icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

kchan
15. mar 2017

@blondie257 kŕčok kontroluje aj mne na každej poradni... Presne tak, čo lekár to iné praktiky a postupy... Ale hlavne ze drobci su v poriadku 😉

lenkazaletova
15. mar 2017

Bruskaaa rastu zienky?

lyly11
15. mar 2017

Koniec 24 týždňa 🙂) tak moja bambulka je už takáto veľka :-*

stanka04
15. mar 2017

@lyly11 Moj velmi podobne 🙂

blondie257
15. mar 2017

3x do pracky s detskymi vecami...a ako tak pozeram este 3 cakaju....😂

zuzacka16
15. mar 2017

@blondie257 uz si zacala prat veci pre malu??ja sa chystam tak za 2 tyzdne 😉

mokoo
15. mar 2017

Zenusky, chcem sa Vas spytat, cakame babo v oktobri a ak vsetko bude v poriadku chceme ist s dcerkou na dovolenku do chorvátska, samozrejme koncom juna zaciatkom jula aby mi to vyslo priblizne take tyzdne v ktorych ste vy, nie je brusko.este take velke, fyzicky sa clovek citi este ako tak fajn, len mam jeden problemik, ja uz si nepamatam ako to bolo pri dcerke, pri nej som pribrala 22kg 😂 chcem sa spytat sli by ste cca v 24-27tt na dovolenku, dakujem krasne za odpovede 🤗

jance333
15. mar 2017

@mokoo ja teraz čakám prvé, zatiaľ som pribrala asi 2,5kg všeho všudy a kebyže mám takú možnosť, tak práve teraz by som dovolenku celkom iste dala. bez problémov ešte obsedím v aute, nepociťujem žiadne extra obmedzenia. kamarátka je o mesiac ďalej, pribrala asi 10kg, ale cíti sa výborne, takže predpokladám, že ešte min. mesiac budem na vrchole síl, čo sa tehotenstva týka 😀

mokoo
15. mar 2017

@jance333 juj co by sm zato ja dala keby som mala taky vahovy prirastok 😂 ja uz som teraz isla o 2kg hore, a pritom sa stravujem tak ako do teraz, len viac ovocia a zeleniny 😊 no veruze si ma potesila teda, zeby si zvladla dovolenku, a chcem sa spytat na buduci tyzden idem na odber krvi na tie prve testy, robi sa tam aj sono? Chcela by som vediet pohlavie, zevraj uz okolo 13tt sa to da 🤗

jance333
15. mar 2017

@mokoo ja som pribrala 1.kg na úplnom začiatku a potom na pár týždňov prišli nevoľnosti, ráno aj večer. nezvracala som veľa, ale nechutilo mi vôbec jesť. jedla som miniatúrne porcie 5x denne. teraz je to už trochu lepšie, ale chuť do jedla stále nič moc. každopádne, čakám, že teraz to pôjde hore 😀
mne robili sono na každej poradni, som riziková, ale to sa lekár stále sústredil na to, či sa bábätko vyvíja, resp. citujem "či dieťa vôbec žije" 😔 bolo to nepríjemné obdobie. pohlavie mi povedali až na morfologickom v 21tt., ale niektorým babám povedia aj skôr, len to nie je také presné ako na morfo.

mokoo
15. mar 2017

@jance333 tak drzim palce v tehulkovani az do stastneho konca 😊

jance333
15. mar 2017

@mokoo ďakujem, tebe tiež, nech vyjde dovolenka 😉

olylili
15. mar 2017

Dievčatá mali ste nektora merané bábo v 20+6tt? Moj mal 400gr. nie je to málo?

stanka04
15. mar 2017

@olylili Moj mal v 20+1 cca 431g...to by malo byt v pohode. Je to len odhad 🙂

jance333
15. mar 2017

@olylili na morfo v 20+2 mala naša bobaľka 319g a lekárka povedala, že je to ok. podľa meraní bola možno o 3 dni menšia, ale bez problémov.
takže bez obáv, 400g bude v pohodke. môj lekár mi vtedy povedal, že teraz sa už začnú pomaly ukazovať rozdiely medzi deťmi, niektoré budú trošku väčšie, iné menšie. preto sa upresňuje termín len do určitého týždňa, kým sú všetky viac-menej rovnaké.

olylili
15. mar 2017

@stanka04
@jance333 tak môj bude asi krpec a to mi lekár povedal že je 4 dní popredu myslela som že chlapec bude väčší dievčatá sa mi narodili 4 kg

olylili
15. mar 2017

A je pravda že mám 51kg len 1kg som pribrala a jem každú chvíľu neviem kam to ide

zuzacka16
15. mar 2017

@olylili ved to ma v pohode vahu moja mala v 21tt cca 330 g a DR povedal ze sa vyvijame tak ako mame na dany tyzden..

olylili
15. mar 2017

@zuzacka16 aj mne povedal že je to ok že ešte o 4 dní väčší len všade čítam a všade inak píšu

katie23
15. mar 2017

@lyly11 Jej ake krasne brusko❤🤰

zuzacka16
15. mar 2017

@olylili ked ti povedal ze je to OK tak nestresuj ta vaha je aj tak len orientacna oni takto presne to nevedia 😉 a inak ja som tiez zatial len 1 kg pribrala takze ide to vsetko asi do tych nasich uzlickov 😉

olylili
15. mar 2017

@zuzacka16 veď tiež vravím že malý si všetko ťahá 😊 len nech pekne rastu 👶

senta_sofia
15. mar 2017

@olylili ja som mala 20+6 a vahu 390g + odchylka samozrejme

olylili
15. mar 2017

@senta_sofia tak potom to je ok 😊

blondie257
15. mar 2017

@zuzacka16 ano,lebo mi svagrina poslala v space bag-och veci ....tak som potriedila farby po celej kupelni (esteze je velikaa) a neda sa ochadzat tie kopy 😂 tak som prala....este furt periem...i zajtra budem 😂😅

zuzacka16
15. mar 2017

@blondie257 ja to mam este kade tade po skriniach poukladane 😂😂 od aprila uz nepracujem tak potom chcem tiez prat 😉 a potom zehlenie och jooj ma aj ruka bude boliet 😂😂😂

blondie257
15. mar 2017

@olylili nasa v 20tt+4 mala 319g ,ze je mensia,1den za stanovenym terminom. Prva dcera tiez podla uzv bol termin az 27.9.,podla PM 15.9 a nakoniec sa narodila 23.8 v 37tt +4 s vahou 3000g a 48cm....take male drobko.a to mi vraveli,ze to vyzera na velje babo,viac ako 3,5kg...ale vtedy pred 10r neboli uzv ako dnes...takze aj majster kat sa utne 😂

blondie257
15. mar 2017

@zuzacka16 zehlenie...och..pomoooc..pre mna trest....ale tak na druhej strane...tie drobulinke vecicky 😍

Na foto susiak aktualne,jeden taky uz pripraveny na zehlenie,tento sa susi...po radiatoroch zavinovacky,decky....
A este bude susiak plny raz...ale az zajtra

kattky
15. mar 2017

@kchan moj maly v 20tt mal 390g a ze vraj nadvahu mal.

blondie257
15. mar 2017

@kattky och...nadvaha..podvyziva...bozeee...uz v brusku babatka s tym otravuju...niekto prospieva zavcasu...potom sa spomalí ..ine za opacne 🙄