Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Ja 7 kg našťastie len do bruška ako vždy 😊
@blondie257 ja len preto ze citala som ze rychlim nsrastom na vahe ublizujem babetku ze velmi mu to skodi a tak sa bojim .ja to po porode dam dole ale mna trapi to že ci vazne tim ublizujem babetku 😕
Ja 3 kg chvalabohu sa na mna zatial kg nelepia
@sanylind drzime palce,aby ste to co najdlhsie potiahli a vsetko dobre dopadlo😉 ja beriem tiez magnerot 3x1
@vierkadominik1 skus este pred kazdym jedlom vypit pohar vody,aby ta zasytil a aj menej zjes,ale zas kazda priberame inak a este k tomu v tehotenstve tie chute🙄 a dr.ti nekazal nic na vahu??
@vierkadominik1
Tak moja mama pri mne pribrala 30kg pri bratovi 25 😂 a nevyzerame a ani sme nevyzerali ze sme nejako ublizeni na zdravi ani fyzicky ani psychicky 😂
Podla mna skor ide o zataz pre srdce a cievy pre tehotnu....a sa stravujes zdravo a pestro tak potom nevidim dovod ze to ublizuje miminku.vazne ide skor o to ze srdiecko,krvny tlak,pulz,zataz napluca pre maminku.
Mimochodom moja mama po oboch tehotenstvach schudla na este menej ako mala pred otehotnenim.
@ttami no len sa moja dr usmiala a povedala že mam menej jest a castejsie
@vierkadominik1 ja jem menej a castejsie a 2x do dna ....ranajky a vecera len zelenina....a i tak priberam viac ako by som mala ..😂
Košičanky a okolie kde by ste chceli rodiť, ja asi v Novej
@yulliette24 ja vobec netusim ze kam.pojdem,ale viem.ze nova mi je max.nesympaticka:rolling_eyes:aj ked pre babetko maju vynikajuce neonatologicke,ak by sa nieco stalo,ja skor stara al.saca,do sace chodime na tie speci usg
@blondie257 2x do dna je menej a castejsie??😀 kazda mame iny metabolizmus a aj predispoziciu,hlavne,aby babetka boli zdrave,aby sme vydrzali tak ako mame,len vacsia vaha je zatazou pre mamku😒
@yulliette24
Ja určite Šaca 😉
@ttami Prečo ti je nova nesympaticka?
Ja som zas sťažnosti na staru počula len a Šaca je zbytočnr draha, je ďaleko a ak si zavolam sanitku tak budu kašlať na to, že si chcela v Šaci rodiť a odvezu ťa do tej, ktorá je najbližšie a u mňa je to Nova a tiež sa mi nepáči, že vačšina personálu rozpráva maďarsky- nič proti ak by som rozumela , ale na Slovensku po slovensky prosim 🙂
Ja som na 3d bola v Myslave a idem tamaj na posledné
Dievcence neodolala som a kupila si Karcher umyvac okien a dnes vyskusala. V akcii za 55,-€ aj s flasou prostriedku na umyvanie sa to brutalne oplati. Krasne som umyla vsetky okna, zrkadla, kachlicky a sprchovy kut a musim povedat ze je to parada. Ziadna namaha a to s tym bruchom uz nie je ziadna sranda. Ak niektora uvazujete vrelo odporucam. Treba troska prist na ten grif ale potom to uz ide super.
@ttami ....myslene mensie porcie a castejsie ...... A v ramci toho castejsie je 2x do dna zelenina....teda ako ranajky a vecera.......plus obed klasika co navarim......a medzi tym jogurt alebo ovocie...alebo na co mma chut...tedaaa 5x denne tam je...teda castejsie a menej....a aj zhresim ...ale o tom psssst
Baby ja dnes kupala psa 😂 35kg zlateho retrivera....ale som to asi prehnala....hmm....
@blondie257 to co znamena prehnala? Si unavena?
@ssiska_1 ja ho mam tiez a tiez si velmi pochvalujem akurat nepouzivam tu flasu kde sa dava ten prostriedok na umyvanie lebo celkovo okno umyvam aj okolo co je plast takze to potom len povysavam..pomocka je to super no sprchovy som tym este necistila lebo ten vodny kamen by mi nezisiel tym..
@ssiska_1 jj unavena...no bolia krize...a cupiet som pri nej musela tak ma teraz pobolieva brusko...a malu som v brusku musela postlacat....
Babenky,si viete predstavit ko niekedy ludia tazko pracovali na poliach....tehotna netehotna....
A ja tu stonam a sa bojim ci je mala ok
Juuj aj u vas je taka super fajna burka...zboznujem burky 😀 fajn sa pri nich relaxuje....
@yulliette24 mne je to jedno ,ze kde,aj ak nikde nikoho nepoznam,ale ta nemocnica na mna neposobi dobre,je velka,hotove bludisko,spina,uzkost vo mne vyvolala,chodili sme tam na prax,brrrr😠
@blondie257 tak 5 x denne je ok,tak by sa malo spravne jest,ale ne vzdy sa to da,tak retriverka uz,aka musi byt fesanda😍posli foto,a nate ju dnu v dome?? A s tou pracou ako bolo niekedy tak v tom case zas nebol problem s otehotnenim a hlavne s donosenim ako je to v dnesnej dobe,ale je pravda,ze niekedy sa uz od dectvs tazko pracovalo,nie ako nasa generacia😕
sa dneska vytešujem z balíka, zo síce bazárového nákupu, ale že budeme ladiť s mladou 😍 juch 😀
inak po tých špinavých oknách tiež pokukujem, ale muž mi sľúbil, že pomôže, tak niekedy to dáme spolu snáď. keď ho zastihnem doma s trochou voľného času konečne.
@blondie257 ono niekedy hlavne nemali ultrazvuk a nesledovalo sa to všetko tak ako dnes. a samozrejme, ľudia boli v oveľa lepšej kondícii a zdravší, veď jedli naozaj bio domácu stravu a mali prirodzený fitness na poli a okolo domu 😉
@ttami no jasne ze nie vzdy sa da pravidelne a zdravo stravovat....ale aspon s k tomu priblizit....
Jj fenka sa ola Zoja a uz ma 9r,to uz taka starsia dama
Na tej foto mi.robi spolocnost pri vareni

Ja tiez uz 8 alebo 9 kg pribrala no nenarobim s tym nic.