icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

blondie257
12. mar 2017

Babenky,s tym magneziom.....nebolo by lepsie ho prijimat postupne napr. V mineralke? Ja si kupim raz za cas magneziu,kedze voda ide u mna na litre doslova,a musim uznat,ze mi menej tvrdne brusko a neopuchaju nohy.... Zatial 🙏

zuzacka16
12. mar 2017

@blondie257 to mas tiez pravdu no ja moc bublinkove mineralky nemusim cista voda mi ide lepsie dole krkom..a mne DR povedala ze kludne 3xdenne po tabletke magne B6 si mozem dat ze to neuskodi ze v nemocnici davaju vyssie davky

jance333
12. mar 2017

@blondie257, mne zatiaľ lekár magnézium nekázal brať, ale je pravda, že nemávam ani tvrdnutie bruška, ani bolesti, ale tiež pijem Magnéziu (nie každý deň a na striedačku s Fatrou, lebo i keď som doteraz minerálky vôbec nemusela, teraz ich doslova potrebujem, lebo mi býva po jedle ťažko a perlivé minerálky mi veľmi pomáhajú). + sa snažím zaradiť do stravy jedlá bohaté na magnézium - horkú čokoládu, sušené marhule, mandle a iné orechy, ovocie a pod. už som tu kedysi dávala link, ale pre pripomenutie ešte raz, pekne rozdelené skupiny potravín a obsah magnézia, každý si určite nájde niečo, čo z toho má rád http://www.magnesia.sk/prirodny-horcik/potraviny

ssiska_1
12. mar 2017

@jance333
Pozeram ze ti byva tazko po jedle ..ja pijem Sulinku, ta je na to vynikajuca

jance333
12. mar 2017

@ssiska_1 jej, ďakujem za tip. vyskúšam 🙂

vierkadominik1
12. mar 2017

@juliane126 jojjj tak to mas zle a hlavne zle ked si tehotna .prajem ti aby si bola zdrava nech odite ta nadcha nech sme vsetky tehulky zdrave.ja uz sa citim lepsie uz nadcha ustupila

olylili
12. mar 2017

Žienky morfo. všetko ok a po dvoch babach to bude tentoraz chlap 😊👶👶👶

romi2
12. mar 2017

@olylili GRATULUJEM!!!! aj my konečne chlapa 🙂

olylili
12. mar 2017

@romi2 ďakujem nápodobne sa mi tomu ešte ani veriť nechce až keď začnem teraz vecičky kupovat lebo všetko ružové 😀

enika1234
12. mar 2017

Aký prací prostriedok používate alebo v akom budete prať detské vecičky? Má niekto skúsenosť s dezinfekčnou avivážou denkmit sensitiv? Vraj aj pekne vonia. Viem, že aviváž by sa možno nemala, ale toto ma celkom zaujíma. 🙂

kitty18
12. mar 2017

@enika1234 ja osobne mam persil sensitive z rakuska kupeny a mam aj avivaz lenor tiez z rakuska ale tu budem asi az neskor skusat prve mesiace asi len ten persil....

jance333
12. mar 2017

používam Persil sensitive na naše oblečenie, takže vyskúšam potom aj na bábätkovské. aviváž nezvyknem dávať, uvidíme potom, či začnem, ale osobne si myslím, že čím menej chémie, tým lepšie. dnes som v Persile vyprala prvé body, čo minule padli do oka a sú mäkké, aviváž im nechýba.

zuzka_ant
12. mar 2017

Baby, doktorka mi povedala ze mam tenku placentu,teda ze nieje tak hruba ako by mala byt, mate niektora taky problem?

kattky
12. mar 2017

@enika1234
@jance333
My mame kupenu Lovelu tekuty prasok.

blondie257
12. mar 2017

@ssiska_1 sulinkaje fajn....ale bachaaa...obsahuje prilis vysoky obsah soli...sodika....neprospesne v tehu...zvysuje krvny tlak,upchava cievy a sposobuje opuchy a zadrziavanie vody.Sulinka nie je bhodn apre tehotne a dojciace zeny

blondie257
12. mar 2017

@enika1234 Lovela,Batole....mne sa osvedcili...od persilu mala dcera alergiu v miestach kde sa najviac oblecko trelo a kozu ....zahyby,krk,zapastie

jance333
12. mar 2017

@blondie257 tak to bude asi ako Fatra extra. tiež nie je vhodná. ale tu a tam hlt snáď neuškodí. keď už bude veľmi zle

ssiska_1
13. mar 2017

@blondie257
No to nie ako nahradu pitneho rezimu 😀 .. ale ked je tazko z jedla, popripade kyselina nepoznam nic lepsie ..naj je obycajna voda cista

blondie257
13. mar 2017

@ssiska_1 no ano sulinka je na to top to je fakt....raz za cas...ja aj ked len na pretravenie si dam,tak aj tak mi opuchnu nohy...vtedy vela dalsej vody a chodit abo nohy hore

ssiska_1
13. mar 2017

@blondie257
Faaakt? A to preco ti napuchnu? Zo soli sa drzi voda?

blondie257
13. mar 2017

@ssiska_1 ano nadmernym uzivanim soli,sodika.v potravinach,mineralkach sa zadrziava voda v organizme a zvyknu potom opuchat nohy,telo je take naliate opuchnute..

blondie257
13. mar 2017

Babenkyyyyy uz aj ja mam kociaaar vo svojej vysnivanej farbeeeeee....v sobotu idem po neho....huraaaaa 👏

shannonldy
13. mar 2017

@blondie257 A to je aky? Prezrad. Alebo daj foto 🙂

gabrielita3
13. mar 2017

@enika1234 ja pouzivam persil sensitiv a malej vzdy pekne prevonalo veci neskor som pridavala aj avivaz silan sensitiv a teraz uz na skvrny davam oxi power z dm a zlcove mydlo z dm

ssiska_1
13. mar 2017

@blondie257
Presne. Daj foto nech aj my vieme 😃

blondie257
13. mar 2017

@shannonldy
Sice cakame princeznu ale nechcela som.kremovy,ci bezovy kociar a tato farba je taka kraasna....aj ruzovy by sa mi pacil ale zas manzelovi a starsej dcere nie.Takze viiitaz u vsetkych je tento.
Je to druh a typ Camarelo Carmela

blondie257
13. mar 2017

Mame este kociar po starsej dcerke ale to bolo pred cca 11r takze to uz stare,ale na dvor a na nerovny teren kam pojdem na prechadzky je suprovy a do snehu tiez.A tento bude taky reprezentativny,lebo starsia dcera mi povedala ze s takym starym na verejnost nepojde 😂

zuzacka16
13. mar 2017

@blondie257 nadherny a este krajsia farba 😍 vobec nevadi ze sa v tom bude vozit mala 😉

blondie257
13. mar 2017

@zuzacka16 ze?? 😉
Farba mi sedi aj k dečke,co som si hackovala,ked sme nevedeli este pohlavie a kebyze naaaaahodou sa stane ze sa pomylili v pohlavi tak farba kludne aj pre chlapceka 😂

A vcera mi svagrina dala veci co som jej ja dala po Natalke ked sa im narodila Kajka, a juuuj kolke spomienky....nosila c.52 ked sa narodila,take drobunke vsetko,a tie mini ponosticky....a bodynka. Super aj sezonovo sedi,kedze starsia je august.
Natka neverila,ze taka.drobna bola a teraz ma uz 160cm,ochvilu ma prerastie ...pubertiacka moja

zuzacka16
13. mar 2017

@blondie257 jasne to nie je vyslovene ani dievcenska ani chlapcenska farba ale aj aj ja som tiez tak vyberala kocik clovek nikdy nevie 😉 ano je to krasne take mini veci ja som tiez minule na to kukala ak puk 😂😂 tesim sa ked to uz zacnem prat pomaly 😉