icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

zuzacka16
17. mar 2017

@olylili fúha tak to si mala aj čo rodiť..si rodila normálne či sekciou?

olylili
17. mar 2017

@zuzacka16 prvú normálne ja mám 49kg úzku panvu nemohla som ju vytlačiť tak mi skoro robili kliestovy no ako ju zo mňa doslova ťahali mi zlomili panvu tri mesiace som bola pofacovana žiadny pohyb po troch mesiacoch som sa postavila na nohy o stehoch ani nevravím roztrhaná až po zadok 15 vonkajšie 20 vnútorné vyše hodiny má zosivali no a druhá už musela ísť sekciou to pre mňa nebol ani pôrod na druhý deň som sa postavila na nohy a behala a teraz idem tiež sekciou no už mi neodporúčajú mať ďalšie dieťa lebo by som mohla skončiť na vozíku keďže mám veľké deti a panva tu ťarchu neunesie

zuzacka16
17. mar 2017

@kattky tak tá moja sa začala ozývať už akosi častejšie ako predtým, tak neviem..prietoky som mala naposledy na morfo OK, odvtedy ma nik nepozeral, tak neviem posúdiť..tiež moja DR máločo povie naviac, niekedy si myslím, že ma berie ako viacrodičku 😕

zuzacka16
17. mar 2017

@olylili preboha tak to si si teda užila svoje..a to ťa nemohli dať hneď na sekciu, keď vedeli, že máš úzku panvu, ale takto ťa dokatovať? to bolo akože lepšie? 😕 a kto sa staral potom o malú, keď 3 mesiace si ležala? ako si to zvládla všetko? hej takže si tak dobre zniesla tú sekciu? lebo niektoré mamičky sú na tom horšie ako po normálnom pôrode, lebo ich dlho tá jazva bolí a tak..

olylili
17. mar 2017

@zuzacka16 stále mi tvrdili že mala nebude mať ani 3 kg a mala 4200gr. a 54 cm staral sa manžel a moja mama ....noo ja keď porovnám môj prirodzený pôrod a tie všetky bolesti tak sekciu porovnám k menštruácii

zuzacka16
17. mar 2017

@olylili no veď to sú tie ich odhady..jedným tvrdia, že deti sú veľké na daný týždeň, iným že zas zaostávajú a nakoniec ani oni sami nevedia..tak to ti verím, že sekcia v porovnaní s normálnym bola pre teba prechádzka ružovou záhradou..aj tak klobúk dole pred tebou, že si sa dala ešte na tretie dieťatko..ja neviem po tom prvom, keby som zažila, to čo ty či by som vôbec druhé chcela, si silná žena 😉

olylili
17. mar 2017

@zuzacka16 ale áno všetko prebolí na všetko sa zabudne 😀

kattky
17. mar 2017

@zuzacka16 no to ze aj ja ked chcem nieco vediet, tak sa musim pytat inac mi nepovie. Este aj ked som bolesti mala tak som kolo neho ja dedukovala, ze z coho by mohli byt, tak len pritakaval, ze je to mozne.

zuzacka16
17. mar 2017

@kattky však to presne aj ja, ale asi oni keď vidia, že krčok je OK, malé tiež, tak to neriešia, no my sa tak bojíme, že až..mne v pondelok brali moč na kultiváciu a pýtala som sa, či volať o výsledky a že netreba, no aj tak asi v pondelok zavolám, lebo chcem vedieť na čom som..aj keď to bude OK, oni by asi volali, keď by bolo niečo zlé, ale pre istotu 😉

katarinka273
17. mar 2017

@zuzacka16 no pokiaľ sa vypýta tvoj neskôr a môj skôr, je to isté 😉 pokiaľ nie, aspoň sa budem mať koho pýtať na referencie 🙂

zuzacka16
17. mar 2017

@katarinka273 no len aby tie referencie neboli negatívne a potom si to ešte rozmyslíš a pôjdeš rodiť inam 😅 si priamo z TN či?

kattky
17. mar 2017

@zuzacka16 no ved prave. Ja teraz teho 29.3 idem opat na poradnu. Clovek tolko otazok by chcel vediet a ked pojdem tam, tak vsetko zabudnem a na papierik si pisat nechcem 😂

katarinka273
17. mar 2017

@zuzacka16 tak to hádam nie, veď kam už by som len išla 😀 nie som priamo z TN, som od Nového Mesta n/V.😉

zuzacka16
17. mar 2017

@kattky ha ja idem na poradňu až 12.04. 😕 zas ma až po mesiaci objednala, ževraj až po 30tt budem chodiť každé 3 týždne a potom od 36tt sa mám rozhodnúť či budem chodiť ku nej alebo do nemocnice..normálne si to napíš, to nie je hanba..a čo, veď ani my sami nevieme, ja som si tiež tak minule napísala a sa usmiala, keď som jej povedala, že počkajte, vytiahnem si papierik, aby som na niečo nezabudla 😅

zuzacka16
17. mar 2017

@katarinka273 však to, keď to na nás príde, tak nám bude jedno si myslím..jaj škoda, ja že by sme šli kočíkovať 😉

kattky
17. mar 2017

@zuzacka16 ta ja uz dvakrat bola objednana kazde 3 tyzdne

ddgg
17. mar 2017

Ahojte, tak aj ja sa pripajam termin mam 11.7., bude to chalanisko a aby som bola k teme, ja chodim na kontroly kazdy mesiac a nechystaju sa skratit intervaly, tiez az po 30tt asi budem chodit castejsie. Teraz o tyzden idem na glukozu a napriklad tie prietoky mi nikdy nikto nepozeral a na chrbte nemozem lezat ani 2min co mi hned pride zle na odpadnutie. Nemam tu nahodou nejaku kolegynu co sa chysta rodit vo Zvolene?

lili_1
17. mar 2017

@ddgg ahoj vitaj 🙂 pravdepodobne ja budem rodiť tu vo ZV...ešte sa rozhodujem 🙂 termín máme zatial 6.7. 🙂

vierkadominik1
18. mar 2017

@ddgg aj ja mam termin 11.7 🙂

ddgg
18. mar 2017

@lili_1 a medzi cim sa rozhodujes? vela moznosti tu veru nemame, ci BB? 🙂
@vierkadominik1 11.7. je super termin, ale mohlo by to padnut na 7.7.17 co povies? :D

makitka1
18. mar 2017

Bude niekto rodiť v Košiciach v šaci? Môj termín je 9.7 🙂

lenkazaletova
18. mar 2017

Aano ja sa chystám v Šaci🙂..zatiaľ termín na 14.7 ale mám tusak že to bude skôr..som z Košíc takže buď fnlp alebo tá šaca.

makitka1
18. mar 2017

Ja som zo Sobraniec ale budem rodiť v Košiciach tak možno sa tam vidíme 🙂

ttami
18. mar 2017

@makitka1 @lenkazaletova ja som ke-okolie a tiez budem rodit v ke,len vobec netusim v ktorej,akurat viem,ze mi je nesympaticka "nova nemocnica"aj ked ma vyhodu vybavenia pre 👶ak by sa nieco prihodilo,na kombinovanom teste som bola v saci a aj teraz idem tam na morfologicky,

gabrielita3
18. mar 2017

@ddgg vitaj ja mam tp 12.7. 😊 prietoky sa robia az vo vyssom stadiu okolo 30 tt vacsinou ... a tiez po 30 tt sa chodi na poradne kazde dva tyzdne ku koncu kazdy tyzden ale zavisi to od dr a tvojho stavu ... 😊

lili_1
18. mar 2017

@ddgg noo bola mi odporúčaná BB ale aj na nu som počula kadečo....a zvolensku prerabaju či čo? Či to len chcu ale sa ešte k tomu nedostali 😀

lili_1
18. mar 2017

Jeeej košičanky tu si tiež 🙂 moje rodne Košice 😇

ddgg
18. mar 2017

@lili_1 a ty zijes vo ZV? Kedy mas termin? 🙂 no maju to prerabat a stale sa to odklada, tak dufam to neodlozia na zaciatok jula :D
@gabrielita3 dakujem pekne, uz som sa zacinala bat ze je nieco v neporiadku s mojimi vysetreniami :D

senta_sofia
18. mar 2017

@gabrielita3 trosku sa mylis, ono prietoky pozeraju aj v ramci tych velkych ultrazvukov, 20+30tt,uz potom od 36tt v podstate kazdy tyzden a tam uz sa to aj pise do spravy, tie hodnoty. Neviem ci tu alebo v junovkach je mamca,co ma placentu vzadu a ma ist okolo 28.-29. tyzdna do nemocky na sledovanie prave kvoli prietokom a to jej povedali okolo toho 20tt,musela by som dohladat 😉

gabrielita3
18. mar 2017

@senta_sofia pisem ze u kazdeho dr je to ine a ked je problem tak je jasne ze pozeraju prietoky skor kedze pozeraju vyzivovanie dietatka na to su prietoky .. ja som mala bez problemov tehotenstvo a prietoky mi prvykrat robili v 32 tt na velkom sone potom od 36 tt ... vsade je to ine aj ctg robia niektorym zenam skor mne prvykrat robili ked som bola uz v nemocnici po termine ... 😊