icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

stanka04
26. apr 2017

Baby, mna pri malej riadne palila zaha, narodila sa s riadnou hrivou a nevypadali jej tie vlasky, takto mala na krstinach 😅
A teraz zaha este horsie, tak som zvedava....

gabrielita3
26. apr 2017

Mna tiez palila zaha v prvom tehotenstve a teda riadne a nic nepomahalo a mala ked sa narodila tak mala 4 vlasky na hlave 😂

kattky
26. apr 2017

Ja ale som pazrava. Prave som na posedenie zjedla 820g plechovky zavaranych broskyn 😂

slimstar
26. apr 2017

@kattky 🙂 ja zasa ládujem krémeše, máme tu novú cukráreň a sú vynikajúce, čerstvé 🙂 Včera som pozerala svoje fotky, no hrúza, takáto som nikdy nebola, budem musieť makať potom a žiadne krémeše. 🙂

petrikazuzka
26. apr 2017

Ahojte baby, neprispievam tu velmi...chcem sa spytat, ci niektorej z Vas povedal lekar, ze mate velke babo...podla menzesu som v 26.tyzdni, kedy babo ma mat cca 750g a podla vahy babatka v 28.tyzdni vaha je 1100g. Paradoxom je, ze mam take mini brusko, ze vyzeram ako v 5.mesiaci 🙂

ssiska_1
26. apr 2017

@petrikazuzka moja mala je cca. 2 tyzdne vacsia ..ale ma byt po kom leno ja som sa narodila 4,5kg a manzel 4,3kg ..takze to berieme normalne ze cakame mamutika 😃😃😃

stanka04
26. apr 2017

@petrikazuzka U nas detto, vraj to nebude drobcek, zatial vacsi o 2 tyzdne... Ale nerobime paniku, su to len odhady, hlavne nech su babatka zdrave.

kattky
26. apr 2017

@slimstar no ja zase vzdy pozeram na veterniky ked som v kauflande a je tam hned aj cukraten no zatial som si nekupila. Vzdy vyhrala nad nim zmrzlina, alebo nanuk.

kattky
26. apr 2017

@petrikazuzka mne naposledy povedali, ze maly ma nadvahu lebo viacej vraj vazil ako by mal. Teraz uz dlho mi nevravel doky aky je maly velky a kolko vazi. Teraz len hlavicku premeraval mu a len posunul mi opat termin blizsie k junu.

ashley31
26. apr 2017

Dievcata s cukrovkou,taka perlicka 🙂 dnes mi dala kamoska svoj glukomer, co nepouziva,aby som si merala s nim cukor a svoj "posetrila " len na to meranie pre doktorku ...ale ja som zmerala na oboch naraz a na 1. hodnota 5,2 a na 2. hodnota 6,5 ... tak kde je teraz pravda ?? 😀

blondie257
26. apr 2017

@kattky ja som sladke vobec nemusela od zaciatku tehu,ak zjem.sladke je mi blee....ale zato zmrzlinu teda moze 😂

Ja som dnes bola na poradni,no iba klasika krcok vysetril a hotovo. 😕
Takze aka je mala velka sa dozviem az na tom ultrazvuku v 31.tt
Ale podla posledneho termin sedi furt na 15.7,takze sme tabulkove miminko,ani vacsie ani mensie 😂

No uvidime....uz sa citim jak velryba..ufff tolke kila mat....
Asi budem s malou po nasej hornatej dedine spacirovat 3x denne aby som sa dala do normalu po porode

ssiska_1
26. apr 2017

@ashley31 to vazne???? Odpadnem. Inak nemala nahodou stare tie meracie papieriky? Neviem ci to ma vplyv alebo nie 😳

ashley31
26. apr 2017

@ssiska_1 no naozaj,nabuduce to odfotim a dam to tu ...vsetko je v zaruke ..este som aj baterky vymenila

ssiska_1
26. apr 2017

@ashley31 zober to lekarke ze co ti povie 😂😂😂

ashley31
26. apr 2017
ashley31
26. apr 2017

@ashley31 ten cierny je moj a ten farebny od kamosky...merala som pred chvilou z toho isteho prsta 😀

ssiska_1
26. apr 2017

@ashley31 kokooos a teraz co? Robis tu paniku kvoli cukrovke a nakoniec je mozno na houby glukomer!!!

ssiska_1
26. apr 2017

@ashley31 zisiel by sa ti este jeden aby si vedela ktory sa priblizuje k realite!

slimstar
26. apr 2017

@petrikazuzka mne povedali, že mám zhruba o dva týždne bábo. Ja mám zasa obrovské brucho. Každá žena to má inak, zaujímavé. Inak neviem ako vážia to bábo, čítala som aj tu, že hovorili niektorej, že jej bábo má 3400 g a hned v ten den ako porodila, tak malo 3000 g, tak nejako, jednoducho nie je to presné.

kattky
26. apr 2017

@slimstar Tam sa berie odchylka + - pol kila

slimstar
26. apr 2017

@kattky a ja mám tiež termín 15.7. a rodím v Piešťanoch.

kattky
27. apr 2017

@slimstar ja mam termin 1.7.

petrikazuzka
27. apr 2017

Ano pocula som, ze niekedy tie ultrazvuky mozu skreslovat presnu hmltnost babatka...inak zvracali ste niekto potom co ste zobrali glukozu na test na cukor?

blondie257
27. apr 2017

@petrikazuzka pri prvej dcere mi vraveli o vahe 3,5kg a dlzke 52cm...narodila sa 48cm a 3000g

A ano odchylka merania vahy je okolo 500g avsak nie vzdy to plati...takze ....

petrikazuzka
27. apr 2017

baby poradte mi som zufala, po teste na cukor, som tu glukozu vygrcala...teraz idem opat na odber po2hod. mam to povedat sestricke, ci kaslat na to 😢 uz nechcem ten test absolvovat, niektore zeny to odmietli,co som citala... vobec neviem ako to riesit...nemusela som cakat v cakarni, isla som k manzelovi do prace...

senta_sofia
27. apr 2017

@petrikazuzka normalne jej to povedz. Ja som z tych co odmietla.

nenuska25
27. apr 2017

@petrikazuzka urcite jej to treba povedat

ssiska_1
27. apr 2017

@petrikazuzka no ja som mala hranicne hodnoty a teraz si musim pravidelne merat a je to brutalne otravne, ale zas na druhej strane ak chces mat istotu ze babo bude zdrave tak ja by som to povedala sestricke urcite ..tie nasledky tehu cukrovky na babo su napr. take ze babo krasne rastie dokonca vie byt vacsie ale organy su nevyvynute. Vies osudis len samu seba.

sanylind
27. apr 2017

@shannonldy Ahoj trocha sa vterknem tiež som bola včera na diabetologiu a mne rozpisala 21 SJ na deň od zajtra sa idem merať a uvidíme ale riadny chaos z toho mám.

shannonldy
27. apr 2017

@sanylind Ahoj, drzim palce, aby si z toho bola mudrejsia ako ja 😆 Ako ti to rozlozila, prezrad.?