Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@zuzacka16 my ked sme sli na nakup, tak ja vsetko nahadzala som vzdy rychlo do tasky a aj do ruk som pobrala kym on vyplatil a potom isiel s prazdnymi rukami a len penazenkou v ruke. Som ho furt zdrbala, ze si ide jak manekyn a ja ako šatrikar z obchodu. Tak sa smial, ze on zato nemoze a ze on mi nevravel aby som vsetko sama zobrala 😅 tak potom uz odomna veci bral kym sme k autu dosli. No teraz uz mi nedovoli vsetko brat. Ze ach ty nasi chlapi.
Jooj babenky totí nasi chlapi...kdeby oni zvladli kontrakcie a porod 😂
Ked odpadavaju pri odbere krvi 😂
Tak ten moj pracuje mimo bydliska takze nemusim nikoho masirovat....i ked pride domov je fakt,ze mu doprajem...ale aj on mne 😍
Dnes som mu rano povedala,ze umyvam okna (podotykam som hore od 5:30 denne, lebo mala si zmyslela skakat po mocovom mechure) a on,ze treba pohyb...a poobede mi volal,ze ci som normalna,ze zas budem 2dni lezat kvoli krizom...😒
No ja ked chytim maniu....tak....ako aj dnes..okna obyvacka,terasove dvere,jedalensky kut,tu su 3 okna,plus kuchyna ...nakoniec som sedacku odsuvala,koberec dala von...podlahy....asi mi dnes svihlo...a chceminu sedacku lebo tato 10rocna je obrovska a tazka...neznasam ju 😠 ... Chcem mensiu sikovnejsiu ....uz pocujem frflanie mojho MM 🙄
@blondie257 to aj moj sa nahundre ked chcem nieco nove. My sme v novembri si prerabali izbu. Sadrokatron, na novo steny sa robili a nova spalna sa kupila. To som sa napocuvala, ze naco toto a naco hento sa robilo, ze zbytocne. A zase ked je cely den v praci a sa mi neozve, tak ho sprdnem, ze ci sa nevedel za cely den ozvat, tak mi povie ze on nemal casu. Ta mu poviem ze zapalit si ma kedy, ale aspon sms nema casu napisat. A co to este bude, ked male bude na svete. Neviem si to vobec predstavit. On vzdy povie mi, ze ved ja zachvilku budem otec 😂 Ze dobre rano 😂
Uz viete čo čakáte ? 🙂
Ahojte 🙂 tak pridávam sa k Vám aj ja, ak môžem 😉 som v 22tt a termín nám pán doktor stanovil na 28.7.2017 🙂 tak možno sa z Vás s niektorou stretneme v TN v pôrodnici 👍
@katarinka273 tak vitaj medzi nami dievčatami 😅 ja tiež budem rodiť v TN, len ja mám termín 09.07., tak možno sa stretneme, ak by sa tvoj uzlík náhodou skôr vypýtal alebo môj neskôr, no to dúfam, že tam dlho na ňu čakať nebudem 😂
Ahojte chcem sa opýtať už sa vám stalo ze na 4D Sone sa Dr pomýli v pohlavy a ak by sa dalo a mete foto chlapcov zo sona či by ste nepridali foto ďakujem
@kattky tak toto on našťastie nie, to vždy berie tašky, to aj predtým robil, zas v tomto je gentleman 😅 no keď už ideme domov a hore schodmi, lebo bývame na treťom a bez výťahu, tak on zas mne, že pozrime sa na paničku, ja ruky plné a ona nič a začne sa smiať 😂
@blondie257 s tým upratovaním sme na tom podobne, keby som mohla, tak za deň by som chcela všetko porobiť..v práci som už len na 4 hodiny a keď prídem domov, tak vymýšľam, že čo budem robiť..dnes mi bolo celkom fajn, tak som umyla a odmrazila chladničku a už rozmýšľam, čo budem robiť zajtra, aby som sa nenudila 😅 pokiaľ mi je fajn, tak tiež toho porobím a večer si zas kostrč necítim, teda cítim no bolí ma 🙄
@katkadurikova chlapčeka 👶
@zuzacka16 ja zase v posledny cas som straaaasne leniva. Najradsej by som furt len lezala ale krize mi to nedovolia. Strasne ma bolia a aj zosposu mam take ako keby tlakt ked sa otacam na posteli. A popri otacani este mi kdesi v panve puka a aj v krizoch. Nieje to bolestive, ale je to neprijemne. Moj sa zo mna smeje, ze do porodu ako hrkalka budem...
@kattky no niekedy mam aj ja taketo dni ale to vacsinou ked sa necitim dobre 😏 ked mi je fajn tak mam zatial energie az az 😂😂 tak krize u mna zatial nie aj kostrc ma prestala boliet no skor ma bolieva ako su vajecniky a tiez tlaky mavam niekedy zo spodu..take pukanie niekedy aj ja pocujem no neviem presne odkial to ide ci z panvy ale z krizov isto nie 😂😂
Tlaky mavam na dno panvy aj ja,to bude tym ze miminka nam rastu,u.druho a viac rodiciek obzvlast tlaky dole,predsa tie organy zenske poklesli.
Pichanie tiez, tiez take tahave tlaky pri pretacani sa z boka na bok...alebo ked vstavam ma pocit ze zo mna vsetko vypadne.
Ach baby ....dnes som si dala do tela 😂 ...kebyze vladzem tak aj omalujem...bo ten moj muzicek take roboty neznasa...ale aspon omalujeme Natalkinu izbu aj tu druhu izbu pre malu,nech ma vsetko pripravene. Schodisko nam treba omalovat...joooj...keby som sa tak o malu nebala uz makam.sama 😂
Baby,nemate niektora umyvatelnu farbu v dome/byt? Zvazujem na chodbu a do kuchyne
@blondie257 my mame umyvatelnnu...a som spokojna....utries vlhkou handrou a je cisto...
@blondie257 my sme mali tu fortisimo v obyvacke pestrocervenu no bol problem ju potom premalovat az s polar primalex to akosi slo.
@jja super....dam aj ja...bo.to u nas sa asi manzel a dcera nevedia trafit do vypinacov na svetlo 😒 v okt.som malovala predsien a uz su tam otlacky...vrrrr...
Babenky,ktore ste uz boli na ten glukozovy test? Ako to prebieha?
@blondie257 ja idem v pondelok potom ta budem poctivo informovat 😂😂
@olylili tak ja glukozu kupovat nemusim to mi oni zarobia..citron si beriem so sebou no neviem ci mi dovolia to tam vytlacit..
@blondie257 hej vypijes glukozu a 2 hodky cakas..nesmies nic jest medzitym ani pit..
@blondie257 ja som bola v pondelok. Úplná pohoda veď čo je na tom vypit sladkú vodu?🙂 Ja som mala nizky cukor aj po záťaži 4,6 tak lekárka mi povedala ze mam nosiť stale niečo sladké pri sebe ked na mna pride pocit ze mi nie je dobre, ze dieta si vsetko cuca a preto mám aj poslednú dobu závrate dost...
@blondie257 ahoj. Ja som bola dnes, a super. Ani citrón som si nedala, v pohode som to vypila. Chutilo to ako presladena voda, ale dalo sa. Ja som sa skôr bála že mi bude zle od hladu tak dlho ale neako som to vydržala. Hlavne to trebalo rychlo vypiť a nerozmýšľal nad tou chuťou. Tak držím palce 😉
@nenuska25 takja cele tehotenstvo sladke vobec....ani caj.s cukrom..je mi zo sladkeho zle...
@podobova15 diiik
A ked sa nenajem rano,tak mi je zle...az mdlo mi pride
Snad to dame 😉

@sanylind ja tu v pb.Ty?