icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
17. feb 2017

@kchan nemáš zač, skús uvidíš, inak ak by si si robila ten cibuľový čaj, tak ja si doň dávam aj med aj citrón a lepšie to potom chutí 😉 ten zábal si kľudne nechaj na noc, ale keby si sa zobudila v noci na to, že ťa to chladí alebo čo, tak si to potom kľudne daj dole 😉 inak na to hrdlo skús v lekárni si kúpiť aj pastilky Septilen alebo Isla - je to na prírodnej báze, môžeš to a čo sa týka ešte tých soplov, tak je veľmi dobrý Sinupret, vie dobre tieto hlieny uvoľniť 😉

kchan
17. feb 2017

@zuzacka16 ešte raz ďakujem, moje prvé kroky ked prídem do práce budú smerovať do lekárne 😀 a ten Sinupret su tabletky či sirup?

zuzacka16
17. feb 2017

@kchan pohodička, treba si pomôcť, o tom Sinuprete som sa dozvedela tiež tu na koníkovi a potom keď ma bolelo hrdlo, tak mi to tiež doporučila v lekárni a dala mi tabletky, ale viem, že je aj sirup, takže čo ti viac vyhovuje..a tie pastilky na cumľanie som mala Islu, ešte aj teraz ich mám doma a boli v pohode..skús, uvidíš a daj potom vedieť, ako si dopadla, či sa ti to uvoľnilo cez víkend 😉

kitty18
17. feb 2017

@kchan tu mast ja zvyknem zohriat a mam ju kym nevychladne ale ja som si ju zvykla davat na priedusky...

kchan
17. feb 2017

@zuzacka16 určite dám vedieť 😉 musím sa dať nejako dokopy, zajtra má moja Krstna dcérka oslavu prvého rocika a nerada by som tam sedela na samotke🙄

kchan
17. feb 2017

@kitty18 asi si to dám aj na priedušky lebo mám dosť hnusny kašeľ, a mám vybraté mandle tak by som ozaj nechcela aby mi to zostúpilo niekam nižšie 😨

zuzacka16
17. feb 2017

@kchan aha no tak to jasné, tak to budem držať palce, aby si do zajtra bola ako tak fit 😉

kitty18
17. feb 2017

@kchan a na priedusky aj mlieko s medom je super 😉

kchan
17. feb 2017

@zuzacka16
@kitty18 Ďakujem vám zienky, ja som vedela že tu sa mi dostane dobrej rady 😘😘

map0007
17. feb 2017

@kchan
@zuzacka16 Dievčata, ešte sa chcem opýtať. Musím hlásiť na gynekologii.Ze mi na krcnom dali antibiotiká-akutny zápal priedušnice.A na endokrinologii lieky na štítnu.Ci stačí keď pôjdem 26.2 na poradňu.Ďakujem

zuzacka16
17. feb 2017

@map0007 myslím, že nie..ja keď som mala v 3ťom mesiace zápal močových ciest, tak mi dali ATB a povedali, že ak mi bude dobre, že nemusím ísť ani k svojej DR (teda na gyndu), že potom až normálne na poradňu ísť, tak ako mám napísané..potom som to samozrejme, ale na poradni svojej gynekologičke povedala, že čo som mala, teda ukázala som jej papier z vyšetrenia a ona si to poznačila 😉

map0007
17. feb 2017

@kchan akurát pozerám,že tiež ste nachladena,mňa takto dusi už týždeň, neviem sa toho zbaviť, naparujem vincentkou,pijem sirup stopkaslu, pastilky septilen cmulanie,už som musela k dr.dal atb.akutny zápal priedušnice, cibuľový sirup si robím,masť na hruď, Už aby to prešlo,lebo od kašľu má už boli až podbrusko.Skore uzdravenie Vám prajem.

kchan
17. feb 2017

@map0007 no tak toto vám nezavidim😔 nech vás to čo najskôr prejde 🤒 tiež prajem skóre uzdravenie 🙏

kattky
17. feb 2017

@lilianna1xs tak ja fusak mam z ovcieho runa. Vraj aj svokra dala objednat novy. No zavinovacku by som chcela nejaku peknu.

kattky
17. feb 2017

@kchan no tak podas info. A o kolkej mas ten morf. ultrazvuk?

kchan
17. feb 2017

@kattky v pondelok o 16:50 hod 🙂 uz sa ho neviem dočkať 😍 priateľ prvý krát uvidí svoje bábätko👶❤

kattky
17. feb 2017

@kchan tak budem drzat palce samozrejme 😉

kattky
17. feb 2017

@zuzacka16 no verim ti isto sa aj priatel tesi 🙂

zuzacka16
17. feb 2017

@kchan aj ty ideš v pondelok? aj ja ale o 15hod, tiež sa nevieme obaja dočkať, teda ja a priateľ a to malé ňuňu dúfame, že tiež 😍

zuzacka16
17. feb 2017

@kattky hej jasné, že teší, ja dúfam, že sa už dozvieme, čo čakáme a dúfam, že priateľ tam zas nebude perliť, lebo on ja taký srandista 😅

gabrielita3
17. feb 2017

@zuzacka16 tlaci ono sa uz vsetko tak usporiadava ze maternica je uz velka a vsetko sa poposuvalo neskor to bude horsie samozrejme tam uz budu aj kopanceky neboj sa bude to vytok celkovo by si sa citila zle keby ti voda odchadza a voda sa aj doplna kazde dve hodiny sa vymiena ono ked ti cvrkne nic sa nedeje unik mocu je tiez normalny😊

zuzacka16
17. feb 2017

@gabrielita3 ďakujem, si ma upokojila, ešte že existuje tento MK a píšu tu už aj mamičky, ktoré majú niečo za sebou 😉 také mokrejšie nohavičky mávam hlavne ráno, keď sa postavím z postele..fakt každé 2 hoďky sa mení? čiže to môže byť aj tým alebo? no veď v pondelok idem aj na morfologický ultrazvuk, tak tam by mi povedali, keby mám málo vody, nie?

nenuska25
17. feb 2017

@kchan ordinuje, na Strecnianskej 13

gabrielita3
17. feb 2017

@zuzacka16 nemas za co pisem zo skusenosti kedze to mam aj ja a aj mala ale chapem ta aj ja som sa bala vsetkeho teraz uz beriem vsetko s kludom 😊 jasne ze ti povedia vtedy staci pit viac vody a ona sa doplni vacsinou staru vodu vycikas pocas dna ono je to taky zazracny proces 😊

kchan
17. feb 2017

@kattky ďakujem 🙂
@zuzacka16 áno áno v pondelok 😍 ja by som vedela chodiť na utz aj každý deň a pozerať sa na krpca čo tam stvara🙉 ale samozrejme viem že sa to nedá a nieje to ani "zdravé" ... tak určite podaj hlásenie ako ste dopadli 😍 mne dr v utorok povedala že čakáme chlapca tak ja dúfam ze na morfo sa nám to len potvrdí, lebo stále ma tak vnútorne zoziera pochybnosť ze dr sa mýli 🙈

kchan
17. feb 2017

@nenuska25 dakujeeeem ti moc, ja som si nebola istá či je to strecnianska alebo zaporozska 🙈

zuzacka16
17. feb 2017

@gabrielita3 áno, ženy ktoré už majú dieťatko či detičky, tak to už berú inak, no ja som prvorodička, tak stres, chaos, panika 😅 priateľ mi povedal, že byť tým malým, tak po pôrode by ma malo riadne prefackať za to 😅 no je to fakt zaujímavý proces, že sa to takto obmieňa a dá sa to pitím vody aj doplniť, hm to počujem teda čítam prvýkrát 😉

zuzacka16
17. feb 2017

@kchan tak mne moja DR nerobí utz na každej poradni, čiže teraz sa teším, lebo naposledy mi robila v 11tt a teraz som už v 20tt, tak si to vieš predstaviť..ja neviem ešte čo čakáme, takže budeme mať prekvapko, ak sa bude chcieť ukázať 😉 jasné, dám vedieť ako sme dopadli, budem sa chcieť predsa pochváliť 😉

kchan
17. feb 2017

@zuzacka16 mne dr robí utz na každej poradni, asi čo dr to iné praktiky...

zuzacka16
17. feb 2017

@kchan no tak potom to si jedna z tých šťastnejších, že vieš aspoň každý mesiac, ako je na tom malé..mne moja minule povedala, že z hľadiska medicínskeho hľadiska je to zbytočné