Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky kraaaaasny 😍
No vidis bude z neho chlap poriadny. 😉
Inac uz je velkyyyyy 20cm..
Babenky ako spavate v noci,teda na ktorej strane? Ja som zvykla spavat na bruchu,ale od kedy som tehu tak uz nie.
Musela som si kupit taky vankus pre spanie na boku....
Obcas sa bojim ci sa v noci nepretocim na brucho a neublizim miminu
@blondie257
@zuzacka16 no riadne narastol. Robil mi ultrazvuk aj zo spodu, lebo som mu spominala tie bolesti, tak krcok mam ukazkovy vraj krasny. Povedala som mu aj o ten vytok, tak mi mal skontrolovat ph, ale nic mi nerobil. Placentu mam vzadu, ale vraj sa uz dvihla hore, ze je vraj tam kde ma byt.
@blondie257 to by si si musela lahnut na klinec, aby si mu ublizila. Ja som donedavna spala na bruchu a to ho vobec nemam male. Som si vypchala perinou potrebne miesta. Teraz mam problem s dychanim ked tak lezim. Ani na chrbte uz neviem spat bo dakedy sa dusim. Akoby mi neslo dost kyslika do pluc a to znamena, ze babu tiez. Preto teraz len na boku.
Ja som pribrala uz 4 kila, z coho sa velmi tesim, ale teraz to pojde min 1,5 kg za mesiac. Strasne ma uz vsetko tlaci a to od decembra nosim tehotenske nohavice. Mam 52 kg a zacnem asi nosil L veci, lebo nie som zvyknuta aby ma nieco tahalo. Vcera som mala pocit, ze mi brucho zo dna na den narastlo, ale koza nestihla, tak som myslela ze puknem. A vecerala som len polievku.
@slniecko323 no je to take mierne ako pri menzese aj som si miskela ze to moze byt tim dakujem za radu zajtra idem na mrv tak sa sa popitam lekara ;))
@blodnie257 ked som bla teraz na vysetreni na nefrologii tak mi dr.hovorila, ze na chrbte sa vibec nema spat kvoli tomu,ze vtedy je ovela vacsia zaraz na oblicky najlepsie je na boku a to na lavom😉
@ttami to som aj ja citala. Ale ako vysvetlenie preco nie na chrbte bolo aj ze vtedy je maternica najmenej prekrvena a ze babu to nemusi prospievat. Ja spim normalne na plochom vankusi, ale poslednu dobu sa akoby dusim, tak som ho musela zmenit na obrovsky dochodzovsky. A tak vydrzim i chvilu na chrbte, äle vacsinou sa prevraciam.
@ttami heh no tak spim teda dobre...kedze iba lavy bok mi vyhovuje 😂
Baby nesvrbi vas cele telo? Ako je mi jasne,ze koza sa natahuje tak moze svrbiet,hlavne na bruchu,ale mna svrbi cele telo.som sice alergicka ale tieto potraviny nekonzumujem samozrejme.
Akurat som citala o tehotenskej hepatopatii,☹ suvisi to s pecenovymi testami,na ktore som sa ja liecila a stale liecim,a svrbenie celeho tela su priznaly,ked citam tie clanky a diskusie.... ☹
Nemate niektora takyto problem?
@blondie257 ahoj, dala by som si vysetrit pecenove enzymy, nakolko sa moze jednať o tehotensku cholestazu, ktoru je nutné liečiť v tehotenstve. Tak isto to ale nemusí znamenat nic. Väčšinou svrbia najviac dlane a šlapy na nohach, ale tak isto to môžu niektoré pociťovať len na určitých partiach tela. Spomen to doktorovi a on to pekne poriesi 🙂
@nenuska25 dakujem krasne za idpoved,urcite mu to v utorok na poradni spomeniem,a pojdem sa objednat aj na to gastro na kontrolu🙂 dakujem

@blondie257 nikdy som nemala problém z váhou , síce na zimu som vzdy pribrala tak 2kilecka 🙈Moja mamina tiež pribrala za celé tehotenstvo 8 kilo pri mne a z toho som ja mala 4,5 kilá , tak som bola riadna buchta 😂