icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

blondie257
24. apr 2017

@ashley31 dakujem 🙂

@zuzacka16 ..aha....no neda sa vsade cez nemocnicu,teda ziadneho lekara ani mimo...hm....ja by som chcela na tie ctg chodit iba k jednemu lekarovi na konzultaciu ... Resp.ak bude sekcia aby sa len jeden lekar mnou/nami zaoberal...

zuzacka16
24. apr 2017

@blondie257 minule na kurze ked sme sa pytali ci sa da zazmluvnit lekar tak povedala ze by len potom 3 lekari rodili 😆 a sekcie nechcu moc robit v nemocke kde pojdem rodit takze asi tak..uz teraz som z toho v strese ze keby nahodou musim ist sekciou ze co urobim 😏

blondie257
24. apr 2017

@zuzacka16 ak bude sekcia budu musiet...aj v BJ je to tak....zastanci prirodzeneho porodu ale akje to akutne,nevyhnutne...tak.urobia

zuzacka16
24. apr 2017

@blondie257 tu v TN je to tak ze ked mas aj sekciu odporucanu inym lekarom tak si ta zavolaju a prehovaraju ta aby si isla prirodzene..uplne na hlavu je im jedno na zdravi matky a dietata..tabulkovi magori 😠😠

slimstar
24. apr 2017

@zuzacka16 to fakt ? šokujúce
uvidíme, ako to bude tu v Pn, ja si nebudem zajednávať lekára, že vraj sú všetci dobrý. Ten epidurál si nedám, keď človek nič necíti, tam dole, ako môže tlačiť ? A počula som nato aj škaredé veci. Ja by som chcela rodiť prirodzene, ak by boli problémy, tak samozrejme sekcii sa nevyhnem.
Mám kúpiť aj tú odsávačku, či nie ? Niektoré to velmi chvália, iné, že to použili 3 krát.

blondie257
24. apr 2017

@zuzacka16 neznasamtakych lekarov...ved ideo zdravie ci zivoty... Ochhhj
@slimstar odsavacku mam,noci ju pouzijem,kto vie...pri prvej dcere som nemala,kebyze som mala,mozno by sa mlieko spustilo.....kto vie
Teraz radsej mam....mozno...snad ak bude problem.pomoze..uvidime

slimstar
24. apr 2017

@blondie257 aha, tak idem ešte odsávačku zhánať. 🙂 Najlepšie je hladať košelu s gombíkami vpredu, v celom auparku nič také nemajú. A ešte mám toho na zozname dosť. Dnes som kúpila plienky a velke poporodne vložky, hned bolo fuč 15 euro.

zuzacka16
24. apr 2017

@slimstar
@blondie257 no zial je to tak co mi viacere rodicky hovorili a doteraz som verila ze je to naj porodnica na SK ale to len preto lebo nechcu robit sekcie a preto si drzia rebricek..odsavacku ja zatial nemam do nemocnice ju netreba a potom uvidim ked tak potom kupim..ci vyuzijem epidural ci rajsky plyn tiez neviem to vsetko bude zalezat od toho ako sa budem citit..

kattky
24. apr 2017

No daco brutalne ako ma posledny cas pali zaha. To ten nas fesak bude teda riadny vlasac.

senta_sofia
24. apr 2017

@slimstar mna do PN posielali, ze ked chcem fiknut, pohoda 😉

diannna
24. apr 2017

@blondie257 acylkofin som brala ked som mala 15rokov. Ten liek si pamatam. Ale uz mi potom nezaberal. Ja mam na migrény osvedčený sumatriptan a relpax alebo sprej do nosa imigran. No nic z toho počas tehu nemozem tak len ten paralen. Ale nikdy mi nezabral len teraz v tehu hej ale musim si dat za nim kavu zrnkovu. Ale strasny pozor si dávam na to co zjem vo viem co mi vyvoláva migrénu a presne ako píšeš prvé tri mesiace som bola bez migrény a potom sa zas spustili.... ale uz to nejako dobojujem. A verím tomu ze po pôrode nam migrény prejdu.

diannna
24. apr 2017

@senta_sofia ja sa bojím aj toho ze by mi mali davat nieco od bolesti a uz vobec nie vyvolávačku. Lebo ja to mam uz vsugerovane v hlave ze mi z toho zacne búšiť srdce. A umrem tam. Tak aj ked som si dala raz cipok infometacin na migrénu co mi predpísala neurologicka ze mi tak srdce busilo a zdvihol sami tlak, ze mi museli volať zachranku. Čiže ja chcem vsetko prirodzene. No neviem co na zo povedia lekári

senta_sofia
24. apr 2017

@diannna za seba ti mozem povedat,ze hormony su uzasna vec, 90% veci,co ti teraz napada a vnimas ich katastroficky, tak ti v priebehu porodu isto nenapadne 😉

partishka
25. apr 2017

Baby je to ok ak mam obcas taku slabsiu bolest v podbrusku ako kebyze mam dostat kramy ? Som v 30 tt...ta bolest je taka slabsia a trva tak mozno pol hodku a potom to zmizne

ttami
25. apr 2017

@blondie257 ja urcite nie,aj tak nijakeho dr.nepoznam,a aj sa bojim,zepotom sa mi nebudu venovat,kedze budu cakat na zazmluvnenejo dr.abo pojde na dofcu,kedze bude dovolenkove obdobie , bude chciet potom vyvolavat porod😒 a aj tak nikdy neni zaruka,ze vsetko dopadne dobre pri zazmluvnenom.....😒

blondie257
25. apr 2017

@ttami jj uz sa stalo.velakrat ze lekar bol zazmluvneny,na porod prislo v noci a telefon vypnuty

@diannna mne zas lieky od neurologicky...teda vsetky tie ...triptany.... Nezaberali..
Najprv som mala brat pri priznakoch flugalin a potom ak nezabralo ta cinnie.....tesne pred otehotnenim mi predpisala nejake ine triptany a aj ten relpax a brufen pri stuhnutosti ....
No nic nezabralo,....
Ja len ten acylkofin......ticho,tma,ladovy obklad na celo a spat.....co sa v robote nedalo samozrejme....no kolegyne to chapali ked ma videli ako vyzeram a boli ustretove

blondie257
25. apr 2017

@kattky aj mna....a nedajboze si lahnut ....ble

kitty18
25. apr 2017

@kattky ja som na tom tak isto 😂 sa uz snejem ze mala bude mat vlasy po zadok uz od narodenia 😂

katkadurikova
25. apr 2017

@ttami dakujem za povzbudenie :D

kattky
25. apr 2017

@kitty18 Tak dievcatko ked, tak v pohode, ale chlapcovi vrkoce budem robit? 😂

kitty18
25. apr 2017

@kattky to nevadi 😂 aj moj brat maval dlhe vlasky bol ako babika 😂 bolo to strasne zlate...

kattky
25. apr 2017

@kitty18 priatel moj aj jeho mama maju brutal huste vlasy, tak asik bude po nich drobec.

senta_sofia
25. apr 2017

@kattky ja ta sklamem asi,ono je to zrejme dalsia povera, ja som mala take vlasate babo, ze po porode nemal pomaly prechod medzi obocim vlasmi a pankaca jak lusk a zaha ma nepalila vobec 😀

kattky
25. apr 2017

@senta_sofia tak ja viem, ze to sa iba vravy. Uvidime ake budu tie nase drobatka. Ja si ani neviem predstavit ako bude vyzerat, ale viem, ze pre mna bude najkrajsie. 😍

diannna
25. apr 2017

@senta_sofia mna tiez vobec nepali, tak podla toho budem mat malú plešulu 😜.

senta_sofia
25. apr 2017

@diannna aby si nemala Elvisa v zenskom vydani 😀

matulka1981
25. apr 2017

juuuj babule mna tiez pali zaha ako fras.....ale teda hlavne v noci, cez den celkom v poho....ale v noci aj 2 x si musim dat maalox a spim uz takmer po sediacky....

katkadurikova
25. apr 2017

mne na palenie zahy pomaha banan :D

erikababula
25. apr 2017

Ahojky babenky dnes som bola na poradni malinka pribera ako ma teraz vazi 1516g tak som stastna neskutocne vsetko je ok☺uz sa nam termin pomaly ale isto blizi☺

ashley31
25. apr 2017

Dievcata az mi je do placu...cim viac drzim diabeticku dietu tym mam horsi cukor rano...uz treti den po sebe cca 6 ...potom cez den je to uz ok...davate si aj druhu veceru ?