icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kattky
23. feb 2017

@diannna ja idem raz, dvakrat a tiez zakazdym pijem vodu. Niekedy ked pojdem na wecko o 23h tak idem rano o cca 4h. Posledne 2 dni mam problem, lebo male mi velmi tlaci na mechur. Citim ako do neho kope, lebo aj uplne dole citim kopanie. No ked sa po dlhom case konecne otoci, tak uz kopanie citim pod pupkom.

blondie257
23. feb 2017

Ja uz wc ani neriesim,v noci aj 4-5x ale zas vela pijem,aj v noci kolkokrat na wc tolkokrat pohar vody...a cez den furt :joy

senta_sofia
23. feb 2017

@gabrielenka verim ti,je to neprijemne. Nemas za co,ak pomoze,budem rada o to viac 😉

diannna
23. feb 2017

@kattky ja to mam tiez len posledné 3 dni takto. Dovtedy uplne vsetko Ok. Mozno ak toto je Ok ale aj to dietatko sa mi zdá nejaké besnejsie 👶🏻😜. Len citim to, ze ma kope viac dole ako ku pupku. Mam ho školený uplne dole. Nemali by sme ich uz mat bližšie k pupku? Cítite uz aj vy dievcata take pohyby ze ich vidíte voľným okom alebo ich citi partner? Lebo toto naše momentálne asi popcorn robi a dosť mu to tam vybuchuje. Vidime to voľným okom. Este priateľ sa ma pýta ci nema mame stikutku. No neviem co sa to s nami deje. Ci moze byt radi ze mame čule bábätko alebo mu tam nie je moc pohodlne a preto sa takto sprava.

kattky
23. feb 2017

@diannna nas maly je total flegma. Ja ho citim dole iba ked sa nejak otoci inac ho citim niekde medzi mechurom a pupkom v strede. Dnes som mala problem chodit kvoli tomu mechuru. Teraz uz nastastie je dobre. Dufam, ze to aj tak zostane. Moj priatel neciti este pohyby aspon to tak tvrdi. Moze byt aj preto, ze som baculka a nieje to take kvoli tomu intenzivne.

jance333
23. feb 2017

@diannna mne už asi týždeň cítiť pohyby tak, že ich cíti aj manžel a je to aj vidno. vždy ma to pobaví a dokonca i slzu vyženie z oka. mám teraz také ľahko-dojímavé stavy zase 😢
ako som písala vyššie, niekedy cítim a vidím kopance úplne dole, tesne nad lonovou kosťou, ale niekedy sa vygúľa aj povyše pupka. ale väčšinou je na ľavej strane v úrovni pupka a kopance cítim napravo. myslím, že to nie je problém, že ich ešte máme nízko, ono to bude teraz rásť viac a dvíhať sa vyššie. bola som v utorok na morfo utz a dnes na poradni a krčok mám neskrátený a v poriadku, tak si myslím, že keby bol problém, lekári by to videli. hlavne nestresovať zbytočne, nech sú bábätká v kľude, resp. nech si tam zatiaľ veselo užívajú priestor

zuzacka16
23. feb 2017

Zienky aka je vlastne optimalna dlzka krcku v 20-21tt?

jance333
23. feb 2017

@zuzacka16 neviem aká je optimálna, mne namerali 4,13cm alebo tak nejak, cez 4cm, a povedal, že to je v poriadku. že nesmie byť pod 2cm.

zuzacka16
23. feb 2017

@jance333 aha tak som v norme zatial teda..ja mam 3 cm a tiez DR povedala ze je to super no mne sa to zda malo

jance333
23. feb 2017

@zuzacka16 pokiaľ to lekár zhodnotil ako dobré, nerob si starosti. veď oni už na nás dohliadnu 😉

zuzacka16
23. feb 2017

@jance333 vsak hej zatial si nerobim dufam ze vydrzi aspon tak do porodu 😉

blondie257
23. feb 2017

Babenky co je krajsie Viktoria (Viki) alebo Miriama (Mimka) ?

podobova15
23. feb 2017

@diannna ja to mam posledný týžden presne co si písala. Veľmi sa hýbe tiež je to voľne viditeľne a ked kope riadne to cítiť. Zevraj je to preto lebo teraz je este menšie a ma dost miesta. Ked bude väčšie nebude sa mat kde hýbať a budeme cítiť uz iba kopance 🙂

zuzacka16
23. feb 2017

@blondie257 za mna Viki 😉

blondie257
23. feb 2017

@zuzacka16 si ma potesila 👍

piskotka99
23. feb 2017

@blondie257 Viky 😊Aj my budeme mat Vikinku 😊😍

zuzacka16
23. feb 2017

@blondie257 tak nemala som cim skor povedala svoj nazor..a ty si sa skor ku ktoremu menu priklanala hm

ssiska_1
23. feb 2017

@blondie257
Aj mne sa viac paci Viki 🙂

kitty18
23. feb 2017

@blondie257 urcite Viki 😉

kattky
24. feb 2017

@blondie257 Vikinka. Meno Viktoria znamena vitazstvo 🙂 pametam si to este z prveho stupna zo zakladnej 🙂

blondie257
24. feb 2017

No ja skor k Viktorii . Prva dcera je Natalia....tak druha bude Viktoria...tak mi to znie pekne

sonulcicka
24. feb 2017

My budeme mať Simonku 🙂 Tiež som chcela Natáliu, ale nakoniec sme sa rozhodli takto 🙂

sonulcicka
24. feb 2017

@zuzacka16 mne tiež vypísala 2, pýtala som sa prečo.. a povedala mi, že na jednom mám inštrukcie, čo mám ráno vypiť, čo kúpiť. a druhý je ten original 🙂

zuzacka16
24. feb 2017

@sonulcicka tak ja nemusím nič nikde kupovať, len mám doniesť moč a prísť na lačno, to je všetko, čo mi povedali v nemocnici, kde som sa objednávala..

sonulcicka
24. feb 2017

@zuzacka16 mne ešte povedali, že si mám kúpiť 75g glokózy, ráno vypiť nesladený čaj alebo vodu s citronom...

stanka04
24. feb 2017

@zuzacka16 Ano, chlapceka a este mame dalsi dovod darovat, takze si vlastne pomozem 🙂

zuzacka16
24. feb 2017

@sonulcicka tak vsade maju ine postupy pocula som aj take ze niekde kazu predtym sa najest a potom meraju cukor

blondie257
24. feb 2017

@sonulcicka prva dcera mala byt Simonka,ale nakoniec sme to zmenili na Natalku 🙂

blondie257
24. feb 2017

Ja sa budem objednavat na ten glukozovy test v pondelok,tak som zvedava co mi.povedia, ake intrukcie dostanem ja

lili_1
24. feb 2017

No vysledky zo sterov vysli nedobre 😕 dala mi antibiotika take trojdnove potom 4 dni nic a zas tri dni po jednej tabletke 😕 a to iste i priatel..... A to vsetko kvoli tej kvi v moci ☹ 😢