icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

blondie257
19. máj 2017

@lilianna1xs heh nestras..bo ja doma len dievcenske veci mam 😂

lilianna1xs
19. máj 2017

@blondie257 hihi však aj ja.vsetko ružové Postielka tiež takze neuvažujem že by bol chalan.Tolko veci mám nakúpené už len ich vyprať vyžehliť a potom vyberiem čo zoberiem do nemocnice.

lilianna1xs
19. máj 2017

@blondie257 Ale ešte mame času nože kde je ešte cely jún teraz sami zdá že to ide pomaly a ja už nevladzem ani chodiť vkuse by som jedla len zákusky ,Muž mi vraví nejec toľko sladkosti budeš sa už len kotúľať dole schodami bývam na treťom poschodí už ani vonku sami nechce ist kvôli schodom.))))

jance333
19. máj 2017

@lilianna1xs ja musím mať každý deň zmzku a nanuk 😀 akurát sa mi zmenila chuť, teraz nejem toľko smotanové, čokoládové, ale skôr ovocné sorbety a môj najväčší favorit je nanuk Mrož jahody alebo marhule v čokoláde (čistá dreň s kúskami ovocia v horkej čokoláde). toto musím mať stále v mrazničke do zásoby. minule som čítala zloženie a tak sa ukľudňujem, že to nie je také zlé oproti iným plným umelín. a keď som už pri tom, idem si asi rovno dať 😝

jance333
19. máj 2017

@lilianna1xs 😂 no ja by som sa tiež "potešila", keby bolo prekvapko a chalan. toľko kvietkovaných a ružových vecí mám, že dovidenia 😂 ale a 99,9% nehrozí, pozeral i teraz môj lekár na utz a furt je to holčina 😍

olylili
19. máj 2017

Aj mne včera pozeral a už je to na milión percent chlapec zase nám pekne všetko ukázal 😀

matulka1981
19. máj 2017

@jance333 aj ja ficim na nanukoooooch...zasoba v mrazaku musi byt😉😂

lilianna1xs
19. máj 2017

@jance333 Aj mne sa zmenili chute ale sladké musím stále.Uz nech je to zamnou.

ashley31
19. máj 2017

@jance333 mňam teraz aké chute si mi narobila...už aj si to idem kúpiť 😀😝

kattky
19. máj 2017

@blondie257 vravel ze okolo 5 kg 😂

jarunka102
19. máj 2017

Ahojte babenky 🙂 Tak ostavame po tretom povrdeni pri dievcatku,ma krasnych 1465g,zodpovedava 30 az 31tt,termin sa mi preto posuva na 26.jula a uz je otocena hlavickou dole 🙂 nemame samozrejme zase foktu, lebo mala nepocuva a nedala si povedat,netusim kolko meria,ale nevadi,sak vahu ma peknu 🙂 vsetko je ok,len s pupocnikom nieco je,tak o dva tyzdne mam ist na kontrolu,ale vraj nic hrozne...

olylili
19. máj 2017

@jarunka102 prečo vám tu niektorým posúvajú termíny ? To už by sa nemalo môj je o dva týždne väčší a od začiatku mám ten istý termín on teoreticky nie je starší len väčší

jance333
19. máj 2017

@olylili mne tiež mierne upravil, ale u mňa to bolo od začiatku také s rozpätím +- 4 dni. ja beriem ako smerodajný ten skorší termín, lebo tak to sedelo podľa utz, ktoré ešte boli v čase, keď sú bábätká "tabuľkové", môj lekár zase vždy tak mávne rukou, že 4 dni hore-dole, ale nástup na materskú mi dal až 6. júla, že som i tak na PN, tak sa nemám kde náhliť a šetriť si materskú. takže on si myslí, že termín mám 14.7., ja si myslím, že sa malá vypýta skôr - t.j. okolo 9.7. a možno ešte skôr, to ma zase "straší" moja babka 😀
ono stále je to lepšie takto, keď to posunú na neskôr ako moju sestru celé tehotenstvo jej lekárka nepočúvala a stála si za tabuľkovým termínom vyrátaným podľa MS a v 8. mesiaci ju poslala do nemocnice, kde jej takmer začali vyvolávať pôrod. našťatie tam nabehol švagor a urobil bordel, takže počkali a vyvolávali (síce tiež skôr), ale už v tom bezpečnom čase 🤐

olylili
19. máj 2017

@jance333 môj tiež od začiatku štyri dni starší 😊 no len teraz nabral na váhe preskočil dva týždne lebo tu už ide o genetiku ...Ja som ležala s jednou pani ktorá mala plánovanú sekciu stále jej posúvali termín až nakoniec bol malý nedozrety v inkubátore síce mal váhu no plucka ešte nevedeli dýchať

jarunka102
19. máj 2017

@olylili tak moja bola tiez o styri dni starsia...neviem,ale sak stat sa moze hocico a ani tento datum nie je 100%

jance333
19. máj 2017

@olylili ja to tiež beriem tak, že naša proste môže byť menšia, ale ako píšem, radšej nech mi termín posúva na neskôr ako zbytočne vyvolávať pôrod, keď ešte bábätko nie je pripravené. všeobecne sa mi nepáči to vyvolávanie pôrodu len preto, že je napísaný termín. jasné, že keď niečo nie je OK, tak áno, ale len preto, že je na papieri čas, to sa mi nezdá.
ja verím, že ona sa vypýta sama v správnej dobe. a keby aj nie, tak po tom 14-tom už musí byť "hotová". viem presne kedy som otehotnela, chvalabohu môj lekár na to berie ohľad, lebo podľa MS mi to nesedí vôbec, to by som už bola papierovo o dobré 2 týždne ďalej a až to by boli obstreky, aké je bábätko zaostalé a neviem čo...

olylili
19. máj 2017

@jarunka102 keď ides prirodzene to bábo sa vypýta keď bude mať horšie je keď ti plánujú sekciu

olylili
19. máj 2017

@jance333 ja tiež tie vyvolavačky len tak bez toto aby nabol na to dôvod neuznávam drobec vie kedy je čas

blondie257
19. máj 2017

@lilianna1xs no ja mam.pocit ze uz sa gulam....a to som moc ani nepribrala...len tak.tazko uz sa mi chodi...tiez sa mi moc nikam chodit nechce....esteze byvame v dome a aspon na dvor a tak okolo domu co treba

@kattky hahaha...ta ta chce "setrit" pri porode...uf 5kg 😂 co chce byt v telke ze sa narodilo babo 57cm a 5kg 😂 ...

@jance333 tak nasa je stale 15.7 ...a aj ja mam pocit ze pojde skor...7.7.2017 😂
Prva dcera bola podla ultrazvuku mensia,kvoli prietokom,slaby prenos zivin a furt to bolo koncom septembra,okolo 25-29, termin bol 15.9 a nakoniec sa narodila 23.8

olylili
19. máj 2017

Baby a koľko ste pribrali za celý čas? Ja 9kg 63 mám a cítim sa ako keby som mala už 80😀

jance333
19. máj 2017

@olylili mne sa to priberanie rozbehlo neskôr, ale už mám asi 61kg, takže 7kg k dobru. neviem, kde presne sú, lebo tak všeobecne nemám pocit, že by som pribrala, trochu na zadku a bokoch a ostatné brucho, ktoré sa ale stále zdá ľuďom "také malé", že neveria, v ktorom som 😂
ale inak sa cítim ešte OK, celé 3hod. vychádzky zvyknem prechodiť, síce pomalšie, ale predsa, brucho zatiaľ nezavadzia ani veľmi neobmedzuje, akurát pri vysávaní a pod. tvrdne, takže toho sa veľa nenarobím 😀

olylili
19. máj 2017

@jance333 tak ja zadok boky nohy absolútne nič len všetko do brucha ide 😀

olylili
19. máj 2017

@jance333 a ešte o dosť narastie 😀

jarunka102
19. máj 2017

@olylili ja si myslim,ze mi vtedy povedali somarinu a ziadny cisarsky mat nebudem,ale pekne normalny. Samozrejme,ak sa nieco neprihodi este dovtedy...ale citim,ze normalny 🙂

ashley31
19. máj 2017

@olylili ja zhruba 5-6 kil,rozložené to mám na brušku a prsiach 🙂 ale bruško mám už dosť veľké, včera sa má taká ,, milá stará,,suseda opýtala či nečakám dvojčatá 😒

jance333
19. máj 2017

@olylili wau, krásne bruško. a nôžky ako srnka 👍

olylili
19. máj 2017

@ashley31 veď to sa aj mňa pri každom pýtajú 😀

olylili
19. máj 2017

@jance333 ďakujem dobrá genetika pár hodín po pôrode som v pôvodnom stave 😀

ashley31
19. máj 2017

@olylili krásne bruško🙂 a ten pohľad čo na mňa hodila keď som jej povedala,že ešte zhruba 2 mesiace mám pred sebou 😀

olylili
19. máj 2017

@ashley31 ďakujem 😊...Veď toto ešte len teraz začnú naberať na objeme 😀