Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@jance333 no ja to cítim ako také presúvanie. Lekár mi na poslednej kontrole povedal, že je otočený dole hlavou. /ako to tam môže vydržať dole hlavou 🙂/ ale odvtedy som to presúvanie pocítila už viackrát, vrtí sa, ako ja v posteli. 🙂 ale viem, že je dole hlavou, lebo hore na bruchu občas vybehne taká hrčka, predpokladám ,že to je nožička. A keď pohladkám, tak sa dá zasa do normálu, do gulata. 🙂
@slimstar ja tiež cítim presúvanie z jedného boka na druhý, ale nôžky stále dole. mne keď tvrdne brucho, tak nikdy nie tak pekne rovnomerne, stále sú to také podlhovasté "útvary" podivuhodné na jednej alebo druhej strane 😀
ale tak má čas, ako píšu baby, neviem, čo je nepríjemnejšie, či kopance do mechúra alebo do rebier 😀
@olylili pekne veľký bude.
@lilianna1xs som s tým aj rátala keďže baby boli veľké a chlapci zvyknú byť väčší ...Ako sa cítiš ja čo deň horšie sa mi aj ťažko dýcha potrebujem dokúpiť ešte nejaké veci no neviem sa donútiť
@gabrielita3
@olylili
@senta_sofia vo vajicku je taka zmensovacia vlozka...ale akosi mam pocit ze nie je az taka zeby sa tam malemu mimcu hlavicka nekymacala...pride mi to.take nedostatocne ....
Babenky,sa vravi ze je lepsie ak je dole hlavickou mimino....ma vacsi prisun kyslika do mozgu...teda okyslicovanie mozgu...
Gravitacia nepusti....plus mimino ma vzdy najtazsiu hlavicku...
@blondie257 no veď toto že ani to nie je veľká výhra
@blondie257 taaaa... jelikož si nevyberáme, verím, že jej je fajne tak, jak je a keď príde jej čas, prekoprcne sa 😉
@jance333 jasneee a ak nie...nevadi...bude sekcia ako.moja prva bola a bude vsetko OK 😉 zdravicko mimi a tehulky prvorde
@blondie257 jasnee. beriem to tak, že nejak sa už len vonku dostane. tak alebo tak, hlavne, nech je v poriadku a nech je už tu s nami. neskutočne sa už teším na ten zázrak čarovný maličký 😇
dievcata konecne mam za sebou poradnu,isla som s velmi malou dusickou,ze ma posle do nemocky,kvoli roznym pocitom v bruchu,ale krcok bezo zmeny sice trosku skrateny,ale zavrety,mala zodpoveda nakoniec 28 tyzdnu,cize podla morfologického usg,tym padom aj od odberu vajicok-2.11,tak termin sa presuva na 10.8,tak som zvedava kedy nakoniec mala zavita k nam, a vazi 1048g,takze oproti vasim kuriatkam je nasa len taka zubrienka😉tvrdnutie brucha je stale aj to len dole na pravej strane,kopance citim tiez len dole,alebo max.pod pupkom,len som sa zabudla spytat v akej je polohe☹kontrolny vyter bezo zmeny cize furt je na navsteve zlaty stafylokokus,ne a ne sa ho zbavit,takze dalsie lieky😢
@ttami zlaty stafylokokus je sorry za vyraz ale riadna svina toho je problem sa zbavit...lebo on doslova putuje v tele...mas ho napr.v nose....preliecis...odtial.zmizne ale presunie sa napr.prave do.zaludka alebo.zen.organov.moc.ciest...a taky to je kolobeh 😒
@blondie257 ja tam mam taky vankusik okolo hlavicky aby nelietala vajicko mam romer baby safe bolo ku kociku a myslim ze je to v pohode skor sa tych pasov obavam budem sa zas bat ich aj zapnut ako pri dcere ☺
@blondie257 hm...tak som teda zvedava co povie nam zajtra. A tiez ma zaujima aky porod budem mat. Pri prvom potrate som absolvovala kyretaz a povedali mi,ze ked budem v buducnosti tehu,tak budem mat uz len cisarske,lebo mala som zasah do organizmu a po tomto zakroku normalny byt nemoze. Tak som zvedava ci je to pravda...
@blondie257 Tak nasmu moja mama kupila oblecko v ktorom pojde z porodnice domov lebo chcela. Uz mi aj nohy jako clenky opuchli, tak dufam, ze do rana odpuchnu
@olylili no vyzera to tak😍,ja len dufam,ze vydrzime co najdlhsie
@blondie257 viem,ze je to taky hnusny cervik jeden😠mam taky pocit,ze ho mam z nosa,lebo cele tehu mam akoby zapchaty nos a aj krv mi z neho tecie,ale zas v tehu su sliznice viac prekrvene a aj fraxik si picham,potvrdilo by sato výterom z nosa,ale mna uz vôbec nebavi chodit po tych dr.😠😔
@jarunka102 to fakt? aj ja som bola po missed ab na kyret, ale nikto nehovoril, že by kvôli tomu mal byť cisarsky. mne to hrozilo len teraz kvôli placente, že bola nízko, na hrane krčka, ale už sa dvihla, takže by to malo byť ok a pôrod normálny
@blondie257 moja neter mala tiez v nose stafilokoka.
@jarunka102 no neviem o tom ,aby kyret mal byt prekazkou prirodzenho porodu,som zvedava co ti zatra nato povedia,urcite daj vediet,ci to fakt je pravda😉
ja som rozmyslala nad neakymi satkami s ciapockou a ponozkami,ze ich objednam z nextu a keby bolo chladnejsie tak jej dam este svetrik nato a prikryjem bud dekou alebo len plienkou,ja mam skor problem s tym,ze v akej velkosti mam kupovat veci,mam par 56,aj 62-68,ale asi sa viac zameram na tu 50-tku
ale aspon uz mame objednany kocik, sobotu sme boli v ke v maderne,nakoniec bude tmavomodry a uz len dokupim neake doplny,aby vyzeral ako pre dievca-napr.neaku masslicku,ruzovu deku a tak,som sa bala ist do svetlych farieb,ze bude vzdy spinavy...
vas obdivujem dievcata,ze ste plne entuziazmu a chodíte po nákupoch,mna to nikdy nebavilo
@olylili keď idem len z domu do mesta mesto mám od seba 1km nedokážem ho prejsť pretože nohy ma tak bolia a už tak citim Jak keby som neudržala moc.Nedokazem ist nakúpiť ešte drobnosti fľašky musím kúpiť ,drogériu,pyžama si musím kúpiť.
@lilianna1xs aj ja mám kilometer😊 a presne pri chôdzi cítim že mám strasne ťažké brucho všetko dole má tlačí mne tiež treba ešte vložky kozmetiku pre malého pyžama no neviem či zvládnem ani sa mi nechce už by som len spala

@sanylind aaaano presne toto aj mne 😊 vtedy pekne dýchať nádych nosom a výdych ústami aby malo bábätko dostatok kyslíka