Termín júl 2017
Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?
@silvikaaa1 aky je rozdiel medzi epinom a aniballom?
@slimstar ano,nie si sama,neboj...s dychanim mam problem aj ja...akoby mi niekto sadol na hrudnik. Ale este neprijemnejsie je,ked mi strci mala nozku pod rebra,boli to a neviem ako sadnut,lahnut a k tomu tie pluca..mno strasne daco :-/ taka mala a take starosti mi robi 🙂
@olylili ja mam malo zeleza tiez,brala som od stredy tabletky a dnes ma tak napadlo.ze si precitam.pribalovy letak, a tam sa.docitam,ze nesmu.uzivat osoby alergicke na soju a arasidove orechy. A jasne na som silny alergik na vsety druhy orechov.
Fasa......volam na gyndu nikto nedviha...
@blondie257 to aj mne co dali ten penicilin, tak som citala pribalovy letak a co tam pisalo, ze sa nesmie uzivat v tehotenstve, tak som volala do gynekologa a ako na potvoru mali vypnuty mobil.
@blondie257 ty kokos to ešte aj lieky toto obsahujú
ahojte, cvicite s aniballom?
@smiesko20143 toto by aj mna zaujimalo. Bola som presvedcena ze budem cvičiť ale teraz sa mi do toho vobec nechce. A hlavne sa mi to nechce kupovať, ked si predstavím, ze za tie peniazky mozem radsej kupit malej nieco.
@blondie257 presne o tomto som písala ak ja, ferro folgama. Som anemicka a dala mi lekárka železo. Jednu tabletu som užila a vecer zihlavka na rukách ako svina. A ja som tiez alergik na sóju arašidy sójový lecitín je pre mna zabijak. Tak som to vymenila za obyčajne nejaké železo dr.max a z toho mi nic nie je.
@blondie257 ak ho beries od minulej stredy a nemala si doteraz ziadnu reakciu, tak by to malo byt ok. Ale informuj sa u gynekologa, ci Ti ho nebude chciet aj tak zmenit, oki?
@kattky penicilin sa v tehotenstve moze brat.
@slniecko323 som sa tam pomilila. Mala som napisat aspirin 😝
@smiesko20143 ja ho mám nachystaný a plánujem cvičiť ale až od ukončeného 36tt sa odporúča takže je ešte čas....
@zuzacka16 a nevies ake su indikacie ktomu, aby bola zena nastrihnuta? Preco niektore nemusia byt? Okrem toho, ze je male dieta.
Mna chceli, ale intuitivne som povedala nie. Ze babo je male (podla ultrazvuku mala len 3300 g mat) to vytlacim aj ked nechcem. U nas sa same 4kg deti rodia, lebo sme vysoki. A nakoniec mala mala len tri a ja potrhana akoby som mala 5 kilove. Ale hlavku mala 35cm, co mavaju i niektore 4 kg. Jedna mamina pisala, ze jej malo 39cm. Uff, ta mala co robit. Priemer je 34-36cm. A dost deticiek ma i 32, 33 cm. Co si myslim, je uplne v pohode. Nasa sla ale s rukou von. Nestava sa tak casto, len zeny skoncia dost zle potom. Takze epino by mi asi nepomohol, ale ako prvorodicka by som do toho sla. Zostat tam dole ako predtym je dost velka odmena. Nejde len o bolest, ale cim väcsie poranenie, tym vacsi nabeh na skoru inkontinenciu (dokonca stolice), infekcie, pokles panvy, co sa prejavi po menopauze. A dost blbo sa to lieci, casto len operativne. Takze pekne cvicit i po sestonedeli, nech sme ako predtym.
Dievcata a aky krem na zadocek beriete do nemocnice? Tu u nas chceju tu rybilku no mne sa zda prilis velka.
@juliane126 ani som sa nepýtala aké mám len mi sestrička povedala že mám nízke
@juliane126 vegetariánka v tehotenstve? 😜 ja som bola pred tehu vegetariánka ale počas tehu som začala jest maso prace kvoli vitamínom z masa. Neviem ake mam hodnoty. Len mi lekárka povedala, ze som anemicka a mam brat toto železo a aj po pôrode 3 mesiace.
@kattky ja som kúpila tú rybaciu - jecorisovu masť a túto aj beriem. Už sme ju aj odskúšali a je výborná na zapareniny, do večera zmizla a koža sa vyliečila . Je to lacné a účinné 🙂 odskúšané na generáciách, aj ja si ju pamätám podla vône.
Mne tiež slnko vôbec nevadí, už som opálená v tvári a na rukách 🙂 radšej teplo, ako zima.
Ktora je lepsie odsavacka rucna alebo elektonicka.podla vas
@diannna Ja som tiez nedavno citala,ze tehulky sa smu v pohode opalovat...ale musia sa poriadne natriet opalovacim kremikom s vysokym UV...
@juliane126 ja mam 110 a predpisala mi zelezo, ale neviem, co som nasla, je to uplne normalna hodnota...
ja napr.mm v norme hodnotu zeleza,ale zas mam blbe hodnoty krvného obrazu a mala by som brat tbl,ale kezdze mam tu nestastnu zapchu tak sme sa zhodli s hematlogickou,ze touto cestou nepôjdeme,ze nech skusim stravu....a ja tiez chodim na slnko mam ho velmi rada,keby som nebola tehu tak som von od rana do vecera,mne sa velmi paci byt hneda🙂
tie rybacie maste nesmrdia??a kupim sudocreme a bepanten a uvidíme,kt.nam bude vyhovovat
no a si neviem predstavit byt vegetariánkou,aj ked velmi maso nemusim mat kazdy den,ale zas ho nejest vôbec....😒
ssiska_1 tak aspon nebudem sama taka neskusena a stara😀a ty nemas tazkosti pocas tehu???a podarilo sa vam prirodzene???s maznelom sa pozname sice 13 rokov,ale manzelmi sme 6 rokov.
@olylili
Nemusi obsahovat napr.orechy ale je mozne ze nejaka zlozka skombinuje a vyvola reakciu.su to tzv.kombinovane alergie a alergia na orechy je najhorsia.
bola som aj v lekarni,pytam sa ,sak oni by mali vediet..myslite,ze ta lekarnicka mi vedela dat odpoved? Ved by mala.vediet reagovat na otazky kontraindikacii.

@juliane126 ved prave budem prvorodicka a fakt neviem co cakat,preto radsej to uz mam v kufri ako v skrini..a priatel neviem,co by mi pobalil 😆😆
No ved musi uz ist nejak von,aj ked dnu isla jednoduchsie a prijemnejsie 😀😀 my sme na predporodnom kurze sa ucili dychat a tlacit uz pocas kontrakcii,teda tej poslednej fazy takze si to od 36tt budem skusat urcite a ruku davat na brucho ci si ju vytlacim trochu..
Tiez som rozmyslala nad tym aniballom,no dat za neho cca 50 Eur mi pride fakt dost,aj ked vela zien si to chvali,no na kurze povedala,ze ked ma byt zena nastrihnuta,tak bude,ze ani aniball nepomoze,to je ako so striami,avsak vyhoda je v tom,ze zeny vedia tlacit..mam este 2 tyzdne cas si ho zaobstarat,no neviem fakt 🤔