Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@ttami veterinar povedal ze to je vekom uz je to dochodca nas ❤
@kattky fesaaak....dobry outfit 😉
@gabrielita3 tak uz ma vek...ale je krasny....ja som toho roku nezohnala po okolici psika,chcela som dat pripustit
Nasa este ok ale ma raz rocne ekzem...aj teraz sa tym trapime...neda sa ustrazit aby sa neskrabala a nevykusovala ☹ mastim dezinfikujem a veterinar az v sobotu dojde k nam,bude ockovat tak musim pytat injekciu antibiotikovu nech sa to zahoji...tabletky je nezabrali
@olylili
@meggi1006
No sme to zvladli dievcence .. nebolo to az take hrozne aj ked ta voda bola hnusna ..pre mna najhorsie to cakanie v tej cakarni .. ale uz som doma ..najvacsia sranda ked som sadla do auta bola ze moj mm mi hovori budes hladna kupil som ti jest a vytiahol lekvarovu sisku 😂😂😂 na tu sladku vodu este sladsia siska 😂😂😂
Koceny, uz vam vraveli ze miminka su otocene hlavickou dole?
@blondie257 moja bola hlavickou dole na utz v 16. tyzdni .. otocena smerom do brucha a ruka za hlavou ..sme sa museli smiat ze jak totalny mulacak 😂 ..ale predpokladam ze pri tych akrobaciach co občas citim sa uz musela 300x poprevracat
@ssiska_1 no ja tie akrobacie obcas citim riadne....sa tak zaprie az mi nevolno pride...
@blondie257 ja mám poradňu budúci týždeň, bude mi kontrolovať krčok, tak snáď mrkne i na malú, ale ako zatiaľ cítim pohyby, tak sa tam ešte veľmi voľne hemží a väčšinou ju cítim ako keby ležala viac bokom - hlavička hore, nôžky dole alebo vpravo na boku. chcela by som vedieť aká je asi veľká, zjavne tam má ešte dosť veľa priestoru 🙂
@jance333 ja mam pocit ze je obcas priecne ako sa mi brucho hybe.
No pod pravym rebrom zarovno s pupkom citim buchnaty a potom dole ako mocovy mechur ale viac vlavo.
Ja mam poradnu zajtra,chcela by som aby malu skontroloval lekar,no on iba krcok palpacne a vyter mi.urobi
A ja by som chcela vediet tiez velkost,vahu a polohu
@blondie257 presne tak ju tiež cítim väčšinu času, priečne, ako keď držíš bábätko na rukách 😀 asi preto sa každému zdá, že mám do priestoru malé bruško 😀 ale je to praktické, zatiaľ ma nijak výrazne neobmedzuje, keby som mohla spať na bruchu a zapla sukne na pás, tak žiadna zmena 😀
možno bude mať lekár dobrú náladu, skús ho poprosiť, nech po nej hodí očkom trochu 😉
@blondie257 no veru a to si predstav co nas este caka 😂😂😂
@olylili aj ja som závisláčka na zmrzke momentálne 😂 mne to robí dobre na žalúdok, keď mi je náhodou po jedle ťažko. akurát sa mi zmenila chuť a dala som sa na ovocné, mažel zase prešiel na smotanové 😀 najdokonalejšia vec na svete je teraz pre mňa jahodový sorbet alebo jahodový/malinový dreňový nanuk s čokoládou 😝
@blondie257 mne co v stredu robil ultrazvuk krcka tak tiez mi povedal, ze male je otocene dole hlavkou.
@blondie257 nas ma vsetky choroby uz bol aj operovany na meniskus ....
Netusim vobec lebo som mala rychlovku poradnu az 27.4. Mam opat poradnu
@gabrielita3 no ved to, ze ani u nasich milacikov sa vek nezastavuje😢
@ttami to je pravda ked dostal kolaps tak sme si tak vraveli ze skoda ze neziju tolko co ludia 🙁
@gabrielita3 to ma mrzi...ja si neviem.predstavit ze by.......och ....
Len zakrsly zajacik nam umrel po 2 rokoch a sme s dverou doslova revali...

@meggi1006 uz len 7 minuuuuuut 😜😜😜😜