icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

blondie257
18. máj 2017

@jarunka102 hmm....tak.potom sekcia je aky zasah do orgnizmu,a su zeny co potom rodia normalne.
Ja som zvedava co mi povedia lekari,ci po.sekcii len sekcia...

blondie257
18. máj 2017

@kattky ja mam.bezne opuchnute lytka,kotniky.....a ked dlho chodim eate viac....nohy vylozit vyssie...potom odpuchnu....pomoze aj chladnejsia.sprcha na nohy...
Mne vzdy ked vylozim vyssie tak.odpuchnu... A vykladt stale ak.sa da

blondie257
18. máj 2017

@kattky
@olylili
Ja som bola v Tescu na F&F ...a take uzasne vecicky...som si vybrat nevedela...ale uvazovala som ze al bude teplucko a musi ist do sedacky tak.radsej som si vybrala bodynko s kratkym.rukavom a k tomu take leginocky je to supravicka.Uvazovala som tak aby som to potom vyuzila do poradne este a velk.56.zajtra odfotim.
Ak bude chladno dam svetrik a samozrejme krasne mini ponozky 😍 a dam celenku na uska alebo ciapocku podla pocasia.

olylili
18. máj 2017

@blondie257 noooo vidíš zabudla som na Tesco pôjdem mrknut tiez niečo také pekné letné 56 že budem mať aj do poradne

blondie257
18. máj 2017

Ja este tooolko veci nemam...
Ale mam uz plienky pre malu do nemocnice Happy bella 1. Podlozky pod seba a vlozky poporodne,jednu koselu. Hyg.potreby do porodnice pre seba to najmensi problem.
Inac este nic z veci nevyhnutnych pre malu..ako flaska,cumel,odsavacka.soplikov,drogeria....no proste nic

olylili
18. máj 2017

@blondie257 aj ja mám Happy Bella 42 kusove kde si kupovala podložky a vložky?

kattky
18. máj 2017

@blondie257 kocka bude riadna. Moj priatel dneska zabil. Pyta sa ma ze aka velkost tej supravy do nemocnice je a ja ze 56 a on taky ze co ak bude male. A ja ze urcite nie. Tak mi povedal, ze co ak maly bude mat 57cm 😂 mu vravim, ze ci je normalny ze take deti sa tu nerodia, tak mi povedal ze nas maly bude taky 😂

slniecko323
18. máj 2017

@jarunka102 to kto Ti povedal ze po kyrete uz len cisarske? V nemocnici? Taky ciry nezmysel som este nikdy nepocula, ani sa s tym nestretla... 😉

Co sa tyka cisarskeho rezu uz po predchadzajucom cisaraku- zalezi od to kedy bol robeny. Ak do 2 rokov, tak opatovne cisarsky. Ak je to uz dlhsia doba a jazva na maternici ok, nieje problem rodit spontanne. Samozrejme zalezi od zdravotneho stavu mamicky, ci nema indikaciu na cisarsky rez.

jarunka102
18. máj 2017

@jance333 no ta mne to vtedy v nemocnici tvrdili a moja predosla gynekologicka tiez. Preto sa chcem opytat mojej novej,co je na tom pravdy...

@ttami jasne,ked zistim dam vediet,sama som zvedava...po pravde sa bojim mat cisarsky. Kyretaz mi dobabrali. Z 15 minutoveho zakroku som mala 45minutovy,bez vysvetlenia,bez vizity,v prepustacej sprave dokonca zapisane,ze zakrok prebehol v poriadku...no a cely tyzden som mala po zakroku brutalne bolesti a krvacanie a nakoniec sme zistili u gynekologicky,ze som nemala dostatocne vycistenu maternicu a z toho som dostala zapal maternice. A ak by dom nebola isla k lekarovi,tak by som o maternicu prisla a mohla som dostat aj otravu krvi...nevyjadrujem sa,hlavna vec,ze zakrok prebehol vraj v piriadku...preto sa bojim,co mi dobabru pri porode :( ozaj sa bojim,ja uz lekarom neverim po tejto skusenosti :(

senta_sofia
18. máj 2017

@blondie257 ja som po sekcii rodila normalne a budem zas,zavisi od nemocnice,niektore automaticky beru predoslu sekciu ako indikaciu k dalsej.
@jarunka102 to s tou kyretazou som nepocula teda este, poznam vela zien po kyretazi a rodili normalne

diannna
18. máj 2017

@blondie257 ja tak ako ty akurát nemam este ani plienky... ani postieľku doma nic... len kočík a vecicky. Nepriadna matka som ja veru. 😜

jarunka102
18. máj 2017

@senta_sofia tiez si myslim,ze je to blud...a som aj rada,aspon bude normalny porod a manzel pri nom 🙂

blondie257
19. máj 2017

@olylili vlozky a podlozky zo zdravot.potrieb. Akurat nemali tie poporodne nohavicky co sa oprat daju,iba jednorazove.

blondie257
19. máj 2017

@kattky pfuu tak ti teda dopraje...ze 57cm 😂 a kila nepovedal?

zuzka_ant
19. máj 2017

@blondie257 nic si z toho nerob ja tiez skoro nic nemam.ani len zoznam z nemocnice😁 nemam cas popri robote ani silu ist nieco nakupovat. A termin 30.juna

blondie257
19. máj 2017

@jarunka102 si mohla poriesit to cez dohlad nad zdravot.starostlivostou.
Minimalne vysvetlenie,preco to tak bolo.ja by som.to tak nenechala urcite.

Neboj, zle mas za sebou..teraz uz len dobre bude...nemysli negativne...vies ze to potom privolas....treba mysliet pozitivne....😉

blondie257
19. máj 2017

@senta_sofia uvidime co povedia mne.

blondie257
19. máj 2017

@zuzka_ant ...cloveku sa ani nechce chodit po tych obchodoch...tak ty to mas skorsie...ale este furt mas cas...

olylili
19. máj 2017

@blondie257 a v lekárni nebudú mať tie veci? Tu mám bližšie

blondie257
19. máj 2017

Zatial toto na cestu z nemocnice 😍

blondie257
19. máj 2017

@olylili ano aj v lekarni maju 🙂

blondie257
19. máj 2017

Baby,dnes som mala teda sen...uplne ako zivy....sla som na sekciu,celkova anesteza,nechcela som spinal 😂 a potom ako mi priniesli malu,ze vsetko OK ....dali mi ju na kojenie....a ja kukam na tu malu zababusenu v perinke,odhrniem perinku a tam dievcatko uplne podobne mojej prvej dcere. Modrooke blondave s malou pusinkou 😍
Asi sa uz neviem dockat 🤰

olylili
19. máj 2017

@blondie257 jeeeej krásne ja objednávam toto ak nič nezohnam

jance333
19. máj 2017

hm, ja som nad tým vôbec nerozmýšľala, že čo jej obliecť na cestu domov. podľa počasia asi, čo mi prinesú. nachystám pred odchodom možné kôpky na každú možnosť i keď mi to asi bude šum a fuk, hlavne, že pôjdeme domooov 😍
ale tak mne osobne sa najviac páčia také mini overaliky, čo som kúpila a sú také mini, že keď ich neoblečie prvý týždeň-dva, tak už asi nikdy 😀 neviem, či sa to berie ako pyžamká, ale je mi to jedno, oblečiem jej to, kedy budem chcieť. hlavne to ružové kvietkované sa páči veľmi aj mužovi. ale inak asi nejaké body a legínky alebo polodupačky, mám ich dosť. a ak by bola až moc sparota, tak mám klasické biele bavlnené košieľky, také tie vzdušné s golierikmi, čo sme my nosili. a pôjde jak šuhaja 😀 my to máme do nemocnice tak 20min peši, 5min. autom, takže totálne jedno i keby išla zabalená v plienke 😀 už aby to bolo

slniecko323
19. máj 2017

@olylili odkial objednavas tu supravicku na chlapceka? Je rozkosna 🙂❤

blondie257
19. máj 2017

@olylili jeej bude fešaak.... 😍
V tescu maju krasne frajerske aj pre chlapcov...chod kuk... Ja som brala synovcovi,bude ma 1rok.

@jance333 ty to mas veru na skok potom....to aj prechadzku zvladnete...

blondie257
19. máj 2017

Och u nas detska izba malej zapratana na totalku s vecami pre nu....kto to vyprata 😨

olylili
19. máj 2017

@blondie257 určite zájdem aj do Tesca úplne som zabudla a stále som tam obdivovala vecičky 😊

lilianna1xs
19. máj 2017

@blondie257 Haha dobrý sen si mala,už si bola po pôrode.Ale vieš čo pri synovy mi dvaja iný lekári tvrdili že je to dievčatko a mne sa snívalo že som mala v ruke chlapca aj tak bolo nakoniec 😝