Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
ahoj dievcata prifavam sa k vam ;) ja mam termin 17.7.2017 ;) zatial este nevieme co to bude tak snad na konvi mesiaca na dalsom ultrazvuku sa to uz dozvieme ;) doma uz mam jedneho coskoro 2 rocneho chlapceka.
@silvikaaa1 my sme na tom podobne 🙂 termin 18.7 a doma skoro 18 mesacnik 🙂 dufam, ze si zvykne na surodenca 🙂
dievky, krasneho valentina a posielam vam nase srdiecko z dnesneho rana!!!
Krasneho valentina vam prajeme ❤🤰❤
@oknosmas
@blondie257 žienky nápodobne aj Vám aj Vašim zázrakom v bruškách ❤😍😘👶
Ste milé aj vám pekného Valentína 👶🤰❤🐭🐷🐘
@zuzacka16
@oknosmas
@blondie257
@slimstar
Kocky krasneho Valentina
@kattky prosím ťa aké magne máš? to B6? lebo ja som včera hovorila o tom pnutí v podbrušku niekedy a povedala mi moja DR, že si mám kúpiť magnézium buď šumivé či v tabletkách a že to magne B6 je dobré a že jedenkrát denne si mám dávať..zatiaľ som si ho ešte nekúpila, lebo to tak necítim teraz, ale ak to príde, tak sa chystám..aj tebe pekného Valentína 😍😘
@zuzacka16 aha lebo mne naposledy kontroloval krcok zospodu ultrazvukom. Zajtra mi ma robit sono cez brucho, tak uvidim co a ako. Aspon sestricka mi tak povedala. A samozrejme ak nezabudnem, tak sa ho spytam ci sa mi uz zdvihla hore placena, alebo ci je este vzdy nizko. Nakolko male citim zdy okolo podbruska.
@kattky no mne asi ešte ani raz nekontrolovala ultrazvukom, predtým tiež palpačne a aj včera..a napísala mi že má 3 cm, čo sa mi zdá dosť málo, nakoľko som len v 20tt..ja som si to až doma všimla, že tam napísala aj koľko cm má, tak mám teraz obavy..či mám placentu nízko, tak neviem, to mi naposledy nehovorila, iba že ju mám vzadu, ale však v pondelok idem na ten morfologický, tak tam by mi povedali, keby som mala..ja už chcem tak to malé vidieť
@zuzacka16 mna tiez naposledy pozrel len palpacne a mam tam napisane 2,5 tiez sa bojim lebo mi nic nepovedal o tom az doma som to videla v knizke a morfo mam az 6.3.:frowning2:
@gabrielenka och to je teda..ako mňa keď pozerala, tak povedala, že nález mám úplne super, všetko je super, tak asi to teda nebude vážne, keď nám k tomu nič nepovedali, že? a ešte si myslím, že keď palpačne vyšetrujú, tak nemôžu podľa mňa presne vedieť dĺžku toho krčka, veď ako by to tak presne zmerali len prstom? ja mám v pondelok morfo a tam neviem, či mi budú merať aj krčok asi nie si myslím
@zuzacka16 no mne ho premeraval ultrazvukom. Zase mne o placentu vobec nic nehovoril. Akurat v Ke mi vravela doktorka na tom kombinovanom teste ze ju mam nizko a vzadu. Kvoli tomu mi musela aj zospodu robit sono, lebo cez brucho nic nebolo vidiet. A aj v papieroch z teho testu to mam napisane. Dufam ze inac male je oki, lebo ho ma moj gynekolog castejsie sledovat ci nezaostava na vahe.
Dievcence resp. buduce maminy ja mam den D stanoveny v juni ale tak neviem ci sa mi to nahodou nepretiahne do jula 🙂 tak sa pripajam a uz sa neviem dockat!! 🙂 Ako ste vy na tom? Uz ste prichystane na vsetko doma vsetko pripravene???
@zuzacka16 A kraasny tivot si videla na sone ked ta pozerala cez brusko?
Caute kocky posledne dva dni mam take divne tlaky v brusku .. asi je to normalne zrejme sa zvacsujeme .. len doteraz som take necitila .. aj vy ste to tak mali?
@ratira gratulujem ku tehu a tebe sa to kráti veru už si pred nami 😉 už vieš čo čakáš? lebo ja ešte nie, dúfam, že v pondelok sa už dozviem 😉 keď ma pozerala cez bruško, tak som nevidela, lebo moja DR má monitor hneď pri hlave, tak nie je vidieť, iba srdiečko som počula biť 😍 teraz v pondelok si to budem vychutnávať na morfologickom ultrazvuku 😉

@kattky no ja by som asi počkala až do stredy už, veď to je už zachvíľu, výtok ja mám od začiatku tehu, ale ja som mala zo začiatku taký hustý žlto-biely a teraz mám skôr taký vodový biely..a som dnes to aj spomínala DR a dala mi gynoflor, ale mohla mi aspoň stery spraviť, tak neviem..a tie jemné bolesti v bruchu môžu byť aj z toho, že sa to malé vrtí podľa mňa..ale keď sa moc bojíš, tak choď aj zajtra už na poradňu, deň hore dole ťa určite neodmietne..