icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

ssiska_1
18. mar 2017

@kattky ozaj ako to tam vyzeralo na tej Ukrajine? Je to fakt take uzasne ze sa da lacno nakupit pre deticky? 🙂

lili_1
19. mar 2017

@ddgg ano už som zvolenčanka po novom 😀 😇 a termin mame zatial na 6.7. 🙂 ty si tiež priamo zo Zvolena? ...jaaj no dufam že sa nepustia do toho ked tam budeme my 😀

renimac
19. mar 2017

@blondie257 @ddgg baby, nebojte, určite je všetko OK. To moje šidlo síce buntosi od rána do večera, v akejkoľvek polohe, ale sesterka má veľmi kľudne bábo a o týždeň rodí. Na "prebratie" pomáha vypiť niečo studené alebo si dať niečo poriadne sladké. Mala som dva dni, kedy bol mravček ticho a toto mi pomohlo 😉.

ddgg
19. mar 2017

@lili_1 lili aj ja som uz zvolencanka po novom, povodne BB 😀 oznacila som ta v sprave kde s julovymi zvolencankami planujeme kavu kolacik, neviem ci ti to ukazalo, tak mrkni 🙂

kattky
19. mar 2017

@ssiska_1 tak u nas pizamo do porodnice stoji od 20€ vyssie. Tam som si ho kupila za 8.50€ tak hned 2 som vzala. A zavinovacku s tou vlozkou za 15€ som kupila. Bola az za 12€ ale nepacila sa mi farba.

ssiska_1
19. mar 2017

@kattky ale tak asi to nebolo az take prevratne podla toho co pises ..a zvladla si to v pohode?

kattky
19. mar 2017

@ssiska_1 tak to chodenie v pohode. Skor to cakanie na hranici naspat bolo hrozne. A ozaj este vanicku za 6€ sme kupili

lili_1
19. mar 2017

@ddgg ano ano dakujem 🙂

kattky
19. mar 2017

Dnes som bola u brata na oslave narodenin jeho priatelky a ake prekvapko tam bolo? Moj brat ju poziadal o ruku. Prisiel ku nej s veeelkou kyticou ruzi a prstenom 😍

kattky
19. mar 2017

Zajtra glukozovy test ..... Drzte palce ....

lili_1
19. mar 2017

@kattky držime 🙂 potom daj vedieť

ttami
19. mar 2017

@kattky drzime palce😉

kattky
20. mar 2017

@lili_1
@ttami dakujem..... Podam potom info co a ako.... Bojim sa .... Este mi aj zle je ...

ssiska_1
20. mar 2017

@kattky neboj urcite bude vsetko OK .. drzim palce

zuzacka16
20. mar 2017

Tak babule..sedim na tom gluko teste a je to v pohode..glukoza vypita nic strasne..teraz 2 hodky este cakat a potom juchu domov..nemusite sa bat zoberte si citron pre zmiernenie tej sladkosti 😉

kattky
20. mar 2017

Ja tiez uz som vypila ten roztok. Naozaj to nic strasne nieje. Ale ja som mala kupeny ten rozrobeny a poriadne vychladeny

stanka04
20. mar 2017

Baby, mne ten roztok pri prvej chutil a pri momentalnej chuti na sladke predpokladam, ze to tak bude aj teraz 🙂
Zbytocne sa strasia niektore mamicky...

erikababula
20. mar 2017

Tak aj ja sem hodim foto mame 26tt☺

ddgg
20. mar 2017

@gabrielita3
@senta_sofia
zienky tak som bola vcera na pohotovosti, babo je ok, mam lahsiu anemiu, ale inak neprisli na nic, predpisali mi kyselinu listovu a viac magnezia a preradili ma na rizikove lebo popri vysetreni si doktor v mojej karte vsimol ine skutocnosti ktore moja doktorka neriesila a vraj mala, takze tak 😉

vierkadominik1
20. mar 2017

@ddgg tak to aj ja som v nemocke uz 4 den kvoli anemii

ddgg
20. mar 2017

@vierkadominik1
joj tak to ma mrzi, ja som na stastie mala len lahsiu tak si ma tam nenechali.. a ako sa ti to prejavovalo?

kattky
20. mar 2017

Tak kocky uz som po tom glukozovom teste. Vysledky su dobre chvala bohu. Ostal mi uz iba bolavy palec od pichania, ale to sa zahoji 🙂

ttami
20. mar 2017

@kattky blahozelam k dobrym vysledkom😉

kattky
20. mar 2017

@ttami dakujem 😘

zuzacka16
20. mar 2017

@kattky super..moje vysledky posielaju zajtra DR takze si tam budem volat v stredu

senta_sofia
20. mar 2017

@ddgg tesim sa, ziadne negativne spravy 🙂

kattky
20. mar 2017

@zuzacka16 tak mne dali papier s vysledkami pre doktora.

juliane126
20. mar 2017

@ddgg tak sa drz. Anemiu ma vela tehotnych, nedostatok cervenych krviniek, len nechapem preco ti predpisal magnezium a kys. Listovu a nie zelezo. Vsak mas nedostatok hemoglobinu resp. cervenych krviniek a preto sa ti asi horsie dycha.
Papaj vela vitaminu C a zelezo alebo mäso ci ine i rastline produkty so Fe, ale nejedz ich naraz vapnikom, kofeinom ani s s listovou zeleninou spolu. Vapnik syry, mlieko si daj az ked ti Fe tele vstrebe. A pozor i na mineralky. Tie maju tiez vela mineralov.

juliane126
20. mar 2017

Baby, nezda sa vam ze tu kvoli tej sladkej vode prilis stresujete? Co ste v zivote nepili kolu? Vsak tam je asi tolko cukru kolko v tej glukozovej vode, akurat tam dali kyselinu fosforecnu, aby sa to dalo vypit a oklamali tym telo. A stresujete tu mesiac. Som zvedava, co budete robit tyzden pred terminom?😉

gabrielita3
20. mar 2017

@ddgg super aspon ze tak drzte sa