icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

lilianna1xs
28. apr 2017

@slimstar
Pred týždňom porodila svagrina chlapčeka 4,250kg 56cm museli robiť cisársky keď išla rodiť mala 85kila .No ja mám teraz 74kila.

ttami
28. apr 2017

@blondie257 cena je celkom dobra,ja som pozerala na stranke scanquilty,ale v eshope asi nemaju,asi maju len v obchode, popytam sa aj v babetkove abo v maderne,hovoria ze kokosovy a pohankovy su dobre,obycajny madrac a clovek ma problem sa rozhodnut a de su este dalsie veci😒

olylili
28. apr 2017

@lilianna1xs moja prvá mala v 30tt okolo kilo a pol narodila sa 4200 a 53cm miesto cisaraku mi radšej zlomili kliestovim pôrodom panvu tak ty pocitaj s tou váhou okolo 5kg keď nie viac sa mi zdá veľa ťa váha

lilianna1xs
28. apr 2017

@olylili Nechcem tolko jest haha lebo ani nevladzem chodit.radsej ovocie si dam v noci ked pride namna hlad.Ale keď idem do mesta no vkuse mi treba cikat na nervy každej restike musím sa zastaviť na wcko.kocik keď som išla kupovať som nemohla dlho vyberať kvôli wcku.🙂

olylili
28. apr 2017

@lilianna1xs to s tým mám aj ja problém priberať nepriberam mám 60kg keď idem rodiť nejakých 62 a to doslova žerem no len bábätká u mňa rastu obe mali vyše 4kg teraz to bude fešák tak som zvedavá koľko bude mať 😀 ale už cisarak tak mi je to jedno nech ma aj 5 kíl 😀

renimac
28. apr 2017

@olylili nestras ma 😲 maly mal v 31tt (podla UZV 33tt) 1648g. Pozerala som tabulky a je to bezna norma. Tak verim, ze bude mat max. do 3500g.

lilianna1xs
28. apr 2017

@olylili kedy máš ty termín?

olylili
28. apr 2017

@lilianna1xs a myslela som váhu bábätká nie teba 😊 keď nemáš cez 100 ešte je to v norme 😀

olylili
28. apr 2017

@lilianna1xs termín mám 21.7. malý je vraj väčší ale termín mi neposunul tak neviem kedy naplanujeme sekciu a ty?

lilianna1xs
28. apr 2017

@olylili 16.7 mám termín môj prvý syn sami tiež narodil 16.7 takze by spolu oslavovali.

olylili
28. apr 2017

@renimac mne tiež vraveli že je to norma no nie pre mňa ja som veľmi úzka tak ma doslova roztrhali 😀

olylili
28. apr 2017

@lilianna1xs jeeeeej ako vám to super vyšlo keby ste tak chceli naplánovať ta tak nenaplanujete😀

renimac
28. apr 2017

@olylili tak ja som zacinala na 50kg 😉, ale verim, ze to dopadne dobre 🙂.

lilianna1xs
28. apr 2017

@olylili každý deň musím zjesť zákusky alebo torty tak mi to žiada )))))).Muz mi vravel po pôrode moja som zvedavý koľko schudnes bo Dajak tá posteľ je nám už mala))))).😝

olylili
28. apr 2017

@lilianna1xs jeeeeeeeezisi ja tiež zákusky a zmrzlina až sa trasiem keď to nemám som agresívna 😂

lilianna1xs
28. apr 2017

@olylili ken ten vekový došiel je dosť veľký ))))chlapec ma 13rokov.Som mu vravela budeš musieť sa zapájať z prebaľovanim syn mi nato to sú výhod z hlavy ja len ju budem kojiť hahaha.

lilianna1xs
28. apr 2017

@olylili teraz ma trápi to počasie mám astmu teraz tak ma duši Jak kašlem ma nenormálne boli pod bruchom dnes lekár mi dal lieky tak už trocha menej kašlem.

olylili
28. apr 2017

@lilianna1xs ja mám kocky 9-6 ročne zatiaľ vravia za mi budú pomáhať no do kedy im to vydrží to neviem 😀ja mám silnú alergiu astma mi po puberte zmizla no v tomto období stále upchatý nos a ťažšie sa mi dycha a to počasie je strašne

lilianna1xs
28. apr 2017

@olylili dievčatá sú šikovne chlapci su taký spomalený Haha a hlavne môj lenivy 100krat mu poviem niečo ide do izby vráti sa a povie mi mami čo som mal urobiť ,proste ma ma na háku.😍

olylili
28. apr 2017

@lilianna1xs prvú mám takú salamistku 😀 menšia porobi toho viac ...Môj malý má už tri dni takú blbu polohu že má jeho kopance normálne bolia a aj celé podbrusko ako na krami

lyly11
28. apr 2017

@slimstar je to klasický ultrazvuk kde pozerá či je dosť kyslíka 🙂 úplne v pohode

@blondie257 aj mne bolo už dlho..
🙂) ale zbehne to určite

lilianna1xs
28. apr 2017

@olylili to presne aj ja mám lekár mi vravel že mala dvíha si nohy ku tvári večer neviem ani spat.porodu sa nebojíš?ja mám strach neviem si už predstaviť tie bolesti už som sa informovala o pôrode vo vode chvália to.uvidime

olylili
28. apr 2017

@lilianna1xs no hej môže byť byt lebo sa aj vytláča strašne potom sa mi ani chodiť nedá...Pôrodu aj hej keď už viem čo ma čaká niekedy ma až taká panika prepadne či to už po tretíkrát zvládnem lebo pri každom som si povedala že už nikdy v živote 😀 voda vraj pekne tlmí kontrakcie

lilianna1xs
28. apr 2017

@olylili to máš už skúsenosť ))))).ja po 13rokoch zasa rodiť tak dvakrát mi to neni jedno.Ale keď prídu bolesti tak podľa mna už to ide.Muz a mama budú pri mne tak dúfam te im neublížim Haha

lilianna1xs
28. apr 2017

@olylili už máš všetko pre malého nakúpené ?

olylili
28. apr 2017

@lilianna1xs tak ty si už zase ako prvorodička 😀 noooo tak podporu budeš mať super vieš čo lenivá som nič sa mi nechce chystať kočiar mám veci ešte nejaké poprat pozehlit aj plienky mám ešte kozmetika a pre seba vložky a košeľu s krátkym lebo obe som mala v zime mám len s dlhým rukávom a ty?

lilianna1xs
28. apr 2017

Už pre malé mám všetko nakúpené aj kocik už len pre seba musím kúpiť pyžama podprsenky som už kúpila lebo už ich nosím nemozem nosiť podprsenky iné bolia ma prsia

lilianna1xs
28. apr 2017

@olylili Ale teraz mám take výtoky pri synovy som vôbec nemala teraz musím intímku vkuse nosiť .

olylili
28. apr 2017

@lilianna1xs aj mňa bolia keď mám nedobru podprsenku doma chodím bez 😀 a zase pociťujem poobede únavu ako na začiatku a v noci nemôžem spať stále sa budím

olylili
28. apr 2017

@lilianna1xs no nápodobne kvantum intimiek kupujem katastrofa stále ako pocikana