Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@ashley31
urcite ano, ja som bola v 20tt, uz len uvod bol u lekarov nevidany - podal mi ruku, predstavil sa.. no a pri vysetreni vsetko komentoval, velmi prijemny doktor, aj cele vysetrenie 🙂 stalo to cez 70€ aj s fotkou.. no ale sono robi aj v 30tt a neviem ci sa oplati ist tam znovu a znovu platit 70€, ci sa moze nieco zmenit ak v 20tt bolo vsetko ok, resp. ci sa pozeraju nejake ine parametre. Akurat viem ze v 30tt uz dostanes taku fotku baba kde sa realne na seba bude podobat aj po porode 🙂
@ddgg ak si nebola este na tom 3D/4D, moze to byt pre teba zazitok, plus samozrejme prezrie babatko 🙂 Osobne pana doktora nepoznam, bola som inde,ale pocula som pozitivne ohlasy,hlavne ak ma niekto obavy o zdravie babatka.
@senta_sofia
praveze som bola v 20tt tak neviem ci ma zmysel ist aj v 30tt 🙂
@ashley31
ja si myslim ze urobi co chces kedze je to vsetko platene, ale ci to bude mat nejaky vyznam, ono tie sona sa robia prave v tych terminov asi z nejakych dovodov si myslim.. zavolaj tam, on je velmi mily a povie ti, dohodnete sa 🙂
@ddgg uz som spatne docitala,ze si bola 🙂
@ashley31 urobi ti sono aj mimo ..kamoska ide zajtra ..az z KE cestuje za nim 🙂
Baby,idem sa pytat...uz dlhsi cas pozorujem,ze ked sedim dlhsie na stolicke...klasika sed.....tak potom ked sa postavim ma boli v podbrusku....a musim si az brucho drzat ako ma tlaci dole vsetko a boli.potom kef troska pochodim uz je to ok...
Nemate niektora taky problem?
@blondie257 aj ja to mám a hlavne vtedy ak mám nohy pri sebe musím sa potom poriadne rozkrocit že brucho mám medzi nohami
@olylili no ja podobne,
Najlepsie sa mi sedi v tureckom sede,a drzim si brucho...pripadne sadnem zadkom na koniec pohovky,vylozim nohy nasiroko na konferenc.stolik 😂 doslova ako ked na porodnom kresle,ci lehatku .... 😂 a vtedy je to ok...aj pohyby citim vtedy lepsie...
@blondie257 presne aj ja tak lebo keď stisnem brucho malý mi ide vykopať vaječníky a mechúr 😂 dnes som stála na pošte no tak kopal že som len nohy stiskala aby nevyletel 😀👣
@olylili 😂
No s tym mocovym mechurom to je teda fakt...obcas tak kopne ze ma az vystrie😂
@blondie257 presne a keď chodím normálne musím zastať a počkať kým dovyvadza 😀
@blondie257 nie vzdy, ale stava sa mi to a uplny otras, ked mam nahodou plnsi mechur
@ddgg ja som bola . Bola som pred tým už so synčekom. Teraz mi to odporučil dr. nakoľko čakám dvojičky a on je fakt profík. V tom 20tt to nie je až taký zážitok ako v tom 30 tt keď je už bábätko takmer dorobene a vidíš presne ako vyzerá 🙂 Určite pôjdem aj vtedy ak sa bude dať. Ale máme pekne fotky 🙂 Odporúčam sa objednať čím skôr. Máva plný diár 🙂
@blondie257 ja tiez to mam a boli ma vsetko zo spodu aj v noci ked spim a pretacam sa na druhy bok. Vtedy vsetko zo spodu ma boli.
@kattky ja to iste....aj ked sa pretacam...som mala skor dojem ci to nie je dosledok rozpinania sa jazvy po sekcii ale vidi,ze to mavate viacere,tak asi pricina tadial nevedie....
Ja som na gyn,zas blbe vysledky vyteru...uz som zufala ☹
@blondie257 a co ti vychadza vo vytere?
@blondie257 ja som sa stresovala zase, lebo mi gynekolog na poslednej poradni nekontroloval krcok, ale ked vidim tiez ze to viacere maju, tak som trocha kludnejsia, lebo poradnu mam az o tyzden. No spomeniem mu to. Ja si myslim ci by to nemohli byt svaly panvoveho dna.
@senta_sofia streptokok...aj po prelieceni antibiotikami...
Zas mi dal lieky ale vag.krem tentokrat,lebo som brala 2t dozadu antibiotika....so zaverom.....kriz bozi pre zenske zalezitosti,obzvlast v tehotenstve.A kedze do porodu daleko,tak aby nedoslo k predcas.porodu
@kattky aj to je mozne...dost to boli ked sa clovek chce postavit,vystriet ...potom dlhsie bolia....kym to clovek nerozchodi
@blondie257 no presne a este aj vie o kazdom pretoceni na posteli.
@blondie257 no zbohom a na to prisli nahodou, ci si aj mala nejake problemy? Viem,ze robia strer ku koncu tehotenstva kvoli moznej nakaze dieta,mrzi ma, ze ty sa s tym trapis uz teraz.
@blondie257 tiez mám stále zlý výter zvýšené kvasinky ani krém nepomohol a teraz to už nejak nerieši
@senta_sofia mala som mykozu..v prvom trimestri...po prelieceni mi robil kontrolne vytery ....a bum....streptokok....a odvtedy sa to tak taha....mykoza zmizla ale ten streptokok sa neznicil antibiotikami a to mi dal silnejsie....
Sa bojim aby to neovplyvnilo miminko ☹
@olylili mne nepomohol na mykozu ani macmiror,potom som.mala klotrimazol abo tak nejako....az canesten 6 mi pomohol a jasne ze laktobacily...skus si ich kupit
@blondie257 v lekárni si popytam laktobacily? To sú probiotiká?... Sestra tiež mala streptokoka pred rokom porodila v 34tt jej dávali pred pôrodom ATB infuzne a od vtedy ma pokoj
@olylili neviem,ci som to pisala tu,mne pomahal candi stop,to mas aj lactobacily,aj vytazik z grepu,cesnaku,moze sa to v tehotenstve, ja som to brala vacsiu cast prveho... To ti chalani asi 😉 a si predstav,ze aj ten maly ma podchvilu flakaty jazyk, vytery samozrejme negativne,ale vypada to ako "zaba", tak uz v bruchu ma trovil 😀
@senta_sofia no asi áno 😊 a to sú vaginálne alebo sa normálne jedia? Sú na predpis?
@blondie257 ja som si vzdy myslela, ze toho streptokoka B zistuju az pred porodom, lebo je to riziko pre dieta pri prechode porodnymi cestami, ale ze riesi sa to az pocas porodu podavanim antibiotik... tak preto sa pytam, ze ci si mala nejake problemy, ked sa ta tak strasne snazi lekar preliecit, lebo aj kamoska to mala a pocas tehotenstva sa tym nikto nezaoberal. Asi zase, ake ma kto stastie na lekara... A necudujem sa ti, ze mas obavu, akoze s prepacenim zrat antibiotika s nejasnym vysledkom ;-/

@kattky píšem, že všade je to iné, lebo my sme ani tú čistú vodu nemohli medzitým piť, vyslovene nám povedala, že nič, len sedieť a čakať..iba tej jednej, čo bolo zle, dovolila sa trocha vody napiť a aj to sa jej pýtala, či nebola sladená..všade majú iné postupy, my sme od vypití glukózy dávali každú hodinu krv a moč sme až po tých 2 hodinách odovzdali, nie každú hodinu aj moč..a to bolo aj fajn, lebo každú hoďku by som sa určite nevycikala, keď som vypila len 3 deci tej žbrndy 😅 no dnes zasielajú výsledky mojej DR, dúfam, že budú OK, že mi nebude volať 😕