Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 Aj mna to zaujima...tie 2 hodiny treba byt v cakarni bez pohybu?
@katie23 u nás určite nie. kamarátka bola nedávno a keďže býva blízko nemocnice, išla si domov ľahnúť, potom sa vrátila naspäť. asi závisí od nemocnice, keď tu čítam, že niekde pijú tú glukózu a niekde stačí sladký čaj. ja som bola dnes na poradni a ešte ma na to ani neposlal. neviem, či lekár zabudol alebo si nevšimol, v ktorom som presne týždni, ale nabudúce sa opýtam
Ahojte baby no tak dnes som bola na ten cukor aj u gindy a som trosku zacala krvacat tak teraz lezim v nemocke :(

Mne povedala ze mám kúpiť hroznový cukor a oni mi to tam rozrobia
@vierkadominik1 Och, drzte sa aj babatkom! Prajem nech ste coskoro v poriadku a doma! 🍀🙏
@vierkadominik1 tak sa len pekne držte. Krvacas z vyšetrenia?
Tak uz aj my sme boli dnes na 3D. Mame potvrdené dievčatko, co sme obaja dúfali a želali si a priznali sa az cestou domov jeden druhému ze fakt sme si viac želali dievčatko. Teraz uz len vybrat pekne meno. Malinká sa moc nechcela fotiť. Ručičky ored tvaricku, to je jej klasika.. zatisl je vsetko v poriadku. Tak sa tešíme.
@vierkadominik1 drzte sa ....drzime palce 🙏 nech ste cim.skor vporiadku
@kattky však jasné, hlavne aby malinké boli v poriadku..áno ešte tento mesiac, teda keď dnešok nerátam, tak už iba 2 týždne a dovi dopo 😅 tak si to tu ešte vychutnávam 😝 no aj tak tento mesiac už nechodím na 8 hodín, ale už len na 4, lebo mi tu už bolo dlho a nevedela som tu obsedieť..
@kattky ono kym ty sama nemas problem,tak to az tak nevadi, pozri si syndrom tzv. dutej zily. Niekedy mozu byt horsie prietoky,ale to by ti lekar povedal, on to vidi cez ultrazvuk,ked lezis na chrbte. Inak plasit netreba 🙂
@senta_sofia tak moj doktor niekedy malo co povie pokial sa neopytam. Tak na najblizsej poradni sa hi spytam na to 🙂
@kattky ono vacsinou ked su horsie prietoky,babatko neprospieva tak dobre,verim,ze to by ti povedal,aj ked je inak skupy na slovo 🙂 u mna napriklad s prietokmi problemy nebolo,ale mne ostavalo v lahu na chrbte na odpadnutie
@olylili neviem z coho ale moc mam zly tak mi robia este visetrenia z krvi mocu aj pecenove a oblickove testy
@senta_sofia tak ved sa uvidi co a ako 🙂
@vierkadominik1 tak nech čím skôr všetko pozistuju a ste v poriadku držím prsty 🙏

@ssiska_1 okejk neboj dam vediet 😉