icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
9. mar 2017

@blondie257 ja tam nemám napísané toto, len že prosím objednať na OGTT a povedali mi, že od 24tt sa robí..tak som sa tak objednala

kattky
9. mar 2017

@blondie257
@zuzacka16 ja tam mam byt o 7:20h.
Mne vravela ta na diabetologii, ze sa robi ten test od 24-28tt. Pytala sa ma, ze v ktorom som tyzdni a objednala ma na teho 20.3.

zuzacka16
9. mar 2017

@kattky no tak ja tam mám byť už 06:50, čiže budem v predstihu 😅 a mňa sa ani nepýtali, že v ktorom som, lebo mňa už chceli objednať tento či minulý týždeň, no to som povedala, že ešte nebudem v 24tt, tak sa ma pýtala kedy a ja som sama povedala..a ja idem na biochémiu nie k diabetológovi..

kattky
9. mar 2017

@zuzacka16 tak unas je diabetologocko interna ambulancia. Pojdes tam sama? Bo somnou chce ist priatel. Vezme si volno v praci. Sestricka mi povedala, ze rano sa mozem napit cistej vody. Ine nic.

zuzacka16
9. mar 2017

@kattky u nás to robia ako sú labáky, neviem, idem tam prvýkrát..mám prísť na lačno a doniesť moč..tiež sa ráno len čistej vody napijem, lebo potom po vypití tej gebuzíny sa nemôže nič piť ani jesť, takže aby som vydržala..zatiaľ idem sama, neuvažovala som, že by šiel priateľ so mnou..

blondie257
9. mar 2017

@zuzacka16 u nas to robia tiez labaky uz.este som tam nevolala,zavolam buduci tyzden a uvidime.

Baby to aj vase miminka su take aktivne? 😂 ja dostavam buchnaty dnes teda... Od 5tej rana,neznasa ak lahnem na chrbat alebo pravy bok...vtedy ma ide zboxovat na totalku 😂

kattky
9. mar 2017

@zuzacka16 tak priatel ide somnou ako sam sa ponukol. Ja mam rano dost nizky tlak no asik sa boji, aby som tam neodpadla niekde 🙂

kattky
9. mar 2017

@blondie257 jasne. Dnes asik este spi no vcera som to mala pestre. Hlavne ak som sa viezla v aute. Vtedy sa mu nieco vzdy nepacilo.

zuzacka16
9. mar 2017

@blondie257 veď to ti stačí, keď sa objednáš aj budúci týždeň, ešte si v 22tt, ako pozerám, tak máš čas..áno aj moja malá je veru taká, ale začala byť až cez víkend, vtedy som prvýkrát cítila kopnutie aj na dotyk, skoro mi až slzy vyhŕkli, lebo dovtedy som cítila len pohyby, ale nie kopnutie, sranda, keď tak bruško vyduje..len ju stále cítim úplne dole, takže dáva zabrať aj môjmu močáku 😕

zuzacka16
9. mar 2017

@kattky aha no tak potom sa nečudujem, keď mávaš nízky tlak, radšej nech ide s tebou..no môj sa minule pýtal, že si musí do konca marca ešte vybrať samizdá 2-3 dni dovolenky, tak mu asi tiež poviem, nech ide so mnou, keď aj tak si musí vziať dovku..ešte sa rozhodnem 😉

kattky
9. mar 2017

@zuzacka16 tak psychycka podpora aspon nejaka. Moj maly tiez mi dost casto tlaci mechur. Vcera doktor mi pocuval babatko. Ozvy ako mu bilo srdiecko. Dalsiu poradnu mam 29.3.

zuzacka16
9. mar 2017

@kattky tak hej ved to trva cca 2 hodky co som citala aspon rychlejsie aj zbehne cas 😉 ty si uz mala poradnu?ja az v pondelok mam..a to nejak casto mavas tu poradnu nie?

kattky
9. mar 2017

@zuzacka16 tak kazde 3 tyzdne poradnu mam. Teraz som mala vcera a dalsiu mam 29.3.

zuzacka16
9. mar 2017

@kattky ja mám stále každý mesiac, uvidím po pondelku kedy zas pôjdem..alebo si to kuknem v tehu knižke..viem, že potom je častejšie od určitého týždňa, ale neviem od ktorého 😉

blondie257
9. mar 2017

@zuzacka16 no nasa si z mojho moc.mechura urobila trampolinu 😂 ked raz tam poskoci tak to.stoji za to a hned utekam cikat 😂
Akurat tam ma malo miesta podla ultrazvuku,a obcas sa bojim ci ju tam bars nepučim ☹
Ale uplna sranda ako citim kazdy jej pohyb...az mi niekedy smiesno,ze co tam stvara 😂
Ja zatial vypuklinky nemam...skor ju citim stale dole ako tam vystraja

Baby,ze je to uzasny pocit 😍🤰

kattky
9. mar 2017

@zuzacka16 tak ja som tiez chodila kazde cca 4 tyzdne +- , ale uz chodim kazde 3 tyzdne a az v aprili bude mi robit ultrazvuk

zuzacka16
9. mar 2017

@blondie257 ale neboj nepopucis moja sa najviac ozyva ked sedim sa smejem ze ju mojim sadlom tlacim 😂😂 ako myslela som vypuklinu ked kopne ze sa nachvilu vyduje inak takto bezne okom nebadam 😉 a tiez uplne dole vystraja zaba mala 😉 je to krasne takto to citit 😉

zuzacka16
9. mar 2017

@kattky tak mne tiez nerobi zakazdym utz iba pozrie krcok ci je OK..a teraz ked citim pohyby tak ani nemusim zakazdym mat 😉

kattky
9. mar 2017

@zuzacka16 no krcok teraz mi uz nekontroloval. Iba sa pytal ze ako sa mam. Znova som mu pripomenula ten vytok, tak mi povedal, aby preventivne som raz, alebo 2x cez tyzden si dala ten lactofeel vaginalny gel. A popocuval cez pristroj srdiecko babatka a to bolo vsetko. Teho 29.3. mi budu robit to iste. Akurat este co, tak som od poslednej poradne pribrala 2kg.

zuzacka16
9. mar 2017

@kattky nie vcera ti nekontroloval?hm mne doteraz zakazdym uvidim v pondelok..vytok mam aj ja no chcem jej povedat nech mi uz aj stery spravi ci nemam nahodou nejaku infekciu..ja tiez mam plus 2 kg od poslednej poradne..az teraz zacinam priberat doteraz nic 😉

kattky
9. mar 2017

@zuzacka16 vcera nie. Pytal sa ma ci ma nic neboli a ked sim mu povedala, ze nie tak povedal ze potom mi krcok kontrolovat nebude, lebo ze ak neman bolesti, tak sa neotvaram. A ja od zaciatku tehu uz 6kg som pribrala.

zuzacka16
9. mar 2017

@kattky no mne bude brat aj moc na kultivaciu lebo naposledy mi nasla krv a bielkovinu tak som zas ATB mala a pobolieva ma niekedy dole tak hadam ma pozre..ja som vlastne len kilo pribrala lebo po otehotneni som kilo schudla a teraz mam 2 naviac takze pohodka zatial no mam dojem ze co tyzden to kilo 😂😂

vierkadominik1
9. mar 2017

Zienky poradte mi co na silnu natchu mam upchaty nos nemozem dychat .pomoccc

kattky
9. mar 2017

@zuzacka16 dajak to uz vydrzime. Mne diktor isiel ruku dat a dvihat ma z postele jak som tam lezala a ja sama jak herecka vstala 😂 a on taky ze jojoooj vy este vladzete 😂

zuzacka16
9. mar 2017

@kattky no misime to dat sme predsa silne zeny 😉 jej aky zlaty pekne gesto od neho..ja este vladzem lebo nemam este velke brusko tak sa to este da 😉

zuzacka16
9. mar 2017

@vierkadominik1 naparuj sa nad kamilkami ci slanou vodou a normalne detsky nasivin ci olynth si kup lebo morska voda nepomoze teda mne nie..

kattky
9. mar 2017

@zuzacka16 no veru. Horsie to bude v juni ked sa budeme kotulat 😀

vierkadominik1
10. mar 2017

@zuzacka16 uz som to skusala to naparovanie sa slanou vodou a nic :(

kitty18
10. mar 2017

@vierkadominik1 ja som si kupila detsky olynth a davala som si ho len na noc.... A inak mozno nahriat klasicky kapesnik platenny zehlickou a prikladat to by malo uvolnit... Ja osobne nemam rada nahrievanie nad vodou takze ja pouzivam kapesnik 😉

marienka2424
10. mar 2017

Caute baby.koncim 21tt.a stále necitim pohyby.môže to byt tým ze som silnejšej postavy?