Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
Baby mam otazocku...malemu sme kupili takeho plysaka je to taka ovecka co hra zvuky tlkotu srdca, vody, vetra ci co to je 🙂 a podobne... a chcem sa spytat ze ako to mam sterilizovat...kedze na plysaka jasne ze sada prach bo do pracky ho dat nemozem lebo ma v sebe zabudovane tie tlacitka na tie zvuky..tak ak by ste mi vedeli poradit nejaky iny sposob jak to dezinfikovat
@blondie257 ze vraj tie jednorazove sa daju aj oprat ale ale mam ich tam 3kusy a viem ze ich asi nosit nebudem aj tak lebo po cisarskom to drazdi tu ranu
@erikababula ja si tiez ich kupovat nebudem iba tie vlozky velke mam kupene.
@kattky ja mam aj poporodne vlozky aj normalne naturely tie su najlepsie...uz mam vsetko zbalene tak som zvedava ci do toho 15teho vydrzime doma☺
@erikababula no normalne mam tie naturely tiez aj poporodne mam ale take ako klasika vlozka,len som premyslala nad tymi poporodnymi akokeby nohavickami.....ale pri cisarskom mas pravdu drazdia ranu,ja uz ani nepamatam ako som to riesila pred 10/11rokmi po sekcii.
@blondie257 To su roky☺ moja dcerka ma 7 a syn 2.5roka tiez som pri synovi nevedela co mam zobrat do porodnice mala som chaos moc sa neriadim stym co je na internete pisane tak som dostala tlacivo od lekara co si zbalit....ale kopu veci som tam nevyuzila.
@kattky cauko mici 😉 ja som spokojna..je to 5 sedeni a platila som 10 eur..este mame 2 a koncime..cvicime tam a potom nam hovori o porode ako dychat si nacvicujeme a tak podobne..robi to porodna asistentka z nemocnice kde pojdem rodit..keby si teraz sla este stihas..my by sme uz mali aj po tom kurze no bola Velka noc a potom ona bola prec tak preto este 2 sedenia..jedno dnes mame a buduci tyzden posledne bude..aj do porodnice pojdeme kuk 😉
@blondie257 ahojcek 😉 tak ti posielam zoznam tych veci co treba do porodnice je tam aj pre babo no toho vela netreba 😉
@zuzacka16 dakujeeeeeem 😘
@zuzacka16 sobasny list?ja som to nepotrebovala.
@erikababula tak vsade pytaju nieco ine..toto nam dala porodna asistentka na kurze..
Cafte kocky..
Tak ja po poradni...stav rovnaky,otvorena na 1 prst,dalej doma cucat,magnezko a utrogestan a dufat ze este aspon 5 tyzdnov vydrzime....😟Toz som rada ze sa to nezhorsilo aspon a ze este nejaky ten tyzden potiahneme...idem sa naobedovat bo uz mi oci idu krizom😂Pekny dnik vam prajem😉
@matulka1981 kedy mas termin?
kocky kde sa daju kupit nejake pekne kosele alebo pyzama do porodnice pls?.....sak kukam kade tade po nete a bud maju len s takymi obrazkami vselijakymi a to nechcem, alebo potom za 4O evri a to za koselu nedam😉
@kattky 4.7. podla menstruacie, podla UTZ 30.6
@matulka1981 ja som si kupila na Ukrajine no co som pozerala u nas v Mi, tak mame aj obchod sa vola Textil market a tak tiez maju pizama do porodnice za nejakych 8€ lebo v detskych obchodoch aspon tu u nas za tie iste chcu od 20€ a vyssie
@matulka1981 ja podla menstruacie mam 6.7. a podla ultrazvuku som mala 3.7. no bola som v utorok na poradni, tak mi posunul termin na 1.7.
@kattky a ty kedy mas presne?pozeram ze sme rovnaky tyzden👍Ja ale teda pojdem asi skor lebo mam mat planovany cisarsky....teda ak vobec vydrzime pokope nejako do konca....a tie kosele ja teraz musim cucat s nohami hore tak potrebujem cez net objednat....a nikdey nic nevidim pekneho....tak 20€ by som dala ale 40 mi pride uz fakt ze dost...idem popozerat este kdesi cosi😉
@matulka1981 to mas pravdu, ze 40€ je uz ozaj prehnane. Mne zatial hovoril doktor, ze idem prirodzene rodit. Maly je vzdy otoceny dole hlavkou.
@kattky moj je tiez dole hlavou uz,ale som mala predchadzajuce dva akutnym CS tak teraz minhned na zaciatku povedal ze nech sa nad inym ani nezamyslam😉Len teda este vydrzat co najdlhsie 2in1 treba🙏
@matulka1981 skus pozriet aj tu v bazariku na konikovi alebo http://www.taxikashop.sk
@ttami dakujem idem kuk😉
@matulka1981 aha, tak to je potom samozrejme. Moja sestra mala prvu dceru na sekciu a kedze pevy porod isla sekciou, tak uz aj druhy jej tak urobili hoci maly bol otoceny dole hlavou.

Ja vzdy rozmyslam ci sa prihlasit na ten predporodny kurz, alebo nie ...