icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
16. mar 2017

@ssiska_1 okejk neboj dam vediet 😉

katie23
16. mar 2017

@blondie257 Aj mna to zaujima...tie 2 hodiny treba byt v cakarni bez pohybu?

zuzacka16
16. mar 2017

@katie23 zevraj ano..ved v pondelok napisem ako to prebiehalo 😊

kattky
16. mar 2017

V pondelok idem aj ja na ten glukozovy test. Zevraj tam cele doobedie budem. Tak som zvedava. Ide somnou aj priatel keby nahodou nieco. Mozem rano napit sa nesladenej vody inak nic.
@zuzacka16 budem na teba mysliet. Nejako to dame 😉 bude aj horsie ako len tu vodu vypit.

jance333
16. mar 2017

@katie23 u nás určite nie. kamarátka bola nedávno a keďže býva blízko nemocnice, išla si domov ľahnúť, potom sa vrátila naspäť. asi závisí od nemocnice, keď tu čítam, že niekde pijú tú glukózu a niekde stačí sladký čaj. ja som bola dnes na poradni a ešte ma na to ani neposlal. neviem, či lekár zabudol alebo si nevšimol, v ktorom som presne týždni, ale nabudúce sa opýtam

zuzacka16
16. mar 2017

@kattky viem ze aj ty ides takze budem tiez na teba mysliet..2 hodky to potom trva po vypiti glukozy no ak tam bude viac bab tak sa to aj na 3 hodky moze natiahnut 😉 berem si isto knihu a krizovky 😂😂 jasne ze bude aj horsie a to porod predsa 😂😂 ja idem sama 😉

katie23
16. mar 2017

@zuzacka16 Tak to som zvedava...daj potom prosim Ta vediet😃

vierkadominik1
16. mar 2017

Ahojte baby no tak dnes som bola na ten cukor aj u gindy a som trosku zacala krvacat tak teraz lezim v nemocke :(

sticker
makitka1
16. mar 2017

Mne povedala ze mám kúpiť hroznový cukor a oni mi to tam rozrobia

shannonldy
16. mar 2017

@vierkadominik1 Och, drzte sa aj babatkom! Prajem nech ste coskoro v poriadku a doma! 🍀🙏

olylili
16. mar 2017

@vierkadominik1 tak sa len pekne držte. Krvacas z vyšetrenia?

kattky
16. mar 2017

@zuzacka16 no to ze tam je vzdy hlava na hlave. Co som sa bola objednat a bolo pol 3 poobede a bolo este vzdy kopa ludi. Zajtra idem do mesta, tak si hned kupim aj tu sladotu.

diannna
16. mar 2017

Tak uz aj my sme boli dnes na 3D. Mame potvrdené dievčatko, co sme obaja dúfali a želali si a priznali sa az cestou domov jeden druhému ze fakt sme si viac želali dievčatko. Teraz uz len vybrat pekne meno. Malinká sa moc nechcela fotiť. Ručičky ored tvaricku, to je jej klasika.. zatisl je vsetko v poriadku. Tak sa tešíme.

blondie257
17. mar 2017

@vierkadominik1 drzte sa ....drzime palce 🙏 nech ste cim.skor vporiadku

zuzacka16
17. mar 2017

@kattky tak ja nejdem na diabetológiu ale na biochémiu, teda do labákov, takže tam to bude asi iné..uvidím v pondelok..ja si nemusím našťastie nič kupovať, tú žbrndu mi zarobia oni tam..snáď mi dobre dopadnú tie výsledky..

kattky
17. mar 2017

@zuzacka16 no vsetkym nech dopadnu skvele. Ty este dokedy chodis do prace? Uz iba tento mesiac ci?

zuzacka16
17. mar 2017

@kattky však jasné, hlavne aby malinké boli v poriadku..áno ešte tento mesiac, teda keď dnešok nerátam, tak už iba 2 týždne a dovi dopo 😅 tak si to tu ešte vychutnávam 😝 no aj tak tento mesiac už nechodím na 8 hodín, ale už len na 4, lebo mi tu už bolo dlho a nevedela som tu obsedieť..

kattky
17. mar 2017

@zuzacka16 chapem ta. Ja som od zaciatku doma a neviem dlho obsediet ale uz ani lezat. Kto vie ako to bude cca v 8 mesiaci s nami co uz len gulat sa budeme kazda jedna.

stanka04
17. mar 2017

@olylili Moja tiez mala skoro 4 kila, ale bola "kratka", len 47cm, riadna gula :D
Teraz uvidime...nejak tieto odhady este neriesim..... Oni to tí chlapci dobehnu vsetko 🙂

zuzacka16
17. mar 2017

@kattky no mne ešte ležanie nerobí problémy, keď mi je zle, teda že ma bolí kostrč, čo už ma dlho nebolela, ale že zadok ma bolí, tak si ľahnem a je to..no to som aj zvedavá aké to bude v tom 8-9 mesiaci 😂 tulene budú nič oproti nám 😅

kattky
17. mar 2017

@zuzacka16 😂 ze tulene. No mne sestra vravela, ze by som uz nemala lezat na chrbte, ze malicke nema vtedy dost kyslika. No lahnem si aspon na 2 minutky ked uz ma bolia obydva boky.

zuzacka16
17. mar 2017

@kattky hej? to som ani nevedela..ako ja nespávam na chrbte, to som ani pred tehu nespávala, nebola som na to naučená, no keď som v obývke pred telkou, tak som v takom poloľahu na chrbte..ale často si kopkáva, tak hádam má kyslík..

senta_sofia
17. mar 2017

@kattky ono kym ty sama nemas problem,tak to az tak nevadi, pozri si syndrom tzv. dutej zily. Niekedy mozu byt horsie prietoky,ale to by ti lekar povedal, on to vidi cez ultrazvuk,ked lezis na chrbte. Inak plasit netreba 🙂

kattky
17. mar 2017

@zuzacka16 tak jako na chrbte nespim ani ja iba ak som zvykla lezat na chrbte pri telke ako aj ty pises. No ked lezim na chrbte tak malicke sa najviac vtedy ozyva ako keby mu nebolo pohodlne.

kattky
17. mar 2017

@senta_sofia tak moj doktor niekedy malo co povie pokial sa neopytam. Tak na najblizsej poradni sa hi spytam na to 🙂

senta_sofia
17. mar 2017

@kattky ono vacsinou ked su horsie prietoky,babatko neprospieva tak dobre,verim,ze to by ti povedal,aj ked je inak skupy na slovo 🙂 u mna napriklad s prietokmi problemy nebolo,ale mne ostavalo v lahu na chrbte na odpadnutie

olylili
17. mar 2017

@stanka04 moje obe mali 4kg a 53-54cm som zvedavá na mojeho fešáka 😀👶

vierkadominik1
17. mar 2017

@olylili neviem z coho ale moc mam zly tak mi robia este visetrenia z krvi mocu aj pecenove a oblickove testy

kattky
17. mar 2017

@senta_sofia tak ved sa uvidi co a ako 🙂

olylili
17. mar 2017

@vierkadominik1 tak nech čím skôr všetko pozistuju a ste v poriadku držím prsty 🙏