Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@blondie257 @ddgg baby, nebojte, určite je všetko OK. To moje šidlo síce buntosi od rána do večera, v akejkoľvek polohe, ale sesterka má veľmi kľudne bábo a o týždeň rodí. Na "prebratie" pomáha vypiť niečo studené alebo si dať niečo poriadne sladké. Mala som dva dni, kedy bol mravček ticho a toto mi pomohlo 😉.
Dnes som bola u brata na oslave narodenin jeho priatelky a ake prekvapko tam bolo? Moj brat ju poziadal o ruku. Prisiel ku nej s veeelkou kyticou ruzi a prstenom 😍
Zajtra glukozovy test ..... Drzte palce ....
Tak babule..sedim na tom gluko teste a je to v pohode..glukoza vypita nic strasne..teraz 2 hodky este cakat a potom juchu domov..nemusite sa bat zoberte si citron pre zmiernenie tej sladkosti 😉
Ja tiez uz som vypila ten roztok. Naozaj to nic strasne nieje. Ale ja som mala kupeny ten rozrobeny a poriadne vychladeny
Baby, mne ten roztok pri prvej chutil a pri momentalnej chuti na sladke predpokladam, ze to tak bude aj teraz 🙂
Zbytocne sa strasia niektore mamicky...
@gabrielita3
@senta_sofia
zienky tak som bola vcera na pohotovosti, babo je ok, mam lahsiu anemiu, ale inak neprisli na nic, predpisali mi kyselinu listovu a viac magnezia a preradili ma na rizikove lebo popri vysetreni si doktor v mojej karte vsimol ine skutocnosti ktore moja doktorka neriesila a vraj mala, takze tak 😉
@ddgg tak to aj ja som v nemocke uz 4 den kvoli anemii
@vierkadominik1
joj tak to ma mrzi, ja som na stastie mala len lahsiu tak si ma tam nenechali.. a ako sa ti to prejavovalo?
Tak kocky uz som po tom glukozovom teste. Vysledky su dobre chvala bohu. Ostal mi uz iba bolavy palec od pichania, ale to sa zahoji 🙂
@ddgg tesim sa, ziadne negativne spravy 🙂
@ddgg tak sa drz. Anemiu ma vela tehotnych, nedostatok cervenych krviniek, len nechapem preco ti predpisal magnezium a kys. Listovu a nie zelezo. Vsak mas nedostatok hemoglobinu resp. cervenych krviniek a preto sa ti asi horsie dycha.
Papaj vela vitaminu C a zelezo alebo mäso ci ine i rastline produkty so Fe, ale nejedz ich naraz vapnikom, kofeinom ani s s listovou zeleninou spolu. Vapnik syry, mlieko si daj az ked ti Fe tele vstrebe. A pozor i na mineralky. Tie maju tiez vela mineralov.
Baby, nezda sa vam ze tu kvoli tej sladkej vode prilis stresujete? Co ste v zivote nepili kolu? Vsak tam je asi tolko cukru kolko v tej glukozovej vode, akurat tam dali kyselinu fosforecnu, aby sa to dalo vypit a oklamali tym telo. A stresujete tu mesiac. Som zvedava, co budete robit tyzden pred terminom?😉
@ddgg super aspon ze tak drzte sa

@kattky ozaj ako to tam vyzeralo na tej Ukrajine? Je to fakt take uzasne ze sa da lacno nakupit pre deticky? 🙂