icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

libaliba
7. máj 2017

Čierna farba je smutna mame preto takyto 😇

zuzka_ant
8. máj 2017

@lilianna1xs pozerala som po nete aj na slovensku ale bojim sa objednat lebo neviem potom ako by som riesila reklamacia keby nieco.tak asi kupim drahsie ale aspon ziadne starosti okolo.

lilianna1xs
8. máj 2017

@zuzka_ant jasne to ani nerob ale na nete by ži malo ukázať kde je predajňa čo majú tu značku.

zuzka_ant
8. máj 2017

@lilianna1xs nezijem na slovensku a nieje tu taky vyber.a navyse aj to co maju je predrazene...jeden kocik co sa mi zapacil pre porovnanie na slovensku 420 a tu 730.nekupila by som ho uz len pre to ze viem ze nema taku hodnotu.takze pozeram aj podla ceny ..

lilianna1xs
8. máj 2017

@zuzka_ant Však to tu v Nemecku sú tiež cenovo drahšie ako Doma na Sk.

blondie257
8. máj 2017

@lilianna1xs myslis ten nanožnik?? Ci len plastenku?
Ja som mala vsetko k tomu,okrem sietky proti hmyzu,ale to.som objednala je to 3e zalezitost.
Daju sa doobjednat jednotlive diely,ktore potrebujes v predajni/eshope kde takyto kociar predavaju.
Ja som kupila od ruky,za 150e,nevely rok pouzivany,je vazme v super stave,akurat na tej bielej konstrukcii su 2 smuhy od auta od skladania ale funkcost je 100%. Mam aj fakturu odkial kupovali,cena noveho bola 465e

blondie257
8. máj 2017

@lilianna1xs svagor kupoval ABC design kociar zo Svajciarska a vysiel o.100e menej ako tu na SVK

lilianna1xs
8. máj 2017

@blondie257 tu pláštenku na športovom nemám akože vidím niektoré kociky te ti nemajú ale pidla mna je to lepšie aj v zime je dieťa poriadne zákrute aj keď prsi lepšie chráni.

lilianna1xs
8. máj 2017

@blondie257 som si myslela že doma sú lacnejšie))))).za dobrú cenu si kúpila .Ale kočíkom SIM spokojná je ľahučký.

blondie257
8. máj 2017

@lilianna1xs tusim...ja tu plastenku mam ..sedi na hlboky aj sportovy kociar.
Veru kociar je lahulinky,dobre sa ovlada a aj lahko sklada.
Ja.som spokojna,ved oproti tomu co bolo modne pred 11rokmi pri prvej dcere je teto kociar parada.
Si pamatam ako som skladal kociar,dvihala tu tazku oštaru do kufra auta po sekcii...uf....

lilianna1xs
8. máj 2017

@blondie257 presne máš pravdu pri synovy som tiež mala taký ťažký kocik 15000 korún stal.ja potom objednať cez Slovensko ten je krátky ku športovému .

slimstar
8. máj 2017

@petrikazuzka tie zemiaciky sú uplne lahké. To len nakrajam na polovice aj so šupkou, odstránim škaredé veci a dám na papier, piecť do trúby. Masielko máme originál kravské, ktoré kupujeme v auparku, v takej malej predajničke, kde predávajú aj syry a iné, vo vnútri hneď naproti Bille. Zemiačiky sú hotové za malú chvílu a je to výborné. 🙂

slimstar
8. máj 2017

ja mám takýto kočík. Tiež u nás sa predávajú samé čierne kočíky, čo sú na hlavu ? Bude 40 stupnov a bábo by malo ležať v čiernom ? Ten vrch mám ešte žltšej jemnej farby, na obrázku sa mi nezdá taký žltý a mám aj vajíčko.

jance333
8. máj 2017

@petrikazuzka ešte pár tipov na pečené zemiaky, keď máte radi:
https://varecha.pravda.sk/recepty/zapekane-jogu... - tieto jogurtové sú super, ale namiesto chilli dávam citrónovú kôru (sušenú, z kupovaných citrónov sa bojím strúhať) a tymiánu len trošku, radšej viac mäty, ale to každý podľa chuti
- superchrumkavé zemiaky https://www.mimibazar.sk/recept/24630-61360/hov...
- keď sa mi chce, pečiem si zemiačky na liatinovej platni. pri tom sa človek síce nastojí, ale stojí to za to (zemiaky na tenké plátky asi 3mm, poriadne umyť, osušiť a na hrubej liatinovej platni piecť, kým nemajú "pľuzgiere" z obidvoch strán. opečené môžeš hádzať do misky a premiešať s maslom alebo si ich len tak potierať maslom. také nám kedysi dávno pradávno piekla mamka na platni kachľovej pece, krásne spomienky 💃
- cuketové chipsy tiež môžu byť https://varecha.pravda.sk/recepty/cuketove-chip...

jance333
8. máj 2017

@slimstar , pekný kočiarik. veľmi príjemné farby. ja som najprv chcela Roana s tmavo-hnedou strieškou, ale to by naisto na slnku nepekne vybledlo, tak radšej som zobrala svetlo-hnedý. a tú módu s čiernymi kočiarmi tiež veľmi nechápem, jednak na slnku to musí byť šialenstvo ako sa nahreje vo vnútri a ku malému bábätku mi ani čierna nepasuje. ešte v kombinácii s niečim veselým možno, ale určite nie čierny vrch

slimstar
8. máj 2017

@jance333 dakujem, vidím, že máme podobné chute aj vkus 🙂 Ten kočík sa každému páči a vyzerá to ako malá zavinutá ulitka pre motýla. Vyberali sme ho spolu s priatelom, jemu ani mne, sa väčšina kočíkov nepáčila, čo je k dispozícii, tento čakal práve na nás. 🙂 Je aj taký robustnejší a má nafukovacie gumené kolieska. Ja mám rada pevné veci, aby to vydržalo. 🙂

jance333
8. máj 2017

@slimstar chceš povedať výborné chute a vkus 😀
i ten náš kočiar je tak trochu tank, ale presne to som chcela. ja vodičák nemám, takže väčšinou chodím peši a manžel tiež radšej peši ako autom a podľa toho som vyberala kočiar. nech je pevný, veľká vanička a hlavne veľké nafukovacie kolesá. na tých našich cestách a chodníkoch to bude iné rally, o snehu nahrnutom ku okrajom chodníkov ani nehovorím. budeme brázdiť hlava-nehlava 😂

slimstar
8. máj 2017

@jance333 🙂 Aj my máme radi prechádzky a turistiku, vela cestujeme aj von. Takže aj to máme spoločné 🙂 V Piešťanoch je veľa zelených parkov a oddychových relaxačných zón ako Sĺnava. Každý rok chodíme k moru a nabudúci rok pôjdeme aj so špuntom na Mallorcu, tam sa aj on podaril 🙂 máme doma malého Mallorčana. 🙂

jance333
8. máj 2017

@slimstar jéj, to je paráda, bude krásna symbolická dovolenka 😀 ja už len čakám, kedy ma vypíše na materskú, som zoskromnela na tej PNke (od konca roka je to teda doba), bude mi stačiť aj voľnosť pohybu v rámci okolia tento rok. a na budúci už tiež snáď i niekam ďalej zájdeme. minulé leto som v novej práci nemala nárok na dovolenku 😒 keby vtedy šéfikovia tušili, že sa im tento rok namiesto klasickej dovolenky budem porúčať na tú materskú.. 😂

blondie257
8. máj 2017

@lilianna1xs no jj kratku,resp maly,tp je len na hlboky.Ja mam k tomu ten nanoznik.ale dokupis v pohode.

Jj tie stare boli tazke,neprakticke....i ked mal vyhodu do snehu a terenu bol ako stvoreny,mal super vysoke nafukovacie kolesa tak.aspn jedno pozitivum mal

lilianna1xs
8. máj 2017

@blondie257 aspoň to)))).kedy máš ty termín ?

zuzka_ant
8. máj 2017

@lilianna1xs tak uz nic len pozerat co kde najdem...lebo objednavat mam naozaj strach ze neviem co pride a v jakom stave..

zuzacka16
8. máj 2017

Zienky prosim vas raz tu jedna davala uz neviem ktora to bola ze spravila si sama deku do kocika pre dietatko..bola taka bielo tyrkysova samizda a strasne sa mi pacila..mohla by ju cvaknut a este raz sem poslat??dakujeeem poslem srdiecko 😉

sonulcicka
8. máj 2017

@erikababula moooja, chodenie na WC v noci - najviac 2x, ale ine tazkosti ako Ty popisujes vobec nemam.. Od začiatku tehotenstva som nevracala... Jaaaj, snáď to čoskoro prestane 🙂

erikababula
8. máj 2017

@sonulcicka dnes mi je chvala bohu lepsie vcera som vobec nic nejedla este aj caj zomna vysiel ale dnes uz tak potroske sme sa najedli...strasne ma ale dnes boli chrbat stipe brucho citala som na nete ze je to normalne a ze pomoze lad nato...no zatial radsej nejak pretrpim ako si lad prikladat☺

olylili
8. máj 2017

@erikababula mňa tiež strasne páli koža pod prsiami na boku sa mi nedá ležať a keď si po tom mieste prejde tak je to úplne necitlivé umrtvene nervstvo je strašne ponatahovane aké máš veľké bruško?

erikababula
8. máj 2017

@olylili jaaaaj ja ani lezat ani sediet neviem sa ulozit ked sa najem este viac ma to stipe aj si nato nieco davas?.s porovnanim predoslymi tehotenstvami mam dost velke brusko zajtra odfotim☺inac skoro cely den prelezim uz si pripadam jak lemra leniva umyjem riad nakrajala som maso na obed a musela som si lahnut a potom pokracovat.

olylili
8. máj 2017

@erikababula ja som to mala pri každom a absolútne nič nepomáha je to strašne nepríjemné

olylili
8. máj 2017
erikababula
8. máj 2017

@olylili čakáš chlapčeka či? Krasne bruško 😍.