icon

Termín júl 2017

melanka13
31. okt 2016

Ahojte.Tento mesiac som ešte založený nenašla 😉.Uvidíme či to bude aj keď testy sa už tvária"duchovo"😃.Ak to nevide mne dúfam ,že téma poslúži ostatným a verím že nás bude veľa,Tak ktoré uz tušíte? Čakáte?

ttami
24. máj 2017

@jance333 ja ho beriem kvôli tvrdnutiu brucha a krcku som zabudla na

jance333
24. máj 2017

no super, ďakujem, baby. tie kŕče nie sú také časté, resp. viem, že ráno nemám napínať svaly na lýtkach a a i tak sa občas zabudnem. inak pohoda. ani to tvrdnutie nie je také zlé, len keď neviem, čo so sebou a som hyperaktívna. ale rátam, že už sa to môže zhoršovať, tak možno i magnezko bude pravidelne na "jedálnom lístku".

ttami
24. máj 2017

@slniecko323 jj vsetke tbl s horcikom su pre tehotne,a ide aj o to,ze kvoli comu sa uzivat

ttami
24. máj 2017

Dievcata najlepsie je nebrat nic..ani si neviete predstavit aka budem rada,ze uz vobec nebudem brat nijake tbl a inj,aj ked ma kardiolog strasi,ze dozivotne by mi predpisal aspyrin😒

slniecko323
24. máj 2017

@ttami ja beriem lieky, picham injekcie od zaciatku tehotenstva, tiez sa uz tesim ked to prestanem brat, ale ked musis, tak musis. A tbl. sa mi zredukovali, takze parada 🙂

blondie257
24. máj 2017

@ttami
@katie23
Babenky,chvalabohu vsetko ok.
Mam medzi lopatkami vbocemu platnicku a toto sposobovalo ten tlak na hrudi a v krku,mam si premasirovat kazdy vecer kym sa da,napravat sa to samozrejme.teraz nemoze.
Bral mi.krv na krvy obraz,plus na hladinu vit D a tiez zeleza,olus reumaticky faktor,doniesla som.mu aj.moc any dal na kultivaciu,takze uvidime ake budu vysledky.sestricka mi bude volat.
Hned som si lekara aj k malej ked sa narodi zajednala,takze v pohode kefldze chodim k nemu ja,starsia dcera tak.aj madsia.bude to.rodinny lekar 😀

A ja sa citim uz lepsie,este sem.tam ten tlak sa objavi ale uz je to ok.
A konecne dosla ta burka a poriadny lejak...a hned ruky a nohy prestali lamat.

blondie257
24. máj 2017

Babenky a mne to magnezium poriadne znizi tlak..
Krce mam v noci v lytkach ,hlavne vtedy ked chcem.troska sa ponatahovat.

senta_sofia
24. máj 2017

@blondie257 u mna zabera,ked sa natahujem, ze neprepinam spicky dopredu,ale dnu smerom ku kolenu, nie je to idealne natahovanie,ale krce mam len ked natahujem nohu opacne 😀

blondie257
24. máj 2017

@senta_sofia jj to aj ja tak...a kwd uz dostanem krc tak taham.nohu presne opacne teda špičky smerom ku kolenu

ttami
24. máj 2017

@slniecko323 ty si tiez po umelom??a ake beries lieky??
@blondie257 super,ze sa uz mas lepsie😉
@zuzacka16 u teba co noveho???dufam,ze tlak uz lepsie😉

blondie257
24. máj 2017

@ttami jj ...az poklopem...klop klop..nech nezarieknem...

katie23
24. máj 2017

@blondie257 Ja som tiez mala podobne problemy...bola som pri neurologovi a ten to uzavrel ako blok v krcnej chrbtici a rehabilitacia az po porode...nosila som taky specialny golier a potom my bolesti prestali. A v pripade, zecby som mala bolesti tak len Paralen 1 tbl...

zuzacka16
24. máj 2017

@ttami vies co o 14tej zas naprd tlak no potom o 17tej ok no dali mi lieky tak uvidim este teraz vecer..hlavne aby ta bielkovina nebola rano v tom moci..

ttami
24. máj 2017

@zuzacka16 myslime a drzime palce,a dufame,ze to bude ok😉

diannna
24. máj 2017

@juliane126 ja viem presne kedy sa "to" stalo. Čiže termin sedi, a cykly mam práveže kratke 25dni. Ale tak nie kazdy musi byt velky. Co uz... mozno este narastie. A ďalšia vec ja som nebrala žiadnu kyselinu listovú a ani duphaston nic počas tehu mozno aj to ma vplyv. Twraz idem 5.6 uvidim ci mi bude robit sono a spýtam sa ci podrástla mala.

Este otazka dávate tie co čakáte dievčatka prepichnut uška uz v pôrodnici?

blondie257
24. máj 2017

@diannna a kolko ma mala???
Ja som.tiez nebrala ziadne preparaty a mala bola v 31tt 1513g .

ttami
24. máj 2017

@diannna ja beriem cele tehu femibion a mala mala minuly tyzden na poradni 1048g a bola som 28tt
Mi asi dame rovno tam nech je o starost menej😉
Javtiez viem kedy sa to stalo🙂2.11 bol odber vajicok a v ten den aj oplodnenie

slniecko323
24. máj 2017

@ttami nie nie, ja prirodzene. Len ja som sa liecila na tlak uz pred tehotenstvom, takze Dopegyt+Magnerot som brala uz dlhsie, potom po otehotneni Duphaston, Ascorutin, kys. listovu, Nospu, od 6.tyzdna picham Clexane. Teraz uz iba Magnerot, Pyridoxin, Dopegyt a Clexane. Od 18.tyzdna mi dost tvrdlo brusko, takze Mg som mala vysoke davky, nastastie to ustupilo, tak som si uz nanizila.

slniecko323
24. máj 2017

@diannna uska je najlepsie prepichnut uz v porodnici pri odchode domov. Je to rychle, usny lalocik je tenky, babatko rychlo zabudne 😉

nenuska25
24. máj 2017

@zuzacka16 držím palce, ale verím, že všetko bude ok 🙂 oddychuj

ttami
24. máj 2017

@slniecko323 ja tiez teraz uz len femibion,magnerot,fraxik,probiofix a tlak mas dobry po dopegyte??

slniecko323
24. máj 2017

@ttami drzi sa mi dobre... do 130/80, takze zatial fajn a to nemam ani vysoku davku...

zlatino9
24. máj 2017

Baby teraz som si vsimla, ze mam jedno chodidlo dost opuchnute oproti druhemu....aj sa to riesi s lekarom? ci?

ttami
24. máj 2017

@slniecko323 👍nech to vydrzi😉

diannna
24. máj 2017

@blondie257 v 30tt mala
1200g

ttami
24. máj 2017

@zlatino9 ked sa to nezlepsi radsej by som zbehla k dokimu...zatial si daj nohy do zvysenej polohy

vierkadominik1
24. máj 2017

ZIENKY mam taky problem ze mam zapachajuci vytok taky ciri do zltohneda a na poradnu idem az 1.6.može to bit nieco vazne?

lilianna1xs
25. máj 2017

@vierkadominik1 mas zapal musi ti dat lekar lieky.

slniecko323
25. máj 2017

@vierkadominik1 musis ist k lekarovi cim skor, t.j. este dnes. Je potrebne to liečiť.

zuzacka16
25. máj 2017

@ttami
@kattky
@juliane126
@nenuska25
@shannonldy
@ashley31
@blondie257 tak babule dakujem vam za vase pozitivne slova,povzbudenia..dnes vysledky mocu OK,aj krv OK a zajtra idem domov..no budem asi musiet brat tabletky na tlak..hned ma clovek lepsiu naladu 😉