Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@sonulcicka ja som tak spadla asi pred 2 týždňami. našťastie "len" tak ako ty, že na zadok-bok a najviac si to odniesol lakeť. k lekárovi som nešla, ale zľakla som sa veľmi. hlavne to, že v tom čase som pohyby bábätka cítila ešte dosť slabo a to tiež tak, že jeden deň bolo aktívne a potom aj 2 dni úplný kľud.
máš bolesti alebo krvácanie? cítiš pohyby? podľa mňa je bábätko v najlepšom poriadku, ono je tam vo vnútri dobre chránené, ešte sú maličké, nie sú natesno. ale pre pokoj duše si zbehni zajtra k lekárovi, hlavne kľud, stres mu určite škodí viac
Ja som to vcera prehnala s upratovanim...a od vcera vecera ma boli chrbtica v krizovej oblasti,ze vstat a sadnut je ciste utrpenie 😒
@jance333 ja rovnako s tymi pohybmi..tiez je taka pokojnucka,ze to citim raz za cas.. ale ako pisem,nekrvacam,rano som ju asi citila 🙂 ale zajtra ak stihnem pred skolenim a zoberu ma,tak pojdem 🙂
ahojte 🙂 tak my čakame chlapčeka. a to všetky "domace" testy (horoskopy, soda, vypocty...) sedeli na dievčatko. boli sme u Dr. Grochala, všetko mame zdrave a naporiadku 🙂 termin mame 14.7. 🙂
@smiesko20143 blahozelam. Teraz sami chlapi sa rodia 😀 aj my budeme mat fesaka.
@kattky vidíš, ja som si myslela, že keď sa rodí toľko chlapcov, že naisto i my budeme mať a just ne. rodinné predispozície asi ten trend nezaregistrovali. ale bude mať aspoň slečna viac na výber, keď bude súca na vydaj 😂
@smiesko20143 blahoželám a práve rozmýšľam, že pre skúšku správnosti asi pôjdem nacikať do sódy, či sa pridám do klanu "vyšlo" alebo "nevyšlo, je to blud" 😂
@smiesko20143 mne zase vsetky vypocty a domace testy tvrdili dievcatko a aj ultrazvuk potvrdil ze to bude šušulka,ako lekarka povedala 😂 a moja intuicia tiez napovedala holku 🙂
Mne ta soda vysla,aj cinsky kalendar akurat chutovo som viac na kysle ako sladke
Tak mne cinsky tentoraz nevysiel, sladke mi ale nebere. A brucho je vypucene dopredu, nie do stran, vlasy sa mi ovela menej mastia a skoro nevypadavaju. Sa tesim ako pojdu dole, ked prestanem kojit.
Ahojte maminky tak dnes som bola na morfologickom vsetko ok a cakame dievčatko váži 472g a 29cm naša princeznička 👣👣
@juliane126 my cakame chalana...vraj...vlasy mam tiez ukazkove teraz...nemastia sa, musela som zmyvat kazdy druhy den, teraz dam raz za tyzden...padaju ovela menej....uplne super....keby to tak bolo stale... :(
@erikababula gratulujeme k dievcatku...😘
a boli niektoru z Vas pod lavym rebrom-prsníkom? poslednú dobu s tým mám dosť problém, neviem ani ležať na boku, čiže spánok iba na chrbte... :( v lete som spadla na a uderila sa na tom mieste...ale po dvoch mesiacoch bolest presla a uz som to neriesila...a teraz zrazu sa mi to vracia -tak neviem, ci nieco s tym - alebo mi tlaci na orgán.... hm.
@erikababula a v ktorom ai tyzdni? 🙂
@smiesko20143 mna obcas boli pod pravym rebrom...gynekolog ze pecen,zlcnik...no na gastre mi povedali,ze pecen neboli a zlcnikove bolesti mozu byt ale ten je ok.
Ja to skor popisujem posunutiu organov a ked si sadnem a zhrbim sa,ak.soferujem alebo lahnem na pravy bok tak to zaboli.Mala je presne hlava a chrbatik pod pravou stranov rebier azadocek dole na moc.mechure a nozicky vlavo.
Ak si mala uraz,je mozne ze teraz ta strana sa mze ozvat...moznoze aj posunutim organov,podla toho ako je miminko ulozene
@juliane126 mne zase skor vsetko ide do bokov. Malo co mi islo do brucha.
@blondie257 mna aj bez upratovania, boleli kríže, asi tak pol dna. 🙂 Nejako to vydržíme 🙂
netvrdne vam obcas brusko baby?
Dnes som sa konecne dočkala ak ja sona, kedze uz prevažne vsetky asi viete co čakáte no to moje sa nechcelo ukazat, krizilo nožičky pod seba dávalo, nakoniec sa nam podarilo nieco zachytiť a vraj na pipik to nevyzerá. Tak snad to bude dievčatko. Toľko som cakala na tento den ale tak ked som v 20tt uz by asi bolo vidno pipik, nie?
Ahojte baby ? Nemáte problém so zubami ? Mne sa vytvorili biele povlaky na dasnach, ale vôbec to neboli , ale neviem co to môže byt ? Nemáte s tým skúsenosti ?
@smiesko20143 ja mam to isté, hlavne akoby mi tam niečo trplo, je to také intenzívne mravencenie. Tiež neviem čo to je. Ale pomáha keď sa vystriem.
@diannna nevadi....moje prve tehulkovanie bolo o prekvapeni,cely cas sa schovavalo,a to som si vtedy ultrazvuk platila navyse ci naaahodou sa neukaze...a nic....az po prebudeni po sekcii mi oznamili ze mame dievcatko.Teraz sa aspon mala ukazala v celej parade a nozicky dala nasiroko dohora 😂
@piskotka99 skusenost s tym nemam,ja povlak nemam
Mne brusko netvrdne teda aspon si to myslim,i ked obcas na jednom mieste mi ztvrdne ale ked pomasirujem alebo pochodim da sa to do normalu,no ci jeto toto netusim....a neberiem na to nic...mne povedallekar ze ak by brusko tvrdlo treba zmenit polohu a rozmasirovat rozchodit
@blondie257 tak my zeny sme hanblivejše tak snad bude aj toto dievčatko hanblive
@erikababula a v ktorom si tyzdni?
Ahojte, pridávam sa k vám a mám otázku.. Dnes som sa vrátila po víkende z nemocnice kvôli nejakej žalúdočnej viróze. Brali mi krv 2x, druhý krát po infúziach. Dnes som bola zaniesť prepúšťaciu správu zastupujúcej gynekolpgičke, keďže moja má dovolenku a ona mi povedala že pri prvom som mala crp tuším 23 a pri druhom sa zvýšilo na (tiež neviem presne) 28. V nemocnici sa menili lekári a nikto mi nič nepovedal tak sa bojím. Máte niekto s tým skúsenosti?
@enika1234 nieje to vysoka hodnota, ani vzostup nebol markantny. Tvoja gynekologicka Ti s odstupom znova skontroluje CRP.

@kitty18 ano,ved to presne aj mna upokoji. Bojim sa,ze co. Nekrvacam,ale mam take zvlastne pocity... ale zase si to mozem aj nahovarat a kazdu jednu boliestku pripisovat tomu...dakujem,pojdem