icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

sonulcicka
14. apr 2017

@olylili ako casto Ti tvrdne brusko, prosim Ta? A je to take tvrde ako čelo? Lebo ja cakam prve babatko a uz som na PN kvoli kratsiemu krcku a bojim sa predcasnejo porodu...takze neviem,co je normal..take tvrde ako celo som ho hadam ani nemala...dakujem za rady 🙂

oknosmas
14. apr 2017

@ashley31 mne nohy nepuchnu, ale po celom dni su unavene a ubolene...nakupila som si preto kompresne podkolienky pre bezcov v lidli a kauflande. Nohy su po pouziti uplne v pohode a nebolievaju...vyskusaj jedny a uvidis,ci sa ti oplati investovat viac..

olylili
14. apr 2017

@sonulcicka ahoj nie až tak mi nestvrdne ale cítim že je napnuté stiahnuté ja mám drazdivu maternicu a stačí že sa malý viac hýbe a maternica už reaguje

sonulcicka
14. apr 2017

@olylili a co mam robit proti tomu? Aby sa mi nahodou nespustil porod? Viac odddychovat a uzivat magnezium..to viem

olylili
14. apr 2017

@sonulcicka ty viac už nič neurobis magnézium a nohy hore nechodiť aby nabol tlak na krcok a už keď je veľmi zle nemocnica len tam už potom väčšinou nechávajú až do pôrodu

blondie257
14. apr 2017

@senta_sofia ahoj,ano brali ale odbery boli v poriadku.Po poslednej liecbe antibiot.vaginalnim kremom Dalacin uz to mam huraaaaa v poriadku.akurat lekar vravel ze je pravdepodobnost vysoka ze sa vrati....takze.....uvidime.bude mi robit kontrolny vyter stale

ddgg
14. apr 2017

@zuzka_ant
to je suhra viacerych okolnosti, kvoli tyreotoxikoze, graves basedowi chorobe a hypokalcemii (suvisiace so stitnou zlazou) nic moc ale da sa to vydrzat, akurat skoda ze som pribrala raz tolko ako som mohla keby som zdrava 😒

erikababula
15. apr 2017

@katarinka273 Aj ja sa cudujem a take nehorazne poplatky na sone ked mas na 3sona narok bez poplatku pocas tehotenstva hroza.Mne vzdy kontroluje krcok a aj ultrazvukom pozrie ci je vsetko ok som v 29tt a mala som 4sona bez poplatku.Stvrte sono bolo tak ze budem platit ale nakoniec gynekolog nechcel nic a pritom poplatok uneho bol 20e na vlastnu ziadost ultrazvuk☺a bola som spokojna ze malinka je ok od pocatia som na rizikovom tak som bola rada ze suhlasil stym ze mi ultrazvuk spravy aspon nestresujem a teraz 25teho idem znova na ultrazvuk to uz bude 5ty.

katie23
15. apr 2017

@erikababula Ani za morfologicky ultrazvuk si neplatila? Mala si 3D ultrazvuk?

erikababula
15. apr 2017

@katie23 Neplatila som ani za morfologicky nic a ani za glukozovy test.3D som mala raz ale tiez bezplatne

zuzka_ant
15. apr 2017

@ddgg tak mas toho dost to je mi luto.ale pre kila sa nestresuj to potom das dole....aspon mne to kazdy hovori a tiez sa kvoli tomu stresujem ale ja mam dost svoj ich kil nepotrebujem navyse 😕 prve babatko cakat?

katie23
15. apr 2017

@erikababula No ja za vsetko platim...😐 No co uz hlavne, aby bolo vsetko v poriadku...

kattky
15. apr 2017

Cisto super sviatky ☹ dnes sme mali pomaly dopravnu nehodu. Velmi som sa pri tom zlakla. Teraz vecer nasi utekali s babkou na chirurgiu, lebo zistila, ze cele brucho ma modre. Ked sa dary, tak sa dary 😢

ddgg
16. apr 2017

@kattky drzim palce aby bolo s babkou vsetko ok✊️ ja som sa tiez takto zlakla asi v 5m.. jazdia ako dementni niektori ludia, by som im vedela povedat par teplych slov...😬

renimac
16. apr 2017

@kattky vidím, že nie som sama. My sme volali mamine za 3 dni 4x záchranku a vlastne ani nevieme diagnózu. Mala veľmi vysoký tlak a triašku. V tomto stave som nič viac nepotrebovala ☹.

kattky
16. apr 2017

@renimac tak triasku mala aj ona ale nie vcera, ale minuly tyzden este. Vcera len brucho zistila, ze ma cele modre a ako nasi chirurgovia samozrejme nevedia,ze z coho a ze take nieco este nevideli. Poslali ju na ct vysetrenie, tak vraj je velmi zavodnena. Ostala lezat na internom na jiske.

kattky
16. apr 2017

@ddgg tak my sme isli a oco sa zapozeral na jedno auto, ktore trcalo v krizovate a jedna pi.. zastavila na prechode pre chodcov, ktory je riadeny semaforom cize ani stat tam nemala. Ja len pozeram, ze my furt rozbehnuty, tak som zacala zo strachu kricat nakolko som sedela v predu. Oco len strhol volant do vedlajsieho pruhu, lebo inac by sme narazili do nich.

renimac
16. apr 2017

@kattky aj mamina leží na internom. Akurát je blbé, že ja sa musím vrátiť do práce a bývam 180km od nej. Krásny záver tehotenstva...

kattky
16. apr 2017

@renimac tak to urcite. Ked sa dary tak sa dary. Dufam, ze vsetko oki dopadne. Ja co viem, tak vysoky tlak robia oblicky, ked nieco nieje v poriadku.

ttami
16. apr 2017

@kattky drzime palce,aby vsetko dobre dopadlo
Hypertenzia je bud primarna cize su problemy so ❤ alebo sekundarna,kedy je hypertenzia priznak ineho ochorenia napr.obliciek

kattky
16. apr 2017

@ttami vdaka

blondie257
16. apr 2017

Babenky,nemate niektora nahodou bolave brusko na dotyk? Nie celoplosne ale len na jednom mieste? Nemam tam ani modrinu ani prasknutu kozu,teda striu.....ale ked si prejdem po bruchu jemne tak na jednom mieste ma to boli...akokeby tam bola riadne bolava modrina uz na dotyk.

olylili
16. apr 2017

@blondie257 ja to mám a niekedy je to miesto ako keby aj strpnute vravela som to dr. a ten vravel že je to z toho ako sa koža rozťahuje

blondie257
17. apr 2017

@olylili aha....no moze byt...teraz brusko rapidne bude rast

olylili
17. apr 2017

@blondie257 to áno posledný trimestri drobci naberajú tuk a na váhe

blondie257
17. apr 2017

Este 89dni do terminu porodu 🤰

Babenky fajn veci tehotenske v lidli budu....

zuzacka16
17. apr 2017

@blondie257 ja uz len 83 dni..strasne rychlo to uteka..ano zajtra maju mat v Lidl chystam sa tam na tie leginy 😂😂 podprdu na kojenie tiez este nemam no to este asi pockam na neskor

blondie257
17. apr 2017

@zuzacka16 no to.cislo je orientacme..kto vie ci sa nase ❤ ❤ poponahlaju ci nie....
Ja sa chystam do lidlu aj na tricka aj leginy aj saty....ja uz dp veci co som mala doma nevojdem 😂 vsetko sa mi dviha na bruchu 😂

blondie257
17. apr 2017

@zuzacka16 hahaha ja som napisala ze ESTE 89 a ty UZ LEN 83....... Aby sme vas nepredbehli 😂

zuzacka16
17. apr 2017

@blondie257 hej mozu prist aj skor alebo neskor na svet 😉 ja som to myslela tak ze pre mna to nie je este lebo celkovo mi to rychlo leti uz sa to stale viac a viac priblizuje a zacinam mat pomaly aj obavy 🤐 ja sa este zmestim do veci nastastie aj do siat na leto ale tie leginy sa siknu veru 😉