icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

katie23
4. mar 2017

@lili_1 Jej krasne brusenko❤

lili_1
4. mar 2017

@diannna malý už konečne kope aj silnejšie nie len také molýliky 🙂 najviac večer ked ležím pred telkou občas zvykne aj ráno..no skôr nadránom okolo 5tej 😀 takže utekám cikať lebo sa mu páči kopať do mechúra 😀 ale občas už aj počas dňa 🙂 takže som omnoho pokojnejšia ale rozmery ani váhu aktuálnu neviem lebo poradňu máme najbližšie až 22.3. tak snád ho pozrie 🙂 ...dakujem peknee 😇

lili_1
4. mar 2017

@katie23 daaakujem 😇 😇

diannna
4. mar 2017

@lili_1 je to krasny pocit. Ja chodím na wc tak 5x za noc. Čiže ked budem musiet vstávať k bábätku uz ti bude natrénované. Tato moja zatial sme pri dievčatku sa tam kazdy vecer naduva... ale jej hodina je az cca o 23hod. My mame zas take dni, ze uplne cely den sa hýbe s mrvi a niekedy zas len vecer. A to sme vraj rozmerovo a vahovo trosku pozadu... ale tiez neviem kolko váži. Idem na 3D do Hlohovca 16.3 tak tam sa snad dozviem viac.

lili_1
4. mar 2017

@diannna noo mne moja doktorka povedala že by som v noci vôbec nemala chodiť na wc ale spať lebo som jej spomenula že v noci chodím cikať ale len raz okolo 3-4 stále ale tak mne už od začiatku tehu stále vychádza krv v moči tak som teraz na antibiotikách... jááj tak treba viacej papať 😝 a v ktorom si týždni? 🙂 ja som na 3Dčku už bola dobrých 20 minút a ukázala nám všetko 🙂 uži si to je to super vyšetrenie hoc stojí dosť ale stojí za to 😇

juliane126
5. mar 2017

Baby, chystate sa robit aj nejake pekne fotky s bruskom? Teraz nam to super vychadza na maj, jun, ked bude vonku vsetko rozkvitnute. Ked uz nie magnolie, tak aspon ceresne ci jablone 🙂. V 8. mesiaci je brusko najkrajsie, v 9. uz moze byt prilis velke. I tvar zvykne niekedy zbytocne opuchnut, co moze vyvolat nezelany efekt na fotke.
Najkrajsie su samozrejme fotky so surodencami, ale i partner postaci😊

ashley31
5. mar 2017

Zienky,stalo sa vam uz,ze ste mali take krce v bruchu,ze ste sa nemohli ani pohnut? Mne sa to stalo dnes v noci ...moze to suvisiet so stravou+zapcha?

jance333
5. mar 2017

@ashley31 myslím, že môže. keď ma nafukuje alebo sa raz za čas pritrafí zápcha, tiež mám nepríjemné pocity v bruchu.
mne na zápchu najviac pomáhajú sušené slivky. dám si večer a do rána zaberú. + veľa vody, jablká, surová zelenina alebo zeleninové polievky.

sestricka5
5. mar 2017

@lulusiq2512 ja som mala zatial vsetky deti pred terminom, takze sa mozno stretneme 🙂

erikababula
5. mar 2017

@juliane126 Ahoj my uz mame fotografa dohodnuteho pri malom sa nam nepostastilo nafotit nejake fotky ale teraz dufam vyjde to chcem koncom aprila dat spravit fotky lebo uz v maji idem do nemocnice.Mame dve deti takze urcite fotky budu nadherne☺

blondie257
6. mar 2017

@ashley31 ano je to stravou,ak mas zapchy alebo opak,treba si kupit probiotika,ja som mala s tym problem a teraz pri uzivani probiotik sa to upravilo.alebo upravit stravu a papat vlakninu,zeleninu,ovocie,

sonulcicka
6. mar 2017

@ashley31 mne sa to stalo 2 noci po sebe. Hovorila som o tom doktorovi a chcel mi predpísať Magnezium.. Takže kúp si rozpustný do vody alebo v tabletkách a užívaj.. aj 2x denne. A odvtedy sa mi to už nestalo, od kedy sa dopujem 🙂

ashley31
6. mar 2017

@jance333 dakujem za tip,tie slivky vyskusam 🙂

ashley31
6. mar 2017

@blondie257 snazim sa kazdy den bud biely probio jogurt alebo biele acidko zjest...no ale asi to nie je postacujuce...uzivam aj lieky na zelezo aj to robi svoje 🙄 no skusim probiotika v tabletkach

ashley31
6. mar 2017

@sonulcicka kupila som si sumive magnezko a zatial sa to neopakovalo ..bolo to dost neprijemne ..ake magnezko beries ?

gabrielenka
6. mar 2017

baby zajtra nás čaká morfo. utz 🙂 dúfam, že bude všetko v poriadku pretože mám také zmiešané pocity😲 aj sa hrozne teším aj sa bojím zároveň 😢 držte palčeky aby bolo všetko v poriadku🙏

lili_1
6. mar 2017

@gabrielenka neboj sa všetko bude dobre 😉 držíme pršteky 👍 potom napíš ako ste dopadli 🙂

ashley31
6. mar 2017

@gabrielenka nas to caka v stredu,tak presne viem ako sa citis ...drzim palceky a uvidis vsetko dobre dopadne 😉

kattky
6. mar 2017

@gabrielenka podaj info potom 😉

gabrielenka
6. mar 2017

@lili_1
@ashley31
@kattky dakujem baby 🙂 dám vedieť ako sme dopadli zajtra máme rušno ........ o pol 9 to sono a o 11 poradňu ešte 🙂

erikababula
6. mar 2017

@gabrielenka držím palce neboj všetko bude ok.☺

zuzka_ant
7. mar 2017

Ahojte. Uz si chystate vybavicku? mam par veciciek po kamoske..ale este sa mi zda skoro.na druhej strane sa citim nepripravena.. 😕

zuzacka16
7. mar 2017

@zuzka_ant ja mám tiež nejaké veci doma a ešte pôjdem zobrať od mami mojej a v apríli už chcem začať prať a žehliť a pochystať si všetko pomaly už..radšej skôr ako neskoro..

jance333
7. mar 2017

@zuzka_ant moja prvá vec do výbavičky je včera objednaný ergo nosič a novorodenecká vložka doňho. už sa cítim pripravenejšia a dávam si zase pohov, kým nenatrafím na kočiar, čo ma chytí za srdce. oblečenie až neskôr, to má čas. i tak nevieme, aké veľké sa bobatka narodia, takže na začiatok stačí pár základných kusov body, dupačky, košieľky, plienky a pod. potom sa dokúpi, veď dnes je to už len jedna rýchla návšteva Tesca a máš všetko. a čo bude treba do pôrodnice mne, to ani netuším, to si zistím neskôr. fajn, že bude leto a netreba sa starať o overaly a zimné oblečko 😀
niečo tiež budem mať od segry, takže vaničku, zavinovačky a pod. neriešim.

zuzka_ant
7. mar 2017

@zuzacka16 aj ja tak rozmyslam ze poperiem Co mam.zaroven uvidim a napisem co mi este chyba.ja len sa bojim ze sa mi nebude chciet neskor v tom teple a este popri robote 😀

zuzacka16
7. mar 2017

@zuzka_ant hej presne tak, čo mám poperiem a napíšem si ešte zoznam, čo musím dokúpiť..toho sa tak až nebojím, že v tom teple, ale hlavne že ako sa budem cítiť a nikdy nevieš, čo sa môže stať, aj keď človek nemá myslieť na zlé, no istota je guľomet..veď to poperiem, nachystám do prebaľovacej komody a je..nemá sa tomu čo stať..

jance333
7. mar 2017

@zuzka_ant aj ja by som chcela vidieť, čo mám, ale segra nemá moc čas sa tomu venovať a ja som na PN, takže tiež veľmi nestíham ísť tam a preberať...
tak či tak, to je môj osud, všetko nechávať na poslednú chvíľu 😂 už som si zvykla

zuzka_ant
7. mar 2017

@jance333 ved to ze v lete nebude treba vela. Ja predpokladam ze mam aj dost na zaciatok..kocik budem mat od znamej..postielku tiez..aale ten pocit ze nieco nemam a zabudnem tam ostava

jance333
7. mar 2017

@zuzka_ant dnes sa už všetko dokúpi bez problémov a hneď. len budeš volať z nemocnice domov, čo treba a nech sa starajú 😂 nerob si zbytočné stresy. i tak nakúpime blud nepotrebných vecí, tomu verím. už som pre istotu čítala aj diskusiu, čo baby nakúpili a nebolo to treba 😀
v niektorých pôrodniciach dokonca "nedovolia" obliecť bábätko do vlastných vecí, až kým nepúšťajú domov, takže dokonca i bez oblečka prvý týždeň sa dá prežiť. ale to už by asi bolo moc pankáčske, nekúpiť vôbec nič 😂
a keď si predstavím kúpanie takej malej bábiky, vaničky sa skôr desím a skôr si asi trúfnem podržať ju v umývadle 😉

kattky
7. mar 2017

@zuzacka16 ja tiez som dostala zatial 2 tasky od sestry siat. Tiez ich chcem poprat ked uz bude teplo, lebo ich povesam vonku. Som sa smiala ze ked ich budem zehlit, tak polozim zehlicku na body a uz vyzehlene 😂 co su take drobenke.