icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

blondie257
23. máj 2017

@juliane126 na brucho dcera v pphode,ale najskor po2hod...furt vygrcala uz natravene mlieko,ale nikdy neplakala.Tak bola kludna....a tym.ze uz potom mala nutrilon sa to popol roku zlepsilo.
Ja.zas na ruky ee...my len kocikovali a kocikovali a spali v kociku cez den a v noci postielka.

blondie257
23. máj 2017

Baby mne je dneska zle.....sekli ma.niekde medzi lopatkami...tlak na hrudi ze sa nadychnut nemozem a v hrdle taka guča alebo akokeby mi tam nieco obrovske zavadzalo.ani lahnut ani sediet.... Az mdlo mi je ☹

ashley31
23. máj 2017

@blondie257 to máš nepríjemné 😕 a to asi ani nemôžeš nič od bolestí, však? To by bolo fajn asi rozmasirovat ,tepla sprcha ....

juliane126
23. máj 2017

@olylili ja som ale 2-3 tyzdne popredu od teba a babo hmotnostne zaostava zevraj. Ale uz sa to neda merat presne. Takze 4kg asi len pri prenasani.

lilianna1xs
23. máj 2017

@juliane126 Dufam ze budem mat chcem kojit je to pohodlnejsie aj zdrave pre dieta.Skusim urcite.)))))Motno moj maly bol taky lenivy tahat.😉

olylili
23. máj 2017

@juliane126 môj je zase dva týždne popredu vahovo ale to každé tak bolo

vierkadominik1
23. máj 2017

@olylili a mozem vediet že kolko vazi?

olylili
23. máj 2017

@vierkadominik1 v 30+5 mal rovné 2kg

slniecko323
23. máj 2017

@blondie257 Potrebujes hlavne klud, sucho, teplo (suche teplo). Mozes si dat Paralen akurát😒

juliane126
23. máj 2017

@lilianna1xs nasa tahala celu noc i ked som mlieko nemala este. Ani spat ma nenechala po porode. PReto sa deti nesmu prikrmovat, lebo niektore su potom lenive tahat a prsnik odmietaju. A bez tahania sa mlieko nevytvori. Problem moze byt u predcasniatok. Tie to nevytiahnu a treba rychlo kontaktovat laktacnu poradkynu na spravny postup.
Mne zabrali asi aj tie kojenecke caje rasca a spol. Len som z nich bola strasne hladna lebo podporuju travenie.
A ziaden stres. Vtedy sa moze mlieko zo dna na den stratit a uz neprist.Poznam 2 pripady.

juliane126
23. máj 2017

@olylili to nas mal tyzden predtym 1200. Takze neviem co nosim v tom bruchu. Len sa mi zda, ze bude asi viac na mna ako dcera. Ta je tiez chuducka, ale ma inak stavane telo, nie taky koncentrak ako ja. Rekord som mala 167 vyska a 35kg vaha.

olylili
23. máj 2017

@juliane126 tak sa potom nečuduj bude utlucke po tebe ja mám mimo tehu 173 a 54 kg ale obe deti mali vyše 4kg

juliane126
23. máj 2017

@olylili to som mala asi ako 11 rocna tolko. Nestihala som priberat. Teraz mam vysku ako ty a vahu by som chcela aspon 55, tak dufam, ze sa k tomu po porode priblizim a mi to i vydrzi.
Ty si mala rovne brucho po porode? Mne ostala vyfucana placka par mesiacov. Takze plavky nehrozia toto leto.

juliane126
23. máj 2017

@olylili najblizsia rodina manzel, brat, rodicia vsetci nad 95 kg. Takze ma byt po kom i valibuk.

diannna
23. máj 2017

@olylili Haha moja 1200g 😜 čiže ako take kura 👶🏻az ma to desí

juliane126
23. máj 2017

@diannna neboj daj si hranolky ci nejaku slaninku a isto sa daco i na babo nalepi🙂
A termin porodu vies isto ze sedi? Staci ak mas dlhsie cykly a ovulaciu posunutu a uz nie ste tabulkove. Mne to vobec nezohladnoval, ani ma nepocuval.

blondie257
24. máj 2017

@ashley31 aj horuca sprcha,aj masaz s pripravkom co hreje sa to vola Termofit.....nie vzdy pomoze....

V noci som mala triašky brutalne.....som 4x sa prezliekala ako vsetko doslova mokre ostalo...
2prikryvky na mne a ja som sa klepala od zimy ...hrozny vcerajsok a noc ☹
Dufam,ze mala je v poriadku

lilianna1xs
24. máj 2017

@gabrielita3 Mas Pravdu,potom sa uvidi.😉

lilianna1xs
24. máj 2017

@juliane126 Presne moj maly bol lenivy tahat on chcel rychlo aby mi islo ked som ho dokrmovala som videla ako tahal flasky som sa smiala ,detska lekarka mi hovorila jak to videla ten bude jest jak o dusu.Do teraz je taky macko 13 rokov bude mat juli a ma 68kil nieje tlusty ale mohutny.Az teraz mu dali bezlepkovu dietu od mala Plakal ze ho boli brusko az teraz mu to zistili.

olylili
24. máj 2017

@juliane126 pár hodín po pôrode mám ešte takú vtpuklinku ale potom sa to stratí a mám ako pred tehu ja toho roku plavky asi tiež nič

katie23
24. máj 2017

@blondie257 Pre istotu skoč ku lekárke...možno len nejaka viróza...či už sa cítiš lepšie???

blondie257
24. máj 2017

@katie23 lepsie mi.teda nie je....budem musiet ist,dnes ordinuje lekar az od 11tej....skocim....
Uz mam strach,ani mala.v brusku nie je moc aktivna...snad len spinka po tej noci s triaskami

ashley31
24. máj 2017

@blondie257 potom daj vedieť ako si dopadla...budem na teba myslieť

ttami
24. máj 2017

@blondie257 jooj a nemerala si si teplotu??niekedy je taka triaska pri svalovej pretazenosti,ale urcite dnes skoc k dr.drzim palce,aby to dobre dopadlo,daj vediet
@diannna a co mam ja hovorit,mala mala minuly tyzden len 1048g a a mam pocit,ze brucho mi praskne,mam pocit ,ze viac sa uz neda roztiahnut
@kattky @zuzacka16 ako bolo na poradni co noveho??

zuzacka16
24. máj 2017

@ttami ani nehovor..lezim v nemocnici 😔

shannonldy
24. máj 2017

@zuzacka16 Zuzi, vsetko v poriadku? 🙏

zuzacka16
24. máj 2017

@shannonldy neviem moja..vysoky tlak,zatial lieky nic nedavaju,len pozoruju a zbieram cely den moc..no ak zistia bielkovinu zevraj vyvolavacka..bojim sa..este skoro som len 33+3tt 😢😔

juliane126
24. máj 2017

@zuzacka16 joj, tak z nicoho nic? Ten tlak mas stale taky vysoky? Nepreslo to po noci?

zuzacka16
24. máj 2017

@juliane126 hej vcera u DR poradna a zrazu taky tlak..doteraz vzdy v poho..rano 140/90 no ja som aj na nervy tu aj sa bojim cize si nepridavam 😔

kattky
24. máj 2017

@ttami ja mam poradnu az o 13:30h cize podam info neskor.