Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@gabrielita3 no mne našťastie neradí nikto, iba mama mi vždy vie povedať, nesleduj sa tak, neber to tak až príliš vážne a asi vie o čom hovorí, keď dve deti porodila 😉 no tak si idem dať teda tú vodu, keď sa to dá aj takto doplniť 😅
Ahojte žienky.Ja keď som bola prechladnutá,alebo keď som mala bolesť hrdla či kašeľ,tak som si urobila klasicky zábal na hrdlo podľa naších starých mám 🙂 zohriatý olej,naliať na vložku a omotať ju okolo hrdla 🙂 mne osobne to pomohlo,bolesť a kašeľ hneď na druhý deň ustúpili 🙂 ak chcete skúste.Prajem skoré uzdravenie 🙂
@zuzacka16 to mas super mne tak vedela povedat svokra ked mi rozpravala o potratoch a hroznych porodoch a neviem este com vsetko som myslela ze uz ju prefackam za to 😊 teraz nastastie nie sme tolko v kontakte a aj tak by mi to bolo jedno ...
K tomu utz mne robi na kazdej poradni este aj pomedzi ... mozno preto ti nerobi lebo velke sona su preplacane zo zakona len 3 cize v 10 tt 20 tt 30 tt ale kazdy dr ine praktiky a urcite je sono dolezite ved tam vsetko pomeraju skontroluju a neskor robia prietoky a ci je spravne otocene nemyslim si ze to nie je dolezite
Ta doktorka nepovedala, ze utz nie je dolezity. Ale ze ho staci robit v tyzdnoch, ked sa da nieco nove zistit. Ved ta isto pozerala. Keby mala podozrenie ze s babom nie je nieco v poriadku bez vahania ti ho robi. 20. Tyzden je velmi dolezity a ten robia vsetkym.
Ved babo je malicke a krehucke, naco ho zbytocne zatazovat. Budte rady, ze nemate komplikacie. Potom robia utz i kazde 2 tyzdne. A mamicky isto nie su stastnejsie z toho.
Ahojte☹tak zase som vyfasovala cipky na mykozu alebo co😒 vysledky kultivacie budu v utorok☹nakolko mam zase palenie a vytok....ale spravil mi aj sono tak som kludnejsia🙂 zodpovedame 19tt a zatial sme v poriadku ❤ tak som rada🙂
@gabrielenka buď rada, že ti urobila aspoň kultiváciu, mne dala iba gynoflor a to bolo všetko, vôbec mi kultiváciu nerobila 😕 nabudúce jej poviem, že nech mi aj kultiváciu zoberie
@zuzacka16 hej som rada ze zobral stery🙂 lebo minule mi tiez dal len cipky☹ a za 3 tyz. Sa to vratilo☹
@gabrielenka v tehotenstve sa to vracia skus pit vodu s citronom aj cely si vytlac kvasinky nemaju rady kysle a nejedz bielu muku a cukor chvilu
@gabrielenka no ja teraz mám druhýkrát čípky, len teraz mi kázala si dávať len každý druhý deň na úpravu flóry a keď mi to ostane zas keď pôjdem najbližšie, tak jej poviem, nech mi aj stery urobí, lebo sa bojím, či nemám nejakú infekciu alebo čo..ja som doteraz mávala mykózu, tak si myslím, či to nie je aj teraz..však uvidím ale ja idem až za 3 týždne opäť k DR
@zuzacka16 aj ja sa bojim ci to nie je infekcia☹
@gabrielita3 dakujem za radu vyskusam to obmedzit☹
@zuzacka16 A mne nedal nic. A popritom mam vzdy vytok bud piehladny, taky vodnaty potom sa mi zmeni na taky biely a ked ma zacne pobolovat brucho, tak je automaticky hlienisty a zltozeleny. Povedal ze mi zmera ph a nerobil nic iba vaginalny ultrazvuk mi urobil aby videl krcok a potom ultrazvuk cez brucho. O ten vytok sa ani nezmienil.
@kattky no mne dala asi preto, lebo sa ma pýtala, či mi spôsobuje nejaké problémy, tak som jej povedala, že ma nepáli, ani nesvrbí, len sa mi zdá zapáchajúci, tak asi preto..a neviem či nespomínala, že mi urobí aj kultiváciu, no na koze keď som ležala, tak mi začala vyprávať potom o tom magne B6 a neurobila mi stery, tak neviem..dnes ma hnusne bolí dole ako keď menzes mám alebo mám mať, neviem čo to či to aj ten výtok robí alebo čo 😕 tí lekári neviem či aj zabudnú alebo čo alebo berú tak, že výtok je normálny v tehu, tak preto neriešia, teda neberú stery..
@gabrielenka mne sa mykozy tiez vracaju ☹ nedavno som dobrala tabletky a uz zas citim ze sa to vracia .....
Mna dnes boli podbrusko,ako maternica,moc mechur....taka ostra bodava bolest....moze to byt aj ta mykoza jeden z priznakov....snad len to a nic vazne
@blondie257 no tú bolesť mám aj ja dnes, akurát že nie je bodavá, ale také ako keby pnutie, ťahanie alebo neviem čo to má byť, ešte som toto veru nemala..a či je to maternica neviem, lebo tá neviem, kde sa presne nachádza 😅 dúfam, že to tiež je z tej mykózy alebo počasia alebo neviem..už sa teším domov, ako si ľahnem, lebo toto nem dobré dnes 😕
@zuzacka16 ja sim dimaale nejako nepomaha.....a kopance mrňuska k pohodliu teda neprispievaju
Uf jaka hatlanina... *ja som doma ale ....😂
No jaby som teda neobsedela,teraz ked sedim dlhsie tak uz stucha do mna neskutocne...a to v praci v kuse za pocitacom na stolicke 😒 radsej PN 🙏
@blondie257
@kattky vsak to ze ja som 8 hodin v praci za PC takze mi to asi nerobi dobre preto ma to asi aj pobolieva,taha..mna este az tak moc nestucha teda kopanceky este necitim

@zuzacka16 zazila som viem a este ked ti niektori tak fajn radia rozpravaju do vsetkeho strasia no je to skvele ja nemam cas poriadne mysliet na vsetko mala je cely den aktivna na 100% takze len beham po dome upratujem varim prebalujem atd 😃 ano ano doplna sa vodou ...