ v tom tešení držím pri zemi 🙂 doktor mi kázal prísť o 2-3 týždne (idem budúci), že už niečo uvidíme....dúfam 😀
@lavinis 8+1 je predsa deviaty týžden, osem ukončených a druhý deň deviateho týždňa...
@mamulienka30 už mi nič nehovorte 😀 kázal mi prísť o 2-3 týždne, dovtedy už neriešim 🙂)
@lavinis presne ved je to jedno 🙂 Ja som mala poslednú MS 26.11. a som dnes 8+6 a sedí to aj podľa ultrazvuku. Zajtra 9+0 teda prvý deň desiateho týždňa 😀
@mamulienka30 vidíš...ja som špeciálna, mala som posledná MS 13 dní po tebe a som takmer v tom istom týždni, 8 tt + 2...preto hovorím, som z toho jeleň 🙂)
baby ja som totálna ťava, ja som si pozrela správu ešte raz a bolo tam napísané 5 tt + 2, čiže 6 týždeň 😀
a to som sa čudovala, čo je taký kľudný a vysmiaty, že ešte vidno len machuľku a nie plod a srdiečko, to mali baby väčšinou od 6tt.

@chorucka A nemôžeš ísť za ním, že máš náročnú prácu a nočné nezvládaš??? PN nie je bohvie aké riešenie!!!