Tehuľky z Čadce: Pripojí sa niekto na rozhovor?
Ahojte vsetky tehulky z Cadce.Je tu daka?
dnes bola hrozna asi lezu zubky skoro nic nejedla ruku si sla az do hrdla vopchat tak uz spi nastasie
mne mal tie zubky celkom dobre znasa tuk tuk tuk 😅 len hnacky mala ked zubok vyliezol a plackala trosku, nastastie sa to zaobislo bez horucky no ale nejdem nic hovorit ma len 2 zubky este nas caka 22 zubkov 😒
no ako u koho ale co viem tak vraj horne zubky bolia vac ako dolne a najviac bolia ocne zubky ale to je asi individualne
ano je vyvaleny na gauci a kuka telku rano ide zas do prace? a ty mas doma tatika ci ste same?
predavacka 🙂 ja som od malicka v obchode tak mi to ostalo 😀
on mal Majo byt zajtra doma a v pondelok mal ist do roboty ale mu zrusili zajtra volno tak bude doma v pondelok 😵
a ty si co studovala aku skolu?
ja som robila popri skole ale len na dohodu a kym som stihla dokoncit skolu tak som otehotnela takze som maturovala uz z bruskom 😀
fakt? to si nejako neskoro skoncila nie ked si to spocitam alebo ti zle vychadzaju roky?
ja som mala 3 roky skoly na vyucny list a este 2 roky nadstvba aby som mala maturitu
ja som sa strasne bala nemciny a este som si aj taku hnusnu temu vybrala co sme ani nestihli brebrat sa cudujem ze som nemcinu vobec urobila 😖
to som ja dostala na odbornych predmetoch a to som mala celkom dobre otazky ale som bola daka dolakana a este mi aj bolo zle ze som nevedela co mam hovorit
najlepsie bolo ked som sa zdvihla z ucebne s tym ze idem zvracat a predsedkyna na mna kuka ci mi nesibe si nevsimla ze som tehotna bola 😀
ja som sa vydavala v 5 a uz bolo aj rusko trosku poznat 🙂
janka idem si uz lahnut muzik hundre ze len pri PC a modrom konikovi som a jemu sa nevenujem 😝 😀 tak pekne snicky papa

ano