Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@zuzacka16 ono vyspim sa aj ja no niekedy sa prebudim a otocim sa na druhy bok tak citim kopanceky, alebo ked pojdem v noci na wecko a pridem naspat na postel tak tak isto. Ja ked lezim dlhsie na chrbte, tak potom mam problem si sadnut, lebo ma vtedy neskutocne krize bolia az chidit mam problem s ten moj mi povie, ze prepac mi ze som ti ublizil. Len kvoli mne teraz musis trpiet 😂 😂 😂
@zuzacka16 tak aj ja spim iba na boku a jedine telku pozeram tak na chrbte, alebo som na telefone. No ked treba mi na vecko tak mam z chrbta potom problem sa dostat do sedu. Ale nejak to uz pretrpime. Ja sa bojim toho ze po porode, ked pridem domov, tak v noci od unavy tak zaspim ze nebudem reagovat nanic.
@juliane126 nie takto to nie je, tie štyri mi vymenil v priebehu pol roka, takže sme sa zle pochopili. Raz za čas, sa zbavenie olova, či čo to tam je, vôbec nijako neuškodí telu. Ten zubár je profesionál, ktorý už má čo to za sebou.
@kattky no tak sme na tom podobne s tým ležaním na chrbte, akurát že zatiaľ mi nerobí taký problém sa dostať do sedu, ale tak zas ja mám stále pobolievanie dole, nie je to už také hrozné ako týždeň dozadu, ale je..toho by som neobávala, že nevstaneš, to ti materinský pud nedovolí, nič sa neboj 😉
@juliane126 ešte jedna vec, on mi to nerozvrta v ustach, ale vyťahuje celý kus tej plomby, ja neviem ako to robí, ale v ústach po vrtani nemám nič.. To takto on nerobí a tie ťažké kovy sa uvolnujú každý deň, z toho do tela, keď to má človek v ústach. Takže tomu sa nedá vyhnúť.
@kattky tak záleží aký bude aj malý, či bude chcieť spinkať alebo sa bude častejšie budiť..známa takto k malému vstávala každé 2 hodiny a napríklad druhí známi, čo majú dievčatko, tak to večer ľahko od nejakej deviatej a spala do rána do šiestej, že sa super vyspala..každé bábo je iné..
@kattky presne tak.to bude....budes reagovat na vsetko...este budes aj vnimat v noci ci dycha 😉
Ani partner/manzel nebude pocut a vnimat to co sa tyka miminka ako ty...
@slimstar tak to ma super metodu. Mne to vzdy rozvrtali a cele usta cierne. Mohla som i polhodinu vypluvat, vzdy tam toho bolo vela. A nasi zubari ti nikdy nepovedia, ze to skodi. Na zapade ked otvoris usta a vidia ciernu plombu, tak automaticky povedia, ze ju treba vymenit. Amalgany vydrzia dlhsie ako biele umele, na nich sa viac siria bakterie. Najlepsie su porcelanove, ale to uz je ina cenova kategoria.
@zuzacka16 tak s tym urcite nerataj, ze mala bude spat hned tak dlho. A novorodencov treba prikladat ovela castejsie lebo maju malilinke zaludocky a az postupne sa predlzuje doba spanku. A tiez castejsim kojenim sa ti bude zvysovat mnozstvo mlieka. A zeny co maju hned vela, tie su o 4 ci 5 hore, lebo im idu prsniky prasknut.
Niektore zeny maju babo skoro celu noc na prsniku inak im reve. Tak v polospanku im daju napit a rano ani nevedia, ci kojili 5 ci 10 krat. Ale v lahu. Ja som si vzdy musela sadnut, lebo v lahu nam to neslo.
@blondie257 presne, ja spim hlavne nad ranom ako zabita a ani nepocujem manzelovi budik. Na vyske spolubyvajucej tresol hrniec na dlazku a ja nic. Mne sa tie zvuky daju do sna. Napriklad ked zvoni telefon, tak sa v sne rozculujem preco ho nikto nejde zdvihnut a to mozme byt niekde uprostred hor na skolskom vylete.
Ale babo som pocula ☺ a manzel uz neskor nie a ten ma spanok, ze ho zobudi vsetko.
@juliane126 však to ja nikde nepíšem, že prídem domov a budem spať 6-7 hodín v kuse a malá tiež 😅 ale som písala, že niektoré deti sú v pohode v noci, čo iné sa budia aj každé dve hodiny..a kojiť dúfam, že budem, teda dúfam, že budem mať dostatok mliečka..ako sa mi bude už lepšie kojiť, to zistím všetko časom, budeme si musieť jedna na druhú😉 zvyknúť
@zuzacka16
@blondie257
Tesim sa na to vsetko, ale sa aj bojim ci to vsetko zvladnem. No budem musiet.
@kattky zvladnes.....neboj
Ahojte baby,chcela by som sa k vam pridat. Ja mam termin 9.7,no pohlavie stale nevieme🙂. Mam doma 15mesacnu dcerku,tak po porode bude u nas veselo😀
@eni86 vitaj 😉
Dnes som.bola na gastro,kvoli tej boledti pod pravym rebrom,co ma gynekolog vystrasil s tehotenskou hepatopatiou.Chvalabohu testy mam ukazkove,lepsie ako pred tehu,pecen a zlcnik bez zmeny.Robil mi sono.
A si predstavte,lekar gastro mi urobil ultrazuk malej,pozrel sam od seba ci je vsetko ok,obrazovku ku mne posunul a som videla malu znova 😍 ,srdiecko bije,a sa smial lebo sa vtedy akurat natahovala rukami a boxovala mi do brucha....jooj drobec ❤
@katie23 mne sa nezda nizko,ono hranu maternice mas mozno nieco vyse pupku,tak ani nemoze byt zatial nejak vysoko
@senta_sofia Mne sa tiez nezda...mam vsak nizko placentu, takze mozno aj koli tomu to vyzera trosku nizsie...ale aj tak sa my zda, ze sa vytiahlo trosku vyssie...
@katie23 ja keby sa fotim pocas dna,tak asi zakazdym mam brucho inak... A placentu ti zrejme sleduje lekar. Pokial nemas nejake bolesti,nebala by som sa 🙂
@sestricka5 SUper tak sa možno stretneme koľký si TT ?

@kattky ten môj už na to ani nereaguje, keď niekedy idem, že si držím kríže a divne sa tvárim, tak sa ma spýta, čo ti je a že bolí ma tu a tu a on nič nové, teba furt niečo bolí a bude ťa ešte viac..však si tehotná..to je povzbudenie 😅 dopriala by som mu aspoň týždeň sa vžiť do mojej situácie, alebo si vymeniť úlohy..by sa aj pototo 😂 mňa malá našťastie v noci nebombarduje, takže sa vyspím..