Tehuľky z Prešova: Spoznajte nové priateľky
ahojte...chcela by som sa zoznámiť s tehuľkami v Prešove na spoločný pokeca porovnanie skúseností ....teším sa...zatiaľ pa
dobre ranko kocky....mam problem.....dost casto mi tvrdne brusko , ale na minutu dve....co to znamena?
no uvidim zajtra 😕 docitala som sa ,ze to je ok ak to je tak 10 krat za den...no to som zvedava 😕
jasne , ze dam vediet....rano mam CTG, potom ma budu vazit a merat aj malu...doky mi povie ako budem rodit...a o 15.00 do monobloku za mojim druhym doktorom 😕
sarka to so ja misiak musela som sa znova zaregistovat 😠 nechce mi zobrat moje heslo ☹ tak som drobcek 2007 😉
mala by som rodit u dr.Olejara....idem len na kontrolu ku Stosekovi do monobloku...veci mam uz v aute, keby si ma tam nechali....bojim sa veeeelmi 😕
ahoj kocky....otvaram sa......a mala sa chysta von 😅 takze sa pripravujem a vy? 🙂
michell dnes si isla do nemocnice s nejakou blondinkou? isla som oproti tebe 😅 ako si dopadla? 😉
mne tiez robil dr. ctg, vyzera ze rodit budeme ,,normalne,, mala je otocena hlavickou dole, robil mi vytery, vsetko je ok

nie pred chvilkou prisiel muzicek tak kecame s mamcou... 🙂 a ty preco nemozes spat? 😕