icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kchan
17. feb 2017

@nenuska25 celý mesiac snívam o morfo kedy príde ten čas a nakoniec zabudnem kam mám ísť 🙈😂 aj tebe veľa šťastia, a vlastne vidíme sa, ideš po mne 😉

vierkadominik1
17. feb 2017

Baby kolko ste pribrali za ten cas co ste tehulky? Ja som v 20tt a uz mam hore 13 kil no hroza des a to jem normalne ziadne prejedanie sa a aj tak sa vsetko na mne lepii .som z toho nestastna lebo sa mi tazko dycha aj chodi.brusko mam dost velke.

gabrielenka
18. feb 2017

@blondie257 mna pri mykoze nic neboli len pali + vytok tak dufam, ze je to len to a nie aj infekcia nejaka☹

kitty18
18. feb 2017

@vierkadominik1 ja zatial 9 kg a tiez mam so sebou co robit uz 😂 ale az tolko to neriesim ved to po porode schudneme 😉

blondie257
18. feb 2017

@gabrielenka infekcia urcite nie...."len" mykoza. ..😉

blondie257
18. feb 2017

@kitty18 ja mam 6kg naviac ale funim akokeby 20kg 😂
A jasnee ze schudneme...

zuzacka16
18. feb 2017

@blondie257 a co dnes uz lepsie s tou bolestou?mne to preslo az doma ked som si lahla aj v noci v pohode uvidim co dnes bude

blondie257
18. feb 2017

@zuzacka16 uz ano uz lepsie,vcera som sa celkovo necitila dobre,som nevedela co zo sebou,brucho akokeby mi prasknut slo,podbrusko ta bolest,vsetko ma svrbelo...este aj od zmeny pocasia ( u nas snezilo,mame +cca3cm 😠 ) ma nohy boleli,taka reumat.bolest,aj spat sa mi chcelo,len polohu som si nevedela najst a ked som aj uz zadriemla tak kazdu polhod som chodila cikat 😒
Dnes uz lepsie...akurat asi sa mi znova vracia mykoza,uz som zufala z toho kolotoca,az mi trapne furt lekarovi to vraviet

blondie257
18. feb 2017

@gabrielenka vies co je zaujimave,ze mala som pred tehu mykozu ako ty,vytok,palenie ...zaujimave je, ze teraz sa mi to do tohto stadia nikdy nedostane,ostane to pri svrbeni ... Nechapem.....
Inac mne lekar povedal,ze kym budem tehu bude sa to furt opakovat,kedze hormony stale zmenia aj po liecbe tu floru vo vnutri...lieky pomozu na cas ale znova sa to vrati akonahle prestanu ucinkovat latky a hormony to znova zmenia...takze fasa 😒

zuzacka16
18. feb 2017

@blondie257 mna len taka bolest ci tahanie ako je moc.mechur a vajecniky tak dufam ze je to len zvacsovanim maternice a nie nieco vazne..tuez tu snezilo tak som myslela ci tiez nema vplyv na to aj zmena pocasia..mykozu mam aj ja teda myslim lebo moja DR mi este stery nerobila len mi predtym dala macmiror a ten mi vedel vzdy pomoct no teraz nic a naposledy dala gynoflor ale povedala len kazdy druhy den si dat a tiez sa mi nezda ze by mi pomahal 😔

kitty18
18. feb 2017

@blondie257 mne staci par schodov vybehnut a som hotova 😂 ale aj malinka je o 4 dni vacsia tak je jasne ze aj ja musim viac nabrat 😂 moja maminka vazila 4.6kg ked sa narodila tak dufam ze umna to bude ine ... 😂

blondie257
18. feb 2017

@zuzacka16 mne robi ster vzdy dokonca aj kontrolny po liecbe,macmiror som mala ako prvy zabral ale vratilo sa,teraz som mala nejake 3 tablety plus mast a zabralo hned akurat ze sa to vratilo po3tyzdoch
A pri tom sladke nejem,uzivam laktobacily...a furt sa to vrati 😔

blondie257
18. feb 2017

@kitty18 ja som pri narodeni vazila 3,8kg. Vraveli mi,ze aj Natalka bude velka...a nebola mala 3000g a 48cm,akurat ze sa narodila na prelome 37/38tt sekciou kvoli polohe KP a skoro ziadnej plodovej vode,z dna na den sme mali prijem.mozno ak by bolo vsetko ok,a sla v termine tak by bolo mozno vacssia

zuzacka16
18. feb 2017

@blondie257 no vidis a mne zatial este ani raz nabuduce jej budem musiet povedat nech mi aj stery urobi ved ma na nieco lieci a nevie vobec na co ☹ lactobacily?to co to pocujem prvykrat

blondie257
18. feb 2017

@zuzacka16 ako lekarka by ti mala podla mna urobit ster aby sa ta candida tam potvrdila,no vo vseobecnosti su tieto priznaky premnozenim candidy.
A laktobacily ..to su prospesne bakterie,ktore udrziavaju traviaci system a vsade tam kde sa candida nachadza v rovnovahe.
Napr.pri uzivani antibiotik ti odporucaju kupit si probiotika,vlastne tie probiotika obsahuju laktobacily.pretoze antibiotika narusaju rovnavahu bakterii v crevach a zvyknu byt hnacky,naduvanie atd. A zemy zvyknu hned mat mykozy,ja teda vzdy pri antibiotikach.aj deti to uzivaju,pediater ti hned povie ak predpise antibiotika,kupte si probiotika.
Takze som sla do lekarne a pytala si laktobacily,resp.probiotika,ktore mozu uzivat tehotne.
Su viacere lacnejsie a drahsie,musis zistit ktore tebe vyhovuju,mne napr drahe nepomohli.teraz mam acidhophilus super...a su super.aj na vyprazdnovanie,lebo som mala dokonca zapchu v orvom trimestri,teraz mi aj lepsie travi,nenaduva tak,pravidelna stokica bez problemov a mozno aj preto nemam prisernu formu mykozy tie hrudkovite vytoky a palenie ale ostava to len pri mierne svrbenie,co sa da zniest.

zuzacka16
18. feb 2017

@blondie257 ako probiotika poznam to som mala aj naposledy ked som ATB uzivala kvoli tym mocovym cestam..no tetaz ich uz neberiem ale zacnem teda mozno mi to pomoze..takze pytat si len probiotika pre tehotne ano?

ssiska_1
18. feb 2017

Dievcence prave som zozrala pol plechu bublaniny ..no a co? 😂 ..vy sa ako mate?

kitty18
18. feb 2017

@ssiska_1 ja som mala syr s hranolkami na to pol pohara zavaranych marhul, pistacie a teraz sa idem pustit este do kolaca 😂 dnes to nehram na zdravu stravu 😂

blondie257
18. feb 2017

@zuzacka16 ano len pre tehotne 😉

@kitty18 aj ja som mala syr ale so zemiakmi nad parou a zeleninovym salatikom 🙂

Babenky,nemate overeny recept na muffinky? Kdesi som ten svoj zapatrosila😒

ssiska_1
18. feb 2017

@kitty18

Fiiiijha tebe ako ide dnes! Dobreeee .. ja som taka napraskana ze mam zaludok rovno pod krkom 😀

ssiska_1
18. feb 2017

@blondie257
@kitty18

..Inak ste ma minule namotivovali obe a kupila som kocar 😂 😂 😂 .. uz som jak tie zavistlive susedy ze ked ma sused musim mat aj ja 😂 😂 😂

piskotka99
18. feb 2017

Kočky mam na vás otázočku, kúpete sa vo vani , alebo sa len sprchujete ...počula som , ze kúpanie nie je v tehotenstve dobre , ale mne to veľmi chyba , nakoľko som predtým stále len dávala rekaxacne kúpele v tepluckej vode 😌Tak si idem aj k Vám pre rady 😊😊😊😊

slimstar
18. feb 2017

@vierkadominik1 5 kilo odvtedy čo ma vážia, aj ja mám už väčšie bruško a krásne cítim ako kope. Už začínam s tým bruškom aj narážať, dnes som skoro vyliala plastovú odmerku na linke naplnenú vodou, ani som si to nevšimla 🙂

zuzacka16
18. feb 2017

@blondie257 okejk dakujem pojdem kupit v pondelok teda a musim si uz aj to magne B6..

slimstar
18. feb 2017

@ssiska_1 a ja zjem všetko možné aj tri chody a potom sa cítim na prasknutie 🙂

ssiska_1
18. feb 2017

@slimstar
Nejeme ..zle je! ..jeme ..zle je! No tak a teraz vyber si 😀

slimstar
18. feb 2017

@ssiska_1 to vybehame, hlavne, ze rastie babuliatko a niečo sa dá dole už v porodnici. Ja mám rada šport a pohyb, takže u mna nebude problém, vôbec sa netrápim. Veď nebudem chodiť so škvrkajúcimi žabami v bruchu. 🙂

ssiska_1
18. feb 2017

@slimstar
Ja si tiez myslim ze nebudem mat problem s kg .. este som ani nenabrala to co som schodla na zaciatku .. l en brusko trci .. som jak hlista ked zhltne ceresnu 😂

slimstar
18. feb 2017

@ssiska_1 Teraz som sa dobre pobavila. To už budeme dve 😂

kitty18
18. feb 2017

@ssiska_1 mne je praveze stale nejak malo 😂 a to som si ku kolacu dala kolecko sunky ... Ja neviem co mam dnes take chute toto nemavam ... Teda aspon doteraz som nemala 😂
Ano? A aky kocik?