Tehuľky z Prešova: Spoznajte nové priateľky
ahojte...chcela by som sa zoznámiť s tehuľkami v Prešove na spoločný pokeca porovnanie skúseností ....teším sa...zatiaľ pa
ja uz som davno obedovala 😎 cakam ked pride sestra a idem do sprchy...musi byt niekto doma, lebo sa bojim, ci sa mi nieco nestane....a ani sa mi neeeeeeeeeeeeeechce
ja mam opacny problem...potim sa jak to male prasiatko...esteze som doma...asi su to hormony 😝
no chcela som ,ale sestry maju nejaky hlupy program na zmensenie foto....tak skusim neskor 😕
uz som spat,jasne keby sa dalo hned vam poslem fajnu zemlovku,ja cakam na sesterku.Tiez sa mi nic nechce ale zase byt cely den doma je tiez na nervy.Sarka ty si odkial z Presova?Ktore sidlisko?
dani urobim...budeme s muzickom kupovat komp....tak sa urobi
misi teraz som na Exnarke u mamci, ale po porode ideme k svokrovcom na Clementisku... 😕
idem kocky do sprchy, lebo ma je citit 😀 😅 😉 ohlasim sa , ked sa vratim kroch kroch 😀
Dani vrati sa 12.12 no a sa bojim ci mala sa nebude pytat skor na svet 😒 Ale aj keby hlavne aby bola zdravucka.Vsimla si si v decembrovkach ako sa to rozbehlo babulky rodia ako na pase to je super 😉
uz som tu mohli sme dat niekedy stretko aj s dankou,keby sa vam chcelo.... 😉
normalne som zabudla mala som ist ku kamoske chcela si objednat avon a mne to vypadlo...hmmm hlupnem 😀
normalne sa citim jak iny clovek...maska na tvary, na vlasoch, zabal na rukach aj s rukavicami...este obocie a nakremovat sa a je vsetko ok 😀 😀
uz len sa dohodnut...dufam, ze to bude co najskor...lebo som doma uz vyse tyzdna 😖
sarka tak to si si urobila kozmeticky salon doma ze?Co budete etse dnes robit?To je sila byt doma ze?
ja napodobne ako danka..nic, nic a zas nic...isla by som sa prejst...ja navrhnem miesto a zvysok necham na vas..v meste ,alebo na sekcove?
ok ......tak v meste...kde sa nefajci.....cuca na hlavnej ma nefajciarak....a kedy? 🙂

😀 😀 😀 mojmu som vsetko ukazala...aj co ma potom doniest malej aj mne...ale dufam, ze nezabudne...este ze tasky ma uz v aute...uz len dronosti tanier, pribor, pohar... 😀 😀 moj ma tiez stresy 😀 😀 viac asi ako ja