Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 naposledy som jej povedala ze mam ako keby pnutie v podbrusku a samozrejme vytok..to ze ma svrbievaju bradavky som zabudla povedat ale urcite povedat vsetko co ta trapi mna sa vzdy pyta ze ako sa citim
@zuzacka16
@kattky
Dik kocky...😉
Lebo na poslednej poradni som spomenula lekarovi ,ze pri kychnuti alebo silnejsom zakaslani na priserne pichne v podbrusku na lavej strane,obcas akokeby az puklo tam nieco ....tak sa zasmial a povedal,ze nemam kychat a kaslat silno ..a sa usmial....a to podotykam je strasnw konzervativny a taky vazny vzdy....sa malo usmieva a vobec nepozera do oci 😀 ale tomu sa necudujem,povazujem to za profesional.deformaciu. Inac je dobry odbornik.
A nechcem vyzerat ako hysterka zo strachu..i ked si myslim,ze obavat sa ci je vsetko OK je normalne
@blondie257 no to nechceme vyzerať asi všetky ako hysterky, ja sa tiež všetkého bojím, keď ma niečo pichne alebo zabolí a inak ako ty píšeš to mávam aj ja, keď si kýchnem hlavne, že ma pichne ako keby buď v pravom alebo ľavom vaječníku, tak neviem a čítala som, že viaceré to majú, alebo aj keď sa niekedy postavím, tak ma tam zabolí..moja je veľmi zlatá, pekne v kľude vysvetlí, keď jej niečo hovorím, usmieva sa, veľmi milá, len ma štve, že nechce robiť aspoň raz za mesiac to sono 😅
@kattky pre Sebastian myslim ci pre male ?dupacky latkove tenkej Latky ale mala som sa ci nebude mu zima vies po porode maly to citia inak ako my.A inac ako sa mas?
@kitty18 u nas alexandru chce manzel,ale ja zas alex alebo allexej alebo alexander pre chlapca a aj jergus sa mi paci
Z dievcenskych netusim tam sa mi veeelmi veeela paci😕
Nina ,dorotka ,alzbetka, hanka, zoja ,zina, zara,eliska,melania,...
@blondie257 martin je pekne meno,a aj ja vela vody pijem tiez som furt smadna😒ale ja som bola aj pred tehu,len ma nebavi furt behat na vecko a teraz v tehu este viac,a v noci katastrofa,to sa potom clovek zobudi a ne a ne zaspat,este,ze rano nikam skoro nemusim vstavat tak to vzdy dospim🙄
@lilianna1xs blaaahozelam k dievcatku
Ja ked uz chodim po tych vsetkych lekaroch tak uz sa mi ani nechce vsetko spominat,ze co ma trapi,ale take ako bolesti brucha,k veceru mam take ako nafuknute brucho,ze mam pocit,ze prasknem tak to mavam aj ja mysli,ze je to normalka,sa nam vsetko zvecsuje,sice minuly tyzden sme si urobili "vylet" na pohotovost,lebo ma strasne bolelo vpravo dole ako je slepak a vibec to nechcelo povolit,som nechcela ist,ale manzel,ze pre istotu zbehneme,😒ale nastastie je to v pohode🙂,toje z toho,ze maternica je akoby na takej "slache"a ked sa zvacsuje tak to taha a boli
@ttami
Melania je tiez pekne meno,otec moj ma narodeniny vtedy.Ibaze sa snazim vyhnut tomu ze 30.6 budu meniny a hned na to narodky.
Zoja je nasa 9r. fena zlateho retrievera,takze toto meno ee
Elisku ma svagor...Alzbetka je krasne meno,aj to uz je v rodine,len sa mi nepaci,ze ked neposlucha tak ju volaju Beta 😒
@lilianna1xs Ja v pohode. Vcera na porade som bola, tak maly je oki. Dokonca vraj ma nadvahu no ja to neviem ovplivnit. A ty ako
@blondie257
@zuzacka16
Ja to pichanie pri kychani a kaslani berem uz ako normal vec. Teraz sa uz pokusam to kychanie dostat zo seba vonku a nedrzat to v sebe. Tak niekedy az vonku ma pocut 😀
@kattky, asi to bude normálne, mňa to bolí hlavne keď ležím alebo stojím vystretá. tak keď ide kychot, hneď sa predkloním alebo keď ležím, tak skrčím nohy a pohodka. snažím sa nesledovať každé pichnutie, lebo by som sa asi zbláznila. ale je pravda, že včera po dlhšej prechádzke som musela celé poobedie ležať, lebo ma bábätko tlačilo a vrtelo sa dosť nízko. ale nech sa vrtí, je to parádny pocit cítiť ho a vedieť, že je ok 😇
@kattky
@blondie257 ja už keď idem kýchnuť, tak asi automaticky chytím podbruško, aby ma to tak nezabolelo a niekedy to pomôže a necítim vôbec nič..ale poviem vám ženy, že už by som to chcela mať aj za sebou, lebo furt ma čosi buď bolí, alebo ťahá
@zuzacka16
@kattky
Ahojky mamičky, akurát čítam že aj vás pobolieva pri kýchani bruško.Chcem sa opýtať ja som aj chorá zápal priedušnice, beriem atb.Ide o to že pri kychani a kaslani má trocha sem tam pobolieva spodok a dokonca neviem či to je únik moču,alebo to môže byť plodova voda,sem tak zo mňa vytečie.Nesmrdi a je priesvitná.Nestava sa Vám ďakujem.
Ahojte 🙂 taak nastastie vsetko v poriadku 😉 malinke rastie ako z vody 😇 pani doktorka nam ukazala tvaricku srdiecko skontrolovala aj chrbatik nozicky 🙂 este aj celu dlan bolo vidno aj take malinke chodidielko 😍 aaa konecne vieme co to zblnkoce v brusku 🙂 mame chlapceka 😍 ❤ mame aj fotecku 'ruka hore' 😀 😀 😍
Ahojte žienky 🙂 takže máme za sebou morfológicky ultrazvuk, všetko je v poriadku až na tú moju placentu ktorá je hneď pri krčku maternice čiže veľmi zle posadena ( mám obmedziť pohlavný styk a veľmi sa šetriť)... Čo sa týka poh.styku akože bez debaty... Není problém ale verím že sa mi podarí šetriť sa.
Podľa pani doktorky má moje bábätko ukazkovu citujem "šušku" 😀 takže máme sa pripraviť na 1000% dievčatko. Veľmi sa tešíme. Termín 7.7.2017. pridávam fotecku tej mojej herečky.
@map0007 ked ti pojde plodova voda budes to vediet ... je to vytok len je vodovejsi ja som ho mala v prvom tehu aj teraz v druhom bez intimky ani na krok a to pichanie je bezne vsetlo rastie natahuje sa budte v klude 😊
@gabrielita3 no a niečo také ako únik plodovej vody nemôže byť? lebo som čítala, že hej tak teraz človek nevie či výtok či únik plodovky..ale ja dúfam, že to bude výtok, keďže som ho mala od začiatku tehu, len teraz trošku zmenil konzistenciu
@kattky tak to s tým kýchnutím som mala aj keď som nebola tehu, že keď som si moc kýchla alebo silno zakašľala, tak som mala mokro 😅 a teraz je to ešte niekedy krát dva, lebo ako píšeš, furt ja tiež cítim tlaky na močák, takže asi tak..a to neviem, čo budeme robiť, keď budeme v 9tom mesiaci, vtedy cikáš furt, neteším sa na to 😕
@zuzacka16 ja cikam furt uz teraz 😀 .... A v 9.mes ...asi budem obyvat zachod namiesto spalne a obyvacky ked bude tlacit na mechur viac 😂
Pri prvom si pamatam na castecikanie len v poslednych mesiacoch ...a teraz od zaciatku
Iked si myslim,ze poprvom tehu a cisarskom mohli organy klesnut tak mozno aj preto...i ked lekar mi povedal,ze caste cikanie je bezny fyziolog.jav pocas tehu...ze lepsie casto cikat ako zadrziavat vodu a opuchat...to som mala pri prvom tehu...
Babenky..chcemsa spytat...chodite do vane? myslim normalny relaxacny kupel vo vani
hej,s tým cikaním je to oštara. môj šéf v robote je na to extra háklivý, keď niekto vstáva od práce. tak chválabohu, že som na PN, lebo teraz by mi to asi rátal jak polovičný úväzok, to nonstop behanie 😂
občas sa mi zdá, že to u mňa v bruchu vyzerá asi tak nejak, že juch-juch po mechúre 😂 😂
@jance333 no presne....ja sa smejem,ze trenuje "jumping" a mechur je trampolina 😂

@zuzacka16
@blondie257
Ja nie. Teraz som spomenula iba bolesti brucha a vytok. Ale svrbiace bradavky nie. Si myslim ze to zvacsivanim, alebo cim to tak je.