icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

katie23
29. apr 2017

@lilianna1xs Krasna vybavicka...princeznicka uz teraz sa musi tesit❤👧😍

juliane126
29. apr 2017

@slimstar urcite si daco kup a pokial nemas obrovske prsia staci aspon nejaka elasticka lambada, kt. ti padne bezohladne na to, ci sa ti zvacsia prsia o 1 ci 2 cisla. Prve dni su dost citlive, hlavne ak si dobre pospis a rano sa zobudis so ,,silikonmi,,.
Vela zien ked koji, tak im zacne mlieko vytekat i z prsnika, z kt. nekoja a nielen par kvapiek. Takze bez podprdy si nemas kde nalepit ochranne podlozky a chodit oblepena mliekom nie je nic prijemne.
Ja mam z H&M kupene, tak dufam ze mi pasnu i potom. Len mi je divne, ze potrebujem i väcsiu velkost. Namiesto 70 uz 80 a uz dost dlho.

ttami
29. apr 2017

@slimstar ja mam tiez podpiry z H&M-ka take bez kostic a vystuze a uz,aj teraz nosim,su mi prijemnejsie ako tie vystuzene,nic ma netlaci😉

kattky
2. máj 2017

Dievcata mate uz aj vy neskutocne bolesti krizou? Ja hrozne 😒 vcera som az plakala z toho. A este ked lahnem na chrbat, alebo dlhsie kustik chodim, tak ma reze v podbrusku 😢

matulka1981
2. máj 2017

Dobre ranko...
Tak a u nas zase leje....😩Esteze cez wekend bolo ako tak pekne....
Ja som si tiez podprdy objednala dve z hmka,ale este mi neprisli asi dnes alebo zajtra balik dorazi tak som zvedava ci som trafila velkost...viac si ani nebudem kupovat lebo aj pri prvych dvoch som nosila uz potom doma iba obycajne a nie kojace,odhrnula a bolo...😂
A minule som riesila tie nocne kosele zak nakoniec som si objednala dve z astratexu a super...👍
Mna v noci taaak strasne boleli nohy,v podstate skoro kazdu nox ma bolievaju ale dnes teda extrem,musela som si zo zufalstva dat panadol a ladovu sprchu a asi 3 x v noci som natierala...toz budem musiet asi na cievne behnut ci chcem ci nechcem...
Pekny den vam prajem😉

matulka1981
2. máj 2017

@kattky mna krize ani nie,iba tie nohy ako som pisala vyssie a zaha ale to iba v noci celkom...zas mi na to celkom dobre zabera maalox...toz vidim ze kazda mame nieco😂😉

renimac
2. máj 2017

@kattky mna krize bolia uz asi tyzden a hlavne vecer aj podbrusko ako ked ma prist MS. Zevraj poslickovia.

ashley31
2. máj 2017

@matulka1981 aj mna tak bolia nohy! Ja uz neviem niekedy co by som s nimi robila 😕 vykladam,s chladivym gelom mastim a stale bolia 😢 v noci kvoli tomu ani nespim

senta_sofia
2. máj 2017

@ashley31 a magnezium nepomaha na tie nohy? Mna teda len krce chytaju...

katie23
2. máj 2017

@senta_sofia Mne pomaha na tvrdnutie brucha...ale kamoska brala na krce v nohach a pomahalo jej to...

olylili
2. máj 2017

Dnes poradňa super výter všetko ok pribrala som len 2kg na to koľko žeriem neviem kam to ide 😀 a o dva týždne ultrazvuk 😊

senta_sofia
2. máj 2017

@katie23 ved aj mne,ked si nedam, tak v noci ked sa natahujem,tak ma skoro vzdy trafi do lytka

senta_sofia
2. máj 2017

@olylili ze 2kg, ved ty odides z porodnice na - 8kg 😀 keby sudim podla seba 🙂

olylili
2. máj 2017

@senta_sofia ja som ani v predošlých tehu nepribrala veľa všetko išlo len do brucha z pôrodnice si odchádzam ako by som nerodila ani brucho nič ďakujem mamke za gény 😀

ssiska_1
2. máj 2017

@ashley31 aj mna tak nohy bolievaju ..uz by som ich aj na plafon dala!

kattky
2. máj 2017

@renimac mna krize dlhsie uz bolia no v poslednom case je tp daco hrozne ☹ som vcera dlho sedela, tak som myslela ze zosalejem z tej bolesti.

kchan
2. máj 2017

Baby z Ba, prosim poradte... kde ste boli vy/ alebo kam sa chystate na ten posledny velky ultrazvuk ?? Mne dala dr. vymenny listok na Antolsku, no tam ma uz dva krat nezobrali, takze tam nejdem ani skusat volat..takze to chcem riesit u sukromnika...dakujem kazdej za typ 🤗

kchan
2. máj 2017

@kchan oprava *tip 😂

olylili
2. máj 2017

@kchan prečo do nemocnice? Mne bude robiť môj dr. Myslíš ten v 36-tom?

kchan
2. máj 2017

@olylili moja dr nerobi tieto velke ultazvuky ( asi nieje na to specializovana) preto posiela na Antolsku do nejakej ambulancie, kedze mas narok na tieto 3utz bezplatne, ale mna nechceli zobrat uz na zaciatku tehu ked sa robilo nt+nb...a potom ani na morfo ma nezobrali... neviem kedy presne sa robi tento posledny utz ale na vymenny listok mi dr napisala aby som sa objednala po 9.5 to uz budem prebiehajuci 32tt

partishka
2. máj 2017

Baby uz treti den mam teplotu co okrem paralenu zabera?

kchan
2. máj 2017

@olylili teda prebiehajuci 31tt

olylili
2. máj 2017

@kchan jaaaj ja som na 18.5 u svojho ....A keby si sa objednala k môjmu?

olylili
2. máj 2017

@partishka nič okrem paralenu nemôžeš veľa pi aj čistú vodu s citrónom kyslé tiež znižuje

jance333
2. máj 2017

@partishka čaj s medom a citrónom, veľa veľa citrónu. minulý týždeň som mala šialenú nádchu, úplne upchaté dutiny a čajíčkovaním mi to prešlo za 2 dni. teploty síce nezvyknem mať, ale na vypotenie pomôže.

kchan
2. máj 2017

@olylili ako sa vola tvoj dr prosim?

olylili
2. máj 2017

@kchan Milan Vanko v Senci

slimstar
2. máj 2017

@senta_sofia haha aj mne sa to robí, po mimovoľnom naťahovaní, dostanem vždy krče do oboch lýtiek, ešte v polospánku 🙂

Dnes som bola na ultrazvuku, bábo je otočené dole hlavou a má 1250 gr, som v 30 tt. Pridávam sľúbený zoznam, čo si treba zobrať do Piešťanskej porodnice. 🙂

kchan
2. máj 2017

@olylili idem ho pozriet, dakujem 🤗

makitka1
2. máj 2017

Ahojte, dnes sme boli na ultrazvuku 31tt a naša Bambuľka ma 2kg 🙂 doktorka povedala ze je to v poriadku co si myslite?