Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@ssiska_1 Umna to nehrozi....Mam naplanovany cisarsky ked som volala na vysledky s cukrovky vsetko ok len trombocyty klesli namiesto 3.jula budeme mat asi 12.juna.
@stanka04 a mala si zazmluvneneho alebo ako sa to povie lekara za tych 165€? A izby boli v pohode ?
@kattky ja som teraz pn takze vychadzky mam od 14tej do 18tej tak doobeda sa nudim doma a poobede sa hodinku prejdem s detmi po meste a staci😂nepribrala som nic ale aj tak nejak nevladzem zachvilku sa zadychcim
@erikababula Ja to mam tiez tak no ja uz som co to pribrala. Tiez som na pn od zaciatku. Vychadzky mam od 10:00-12:00h a potom od 14:00-16:00h mna sa ani nepytal ako mi vyhovuju vychadzky, len mi ich tak sam od seba napisal a hotovo.
@kattky To je skoda lebo mna sa pytala sestricka povedala mi aj tak co vybavim za 2hodky a takto 4hodky poobede uplne v pohode tie 2hodky utecu jak voda...mne sef povedal ze sa nemusim bat urcite mi nedojde kontrola kedze som tehotna a rizikovom ale moc mu neverim to nik nemoze vediet ci ti dojde alebo nie tak radsej som doma
@erikababula tak z prace ani mne neposielali, lebo som im niesla potvrdenie, ze som na rizikovom. To je vraj iba kvoli socialke. No co ja mam kamosky co boli na rizikovom tak jednej prisla kontrola raz v 8 mesiaci a dalsim vobec.
@kattky ja som este pn nikdy nebola a to mam 27r a pracujem od 18tich z 20dni dovolenky som vycerpala 4dni no cisty workoholik...teraz mam taky zasluzeny oddych....teda ako sa to vezme doma mam 2deti☺
@erikababula tak ja ano. Ked som bola po operacii zlcnika, tak vtedy mesiac som bola pn a potom ked som bola v kupeloch, tak 3 tyzdne pn no a co sa tyka dovolenky, tak nam ju vzdy vycerpal zavod ked bola celozavodna, alebo ked neboli objednavky.
Baby papáte vajíčka? Ja som 3.mesiac ficala na volskych okach...potom ma vystrasili kamosky, ze jedine na tvrdo vajicka a dnes mam opat chut na prazenicku s cibulkou...
@petrikazuzka samozrejme ze ficim ci uz prazenica,volske oko alebo na tvrdo..len surove nesmies jest..ani plesnive syry by sa nemali a jem ich 😉 nedaj na vsetko co pocujes jedz co ti chuti okrem suroveho masa,ryb ci vajec 😉
@petrikazuzka ja mám strašne rada vajíčko namäkko, ale kvôli tomu žĺtku si ho teraz radšej nedávam. popravde, ani naňho nemám chuť. ale inak omelety, praženica, nie je problém. tam je to uvarené poriadne, takže praženicu určite bez obáv
Kocky viem ze grep sa v tehotenstve nesmie jest a neviete ako je to s pomelom? Moze sa ci tiez nie?
@kattky a ja som mala grep...a aj pomelo jak som si pochutila☺kamoska ta pocas tehotenstva ficala na grepe a ma 3och zdravych chalanov
@jance333
@kattky
Taly isty problem bol pred 10rokmi,maternica sa mi neroztahovala dostatocne,malo plodovej vody a dcerka sa vtedy uz neotocila, mala malo priestoru.teraz je malá uplne dole,klesla mi maternica,ma malo priestoru od zaciatku,aj teraz mi povedal,ze je tam velmi postlacana.sak aj citim ze furt sa snazi priestpr ziskat,ked sedim,soferujem alebo cupim mi da kopacku taku co ma az vystrie.
Lekar( on mi robil sekciu pred 10r) mi dokonca povedal,ze aj napriek 10rocnemu odstupu je vzdy riziko ze ta jazva povoli,plus ten blby streptokok.Ze ak sa na to pozera teraz s tymi indikaciami by odporucal sekciu.Nevylucuje moznost otocenia.
Tak sme cakali ze sa prva dcera otoci no ee...
A zas viem co je sekcia v celkovej anesteze takze viem co ma caka
@shannonldy ahoj, prosim ta a ako ti rozvrhli ten pocet sacharidovych jednotiek? Ja mam rano 4SJ na desiatu 2SJ, obed 5SJ, olovrant 2SJ, vecera 5SJ a druha vecera 2SJ. Dakujem za info 🙂
@blondie257 musíš mať celkovú anestezu? Ja som pri sekcii mala spinal kus nepríjemné ale aspoň som bola pri vedomí a hneď videla malú
@kattky ja som jedla aj grep aj pomelo a v pohode ved toho nezjes tonu kludne si daj s mierou jest mozes vsetko
@petrikazuzka ja si robim stale vajicka ked ich uvaris nic sa nedeje aj prazenicu to len surove by sa nemali kvoli salmonele
@olylili prva sekcia bola celkova kvoli zdravot.stavu miminka... pred 10r ten spinal a epidural sa este len rozbiehal a nebolo tolko anesteziologov,ktorí mali na to atestaciu. Ale aj tak som nemohla mat spinal.
ma to vyhody ten spinal,ze vidis mimi hned..avsak podla zdrav.stavu
@blondie257 tak to silno drzim palce nech to co najlepsie zvladnes.
@blondie257 tak teraz už kľudne môžeš mať nie? Ja o celkovej ani počuť zase jednoznačne spinal
@karinecka22 Ked ja som si to prave nezapamatala 😖 Pamatam si, ze medzi hlavnymi jedlami malo byt len po jednej SJ... Je to kasa. Ja som celkom cez ovocie a teraz mam aj riadne chute na sladke 😔 Ty si bola kedy a kedy tam ides zasa? Ja mam so sebou doniest po velkej noci aj 4 vzorky krvi (na lacno a 90 min po hlavnych jedlach).
Včerajší glukozovy test dopadol dobre všetko v norme tak som šťastná 😊
@erikababula fiiijha tak to sa ti riadne posunulo .. ja budem mat tiez sekciu vzhladom na vek tak budeme dve 😉
@blondie257 mne to zase strašne rýchlo teraz beží až mám pocit že nič nestihnem 😀

@zuzacka16 mne ked zacalo vytekat tak som mojmu priatelovi povedala len tolko: tak uz si sa dohral 😂 a on ze no doteraz boli moje a teraz sa uz budem musiet s nimi delit? 😅