Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@kattky juuj tak sa z vas este aj junovcatka 2017 stanu...
My na poradnu az 26.4 a ten posledny morfo ultrazvuk 9.5. Uz sa neviem dockat 😍 ze nasu susulku uvidim znova ❤
@blondie257 by si nenakúpila v Lidli 😀 skúšala som si tie legíny na trochu dlhšie ako obliecť-vyzliecť a padajú mi. S-ko veľkosť. snáď keď dorastie brucho budú sa mať kde zachytiť 😔
@blondie257
@zuzacka16 tak valibuk bude riadny asi 😂 ved kolko sa navystraja cez den. Dalsiu poradnu mam 9.5. a potom po dalsej poradni budem chodit uz kazde 2 tyzdne na poradnu. Chvala bohu vsetko v poriadku je. Mal 156 pulz a aj prietoky v poriadku.
@jance333 no ale zas kupis inde bez problemov,resp ani nemusis tehu oblecko len o.cislo vacsie veci..ked vobec.....ja zas ked som.sla u nas do tehu obchodu a za obycajne tehu tricko alebo tehu leginy dat skoro 19,90e a to najlacnejsie veci...tak radsej lidl...ved ja som v podstate spokojna s lidlom....😂
@kattky ja som zvedava ci sa aj nam posunie termin...zatial vobec....a aj osm zvedava ako ke otocena...naposledy stale zadockom dole...lebo sa tak vrti ze obcas mam.pocit ze salta stvara
@blondie257 všetko má pre aj proti 😉 ja zatiaľ nenosím nič vyslovene tehotenské, lebo mi je všetko veľké alebo také neforemné. uvidíme v lete. teraz mám pocit, že to brucho rastie zo dňa na deň, dnes musela pribrať min. 200g, celý deň ma tlačí a je mi tak nepohodlne, že nemôžem ani sedieť, ani chodiť ani nič.
@blondie257
@zuzacka16 tak nas je popredu. Teho 9.5. mi tiez budu robit velky ultrazvuk. Maleho mam vzdy otoceneho dolu hlavkou. Aj dnes som sa pytala ci nezmenil polohu, tak ze nie a ze asi uz ani nezmeni.
@jance333 no ja tak isto...uz dlhsi cas....ani sediet ani.dlho codit bo ma taci dole na panvu....ani lezat bo furt stucha do mna 😂 a spat ani nahodou
@blondie257 haha,tak neviem ci to je vyhoda :D trocha svalikov do ruk by som chcela nabrat,no dajak sa na mna nelepia :D
Baby mne sa dnes nic nechce....az tak ze ani spat ani bdiet ani robit....dnes som za lenocha
@blondie257 to z toho pocasia. Tu cely den prsi a tiez som zdochnuta total dnes :-P
@blondie257 no ja som doobeda vybavovala nejake veci a potom poobede len povysavala a pradlo poskladala..a konecne som veci pretriedila co budem prat a poviem ti ze mam toho dost skapata ak pes..pozri co veci mam mama moja sa mi smeje ze kolko deti cakam 😂😂😂
@zuzacka16 riaaadna kopa....ja huraa to mam za sebou a relativne v case ked som este ako tak mala energiu 😂
@kattky tu tiez prsi cely den...otras.....uz nech je tepla pekna slnecna jar....
By som aj lahla a spala ale ja kolkokrat lahnem mala zacne v brusku bojovat s priestorom a stucha vsade....
Minule som o 4tej rano sa prechadzala po dome aby som ju ukolisala doslova lebo vystrajala...asi mala trening karate abo jumpingu 😂 ....akonahle som lahla....znova kopala
@blondie257 bud rada ze to mas za sebou uz ja ked si predstavim to zehlenie tak dovi 😂😂 ruky a krize mi odidu..esteze aspon mala az tak nevystraja ako ta tvoja zeby ma nenechala v noci vyspat no mozno aj to pride 😁😁 a to pocko aj dnes u nas des a zima aka je brrr 😤😤
@zuzacka16 oc zhlenie...uf...na jednej.trane potrsenie z tych malinkych veci...na druhej strane horuco od zehlicky,státie,ako pises krize...uf...
Ja som to chcela mat skor za sebou,lebo si pamatam ako pri prvej dcere som to zehlila uz s velkym bruchom v 9.mes a bolo priserne horuco...manzel mi vtedy zapol ventilator aby na mna vialo pri zehleni...sak mi pot tiekol dole chrbtom.to bolo este u svokrovcov,a z titulu povier nerobit a nekupovat nic predcasne som to robila tesne pred porodom a som myslela ze dalsie 2 dni umrem na bolest krizov...
Tak.teraz chcem mat vsetko pripravene a posledny mesiac sa len vyvalovat vonku na hojdacke 😂 a cumiet do prirody
@blondie257 no budem si musiet asi sadnut k tomu zehleniu mam polohovatelnu tu dosku tak to hadam nejak pojde 😉 tak v 9tom urcite by som to nerobila ved ktovie ci budem vladat sa postarat o seba 😂😂 ked nie tento tak buduci tyzden to uz chcem mat poprate a pozehlene..hm povery a co keby sa stalo ze porodis skor?a nemas nic nachystane?to si ja potom neviem predstavit lebo moj ani pracku zapnut nevie nieto este zehlit 😁😁
@blondie257 tak ja to az take brural nemam v noci skor cez den vystraja drobec. V noci iba ak pojdem na vecko a lahnem, tak troska sa posudry a zaspi.
@zuzacka16 toho zehlenia sa obavam aj ja.
@zuzacka16 no mne sa to stalo,dcera sa mala narodit 15.9 a sekcia bola 23.8 zo dna na den...takze....som nemala absolutne nic,cestou od lekara,ktory rozhodol surne ze sekcia na druhy den,sme kupili len mne pyzamo do porodnice,hyg.potreby,plienky pre mimino do porodnice, ....z vybavy vanicku a svokra vysilovala,ze to ma cas....ja kukam a nu 😲 ci kus jej ..... Ale tak asi jej nedochadzalo co sa deje....ale budis minulost
Teraz ked zistila ze uz vsetko mam ( ja som.si radsej kupila vsetko sama,bo ona ked kupuje tak ...ehm....mimo ale brutal mimo vkusu) tak jak bola na navstevu na sviatky teraz tak musela mat pripomienky....no som ju ani nepocuvala radsej
Babenky budete nektora latkovat?
@blondie257 ved to si mala 3 tyzdne pred terminom vsak?to uz nie je take hrozne no pre toto lepsie mat veci skor pochystane..a teraz ako pojdes normalne ci sekciou?dobre ze ju nepocuvas a robis si po svojom ved ty vies co a ako najlepsie..ja to tiez nemam rada na poslednu chvilu..ja zaspavam s tehu vankusom teda on je do ucka a dam si ho nad zadok a z jednej strany aj z druhej ma obopinaju tie usi a spim vacsinou na lavom boku tak aj zaspavam a v noci sa prehadzujem aj na pravy..skusala som aj na chrbte no to mi nejak nepasuje ani predtym som nebola tak naucena 😉
@zuzacka16 ...termin bol podla menstruacie 15.9 a nikdy sa nezhodoval s ultrazvukom,tam bol termin 25.9....bola mensia,sa narodila ako 48cm a 3000g. Lekarka z novorodeneckeho vravela ze je mierne predcasne narodena akokeby 36tt-37tt,co jasne nie je az take zle.
Sak teraz vsetko dobehla ved bude mat v aug 11.r a vyska 163cm...rastie kdesi do nebies,a vyspelost aj 14.-15.r,jak.moja mladsia sestra 😂
A rodit ,lekar vravi stale o sekcii...tak uvidime
Tak.svokra to pripad.....vtedy sme zili u nich lebo sme stavali dom...teraz vo.svojom...ved vies..moj dom moje pravidla 😂
Sa pytam s tym zaspavanim,lebo donedavna som lezala v pohode na lavom boku...teraz asi tlacim malej nozicky tam tak ma kopne,na pravom boku ma hlavicku a ruky a ked tam lahnem zacme tiez vystrajat a na chrbte ja neznasam spat (mojapoloha je na bruchu) no jej to najviac vyhovuje,ja si ten "šuľačik" vopcham pod chrbat resp pod pravu stranu len,sa opieram on,tak ze lezim akokeby pol bok a pol chrbat,nohy skrcene a vylozene na manzelovej prikryvke( ked nie je doma) ...a aj to obcas mala protestuje....
A neda spat ...kope co mi brucho skace
@blondie257 to nie je take hrozne 36-37tt..nam na predporodnej priprave hovorila ze bezne uz aj v 37tt rodia a je to normalne 😉 a tak zas taka mala nebola teda vahovo aj fajn a sama vidis ze vyskovo je teraz v pohode a ako sa hovori dobreho malo byva 😉 jaj aj teraz sekciou teda asi pojdes?ja som zvedava ze co ja bojim sa aj aj 😂😂
A tak v kazdej rodine je nieco ja tiez si robim po svojom aj ked priatelova nevlastna mama mi teraz cez sviatky povedala ze prat veci mam este cas no ja to uz aj tak budem..
Inak ty mas malu teda priecne ulozenu??lebo ja hej a presne ako ty pises vlavo nozicky a vpravo hlavicka teda tak bola naposledy ked sme boli na 4D foto..a tiez sa smejem ked sa dam na lavy bok ako ju citim no nie je to az take ze by ma isla vykopat nastastie 😂😂
@blondie257 ja zaspavam na hociktorom boku. Teraz lezim na chrbte a tiez sa uz nesudry. Asik spinka cize do rana uz pokoj 😉
Ahojte 🙂 dnes na poradni všetko v poriadku rastieme ostošesť veď máme 1440 gramov 😂 vraj sme troška väčší ako priemer 🙂 a najlepšie je že už nebola krv v moči 🙏 tak som šťastná 😇

@ssiska_1 svagrina si pochvalovala 1 pre novorodeniatko,avsak pre starsie uz nie.
@jarunka102 aj ja chcem byt utla 😂